Kurtlar Vadisi İlkleri Ve Rekorları Konusu

aynen aga rekorlar vadisi diyolar artık :d

şimdi de en çok izlenen dizi ama hayat durmaz tabi ama ilk başladığı 2003-2008 arası hayat harbiden duruyodu özellikle 2003-2004-2005-2006 da hayat duruyodu resmen

şimdi de en çok izlenen dizi ama hayat durmaz tabi ama ilk başladığı 2003-2008 arası hayat harbiden duruyodu özellikle 2003-2004-2005-2006 da hayat duruyodu resmen

duruyor mus aga sonucta istanbulda kv günü trafik cok rahat oluyomus öle duydum ben

hee aga doğru haberi çıkmıştı aynen

sadece 11 madde kaldı ama düzenleme uzun iş ve eklenecek linklerde çok biran önce bitirmek lazım bu konuyu :D

oooooooooo...76 da kalmış sayı..biraz daha yukarı çekmek gerek bunları....[:'(]
aga yaparsa sen yaparsın başka kimseden umudum yok benden de bu kadar sana bağlı herşey :D

- - - Ekleme - - -

hızlı gonzales varya adam adam harbiden adam seni tanıdığım için çok şanslıyım aga

1.israile özür dileten ilk ve tek dizi...2.rtük başkanının kaale aldığı ilk dizi..bir davette polatın daha az silah kullanması gerektiğini söyledi..3.bir sahne ile israilin dikkatini çeken ve büyükelçi skandalı ile gündem olmayı başaran efsane dizi...4.türk ordusunun ve devletinin yapamadıklarını dizide korkusuzca yapabilen dizi...kandile çıkma...gizli servislere kafa tutabilme falan...5.başrol oyuncusuna devlet koruması tahsis edilen ilk ve tek dizi...büyükelçi olayından sonra necati şaşmaza 2 polis koruma verildi...6.çuval olayı ve mavi marmara saldırılarının intikamını beyazperde de alabilen ilk ve tek dizi....7.rakipleri tarafından yapılan organizasyonlarda bile tüm ödülleri toplayan ilk dizi...2005 yılında atv de yayınlanan beyaz inci dizi ödüllerinde aday olduğu tüm dallarda ödülleri aldı..8.senaryosuna yargı yoluyla müdahale edilen ilk dizi...bir avukat 2005 yılında vadinin senaristlerini makemeye verdi...9.devlet erkanına gala yapan ilk film...k.vadisi ıraka ankarada gala yapılmış..galaya devlet bakanı kürşat tüzmen ile başbakanın eşi katılmıştır....10.new york tımes gazetesine haber olan ilk türk dizisi ve senaristi..kvfilistin filmi haber olurken bahadır özdenerin röportajıda yayınlanmıştır.... ooooooohhhhhhh şimdilik 10 tane yeter...gerisi allah kerim....[sm=s17.gif]

- - - Ekleme - - -

bunları birleştirmeyin haaaaa....hepsi kendi dalında ayrı ayrı rekordur bunların....:d

ya sen nesin ne nasıl bi adamsın :D ne desem az kalır sana bu konu senin eserindir kardeşim ya :D tartışmasız vadiyi en iyi bilen vadicisin bana göre adam herşeyi biliyo yok böyle bişey :D

- - - Ekleme - - -

aga sen her gün böyle girip 10 tane yazsan 1 ay sonra 100 değil 500 bile geçilir ne adamsın ya :D

ya sen nesin ne nasıl bi adamsın :D ne desem az kalır sana bu konu senin eserindir kardeşim ya :D tartışmasız vadiyi en iyi bilen vadicisin bana göre adam herşeyi biliyo yok böyle bişey :D

- - - Ekleme - - -

aga sen her gün böyle girip 10 tane yazsan 1 ay sonra 100 değil 500 bile geçilir ne adamsın ya :D
lafı olmaz...kurtlar sofrasında bizim tuzumuz olsun biraz....:GDG:

- - - Ekleme - - -

yarın eksik kalanları tamamlarız artık...:GDG:

aga nerden buluyon bunları ya akıl alır gibi değil :D

niye ne farkı var :D

- - - Ekleme - - -

vad ineler yapmış ya bugün öğrendim
hani şu dizilerdeki sanal reklam uygulaması var ya ilk vadide başlamış :D
kanal d ye geçtiği ilk bölüm çaykur ve pepsi reklamlarını dizinin içine koymuşlar millet şok olmuş noluyo diye bende hatırladım da ilk bizdeymiş :D

-İsrail'e özür dileten ilk ve tek dizi
-Rtük başkanının kaale aldığı ilk dizi.(Bir davette polatın daha az silah kullanması gerektiğini söylemiştir)
-Bir sahne ile İsrail'in dikkatini çeken ve büyükelçi skandalı ile gündem olmayı başaran efsane dizi.
-Türk ordusunun ve devletinin yapamadıklarını dizide korkusuzca yapabilen tek dizi.(kandile çıkma,gizli servislere kafa tutabilme vs.)
-Başrol oyuncusuna devlet koruması tahsis edilen ilk ve tek dizi.(Büyükelçi olayından sonra necati şaşmaz'a 2 polis koruma verildi)
-Çuval olayı ve mavi marmara saldırılarının intikamını beyazperde de alabilen ilk ve tek dizi.
-Rakipleri tarafından yapılan organizasyonlarda bile tüm ödülleri toplayan ilk dizi.(2005 yılında atv de yayınlanan beyaz inci dizi ödüllerinde aday olduğu tüm dallarda ödülleri aldı.
-Senaryosuna yargı yoluyla müdahale edilen ilk dizi.(Bir avukat 2005 yılında vadinin senaristlerini mahkemeye verdi)
-Devlet erkanına gala yapan ilk film.(kurtlar Vadisi Irak'a Ankara'da gala yapılmış,galaya devlet bakanı kürşat tüzmen ile başbakanın eşi katılmıştır)
-New york tımes gazetesine haber olan ilk türk dizisi ve senaristi.(kurtlar vadisi filistin filmi haber olurken Bahadır Özdener'in röportajıda yayınlanmıştır)
-
Hollywood’dan dublör getirtilen ilk Türk filmi(kurtlar vadisi ırak)
- En çok ve özgün özel efekt (special effect) kullanılan Türk filmi (kurtlar vadisi ırak)

EKLENECEK...............

Son düzenleme:
100 olacak ama sen benim dediklerimi bileştirmezsen güzel olmayacak. :(

aga bende konuya el atmak istiyorum ama maşallah sen bizden hızlısın benim bildiğim rekorların hepsini yazmışsın zaten helal :D