sizce kurtlar vadisi bu sene final olur mu?

Arkadasim biliyorum cok baglandin ama bence gercekten bitmeli. Efsane'den daha da Efsane olamaz yani. Arada sirada böyle heyecan yapiyorlar iste Polat öldü mü ölmedi mi diye Reytingler patliyor, diger türlü Reytinglerde sabit.

Yeni konsept ile geri döner mi bilemem. Kurtlar Vadisi XXX olarak da dönebilir tabi. Ama bir ara yapmalari sart bence.

Ara yapsınlar razıyım beklerim ama komple bitmesin yeter ki

bu tempodayken araya maraya gerek yok son gaz devam vadi bitmiyo yok öyle bişey

Her sezon bitecek deniliyordu, ben hep bitmez diye tahmin ediyordum.. Fakat dün Polat'i öyle görünce, nedense bana bu sezon bitecekmis gibi geldi..

Dizinin bitmesi, galiba en cok bana etkisi olacaktir...

vadi bitmez ama polat gider ve yerine başka sürpriz bir isimle devam edebilirler...tabi konsepti değiştirmek şartı ile...mesela aynura ile devam edilirse sürpriz olabilir...yada james bond serileri gibi sinema da devam etsede yine rekor kırmaya devam ederler...sinemada polat tv de aynura güzel olur...konseptide tom cruıse li görevimiz tehlike dizi ve filmleri gibi müthiş tekniklerle çekerlerse kırılamayan rekorlarda kırılır bu kez....:ok:

Polat ayrılmaz kardeşiyle birlikte çalışıyor sıkılmıyordur bence.Vadiyi bırakmaz.vadide kenan imirzalıoğlu da olaydı var ya

üzülürüm yani.. Yillardir izledigim tek dizidir. Izlemeye deyecek tek yapim Türkiye'de bence.. Bir kere aliskanlik olmus.. Ben Kurtlar Vadisi'ne zaten bir "Dizi" olarakta görmüyorum artik.. Cok baska bir Yapim, gercekten tam bir Efsane.. Bence Türkiye'ye gereken bir Yapimdir. Dünya capinda en cok tartisma yaratan, tanilan ve milyonlarca insanlardan takib edilen bir Efsane. Yazmakla bitmez..

Son düzenleme:
yazmakla bitiremediklerim yani rekor ve ilklerimiz imzamdaki linkte vadi gelmiş geçmiş en büyük dizidir

aynen öyle ama bu bölüm özenle çekilmemiş seyrederken dıkkatımı çekmıştı biraz evvelde bir haber sitesinde denk geldım
ak saçlı abdest alırken önce kollarını yıkıyor sonra yüzünü aslında yer değiştirmeleri lazımdı .ayak yıkarkende göstermıyor

Ya bu kadar büyütmeyin size göre efsane, hayatınızın parçası vb. olabilir ama sonuçta dizi elbet bir gün bitecek yani.

aynen öyle ama bu bölüm özenle çekilmemiş seyrederken dıkkatımı çekmıştı biraz evvelde bir haber sitesinde denk geldım
ak saçlı abdest alırken önce kollarını yıkıyor sonra yüzünü aslında yer değiştirmeleri lazımdı .ayak yıkarkende göstermıyor
aga bende o haberi gördüm alakası bile yok sadece o arada sahnesi hata gibi abdest sahnesi atlayarak çekiliyo orda hiçbişey yok koskoca adamlar abdest almayı mı bilmeyecek

- - - Ekleme - - -

o da bitecek bir gün, istesen de istemesen de 150 yıl devam edecek değil, elbet biter. Sıktı zaten artık, bitirilmeli :D

sıktığı için açık ara farkla en çok izlenen dizi bi de sıkmasa demi

hayır takas ıyı seyret önce kolunu sonra yuzunu yıkıyor .ozaman kolunu yıkadıktan sonra yuzunu yıkama sahnesını göstermıyecekler bu bılıp bılmemmeyle alakası yok.yönetmenin hatası sahnelerı koyarken dıkkat edecek

onur tan twitterda konuşacağına o sahnelere dikkat etsin o zaman aga :D

Vadi bitsin bence, artık sıkmaya başladı gibi, bence de çok kötü bir dizi. Üstelik hatalar diz boyu. Ama sizin fikrinize de saygı duyarım :)

biz 10. yıl diye çok güzel olacak dıye beklerken çok sıradan bır bölümdü bıde onur tan beyefendı tweet atınca tamam dedım herhalde yer yerınden oynayacak.ama bölüm benım ıcın hayal kırıklığı oldu.bölüm kötü deıldı ama sağolsun yönetmen beklentılerı çok yüksek tuttu
bide reytingler bekleneni vermeyınce hepten hayalkırıklığı oldu.reytınglerın ıntıkamla alakası yok m.ali.birandın ölümü herkeste şok etkisi oluşturdu.

biz 10. yıl diye çok güzel olacak dıye beklerken çok sıradan bır bölümdü bıde onur tan beyefendı tweet atınca tamam dedım herhalde yer yerınden oynayacak.ama bölüm benım ıcın hayal kırıklığı oldu.bölüm kötü deıldı ama sağolsun yönetmen beklentılerı çok yüksek tuttu
bide reytingler bekleneni vermeyınce hepten hayalkırıklığı oldu.reytınglerın ıntıkamla alakası yok m.ali.birandın ölümü herkeste şok etkisi oluşturdu.

aynen vadi izleyicilerine 10 yılın hayalkırıklığını yaşattı dün artık bitirilir galiba.