Kurtlar Vadisi İlkleri Ve Rekorları Konusu

nestro aga yeni rekorlar nasıl

-İsrail'e özür dileten ilk ve tek dizi
-Rtük başkanının kaale aldığı ilk dizi.(Bir davette polatın daha az silah kullanması gerektiğini söylemiştir)
-Bir sahne ile İsrail'in dikkatini çeken ve büyükelçi skandalı ile gündem olmayı başaran efsane dizi.
-Türk ordusunun ve devletinin yapamadıklarını dizide korkusuzca yapabilen tek dizi.(kandile çıkma,gizli servislere kafa tutabilme vs.)
-Başrol oyuncusuna devlet koruması tahsis edilen ilk ve tek dizi.(Büyükelçi olayından sonra necati şaşmaz'a 2 polis koruma verildi)
-Çuval olayı ve mavi marmara saldırılarının intikamını beyazperde de alabilen ilk ve tek dizi.
-Rakipleri tarafından yapılan organizasyonlarda bile tüm ödülleri toplayan ilk dizi.(2005 yılında atv de yayınlanan beyaz inci dizi ödüllerinde aday olduğu tüm dallarda ödülleri aldı.
-Senaryosuna yargı yoluyla müdahale edilen ilk dizi.(Bir avukat 2005 yılında vadinin senaristlerini mahkemeye verdi)
-Devlet erkanına gala yapan ilk film.(kurtlar Vadisi Irak'a Ankara'da gala yapılmış,galaya devlet bakanı kürşat tüzmen ile başbakanın eşi katılmıştır)
-New york tımes gazetesine haber olan ilk türk dizisi ve senaristi.(kurtlar vadisi filistin filmi haber olurken Bahadır Özdener'in röportajıda yayınlanmıştır)

hızlı gonzalesin eseri

- - - Ekleme - - -

kendi konunda rahatça takılmak gibisi yok be :D

nestro aga yeni rekorlar nasıl

-İsrail'e özür dileten ilk ve tek dizi
-Rtük başkanının kaale aldığı ilk dizi.(Bir davette polatın daha az silah kullanması gerektiğini söylemiştir)
-Bir sahne ile İsrail'in dikkatini çeken ve büyükelçi skandalı ile gündem olmayı başaran efsane dizi.
-Türk ordusunun ve devletinin yapamadıklarını dizide korkusuzca yapabilen tek dizi.(kandile çıkma,gizli servislere kafa tutabilme vs.)
-Başrol oyuncusuna devlet koruması tahsis edilen ilk ve tek dizi.(Büyükelçi olayından sonra necati şaşmaz'a 2 polis koruma verildi)
-Çuval olayı ve mavi marmara saldırılarının intikamını beyazperde de alabilen ilk ve tek dizi.
-Rakipleri tarafından yapılan organizasyonlarda bile tüm ödülleri toplayan ilk dizi.(2005 yılında atv de yayınlanan beyaz inci dizi ödüllerinde aday olduğu tüm dallarda ödülleri aldı.
-Senaryosuna yargı yoluyla müdahale edilen ilk dizi.(Bir avukat 2005 yılında vadinin senaristlerini mahkemeye verdi)
-Devlet erkanına gala yapan ilk film.(kurtlar Vadisi Irak'a Ankara'da gala yapılmış,galaya devlet bakanı kürşat tüzmen ile başbakanın eşi katılmıştır)
-New york tımes gazetesine haber olan ilk türk dizisi ve senaristi.(kurtlar vadisi filistin filmi haber olurken Bahadır Özdener'in röportajıda yayınlanmıştır)

hızlı gonzalesin eseri

- - - Ekleme - - -

kendi konunda rahatça takılmak gibisi yok be :D

aga bir kaç tanesini biliyordum bu yazılanlardan ben new york haberini felan.
10 yıl sürdü tabi 10 yıl süren çok dizi haber olur 10 yıl sürsün de :D

SEn bi ban ye. Ben o zaman konuyu kendi üstüme alırım düüzenleme bahanesiyle :F

aga bir kaç tanesini biliyordum bu yazılanlardan ben new york haberini felan.
10 yıl sürdü tabi 10 yıl süren çok dizi haber olur 10 yıl sürsün de :D

aga niye söylemedin bu haberleri söyleyin new york haberini bende biliyodum ama aklıma hiç gelmedi hızlı gonzales en süper vadici adama çok süper bilgiler veriyo

- - - Ekleme - - -

SEn bi ban ye. Ben o zaman konuyu kendi üstüme alırım düüzenleme bahanesiyle :F

canın sağolsun aga ha sen ha ben :D ama değiştirme hiçbişeyi he :D

takas agamı bu filmin senayosunda çok değiştirdiler adam ister istemez %180 derece değişti :D