sizce kurtlar vadisi bu sene final olur mu?

Polat Şaşmaz

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
33,758
Puanı
1,060
İnşallah bitmez Polat demişti 2023 e kadar devam diye ama sizin görüşlerinizi de alalım sevgili kardeşlerim.

eğer bitmesse bile polat alemdar için artık bitmiştir bence necati gidicek bu sezon buda çok büyük bi ihtimal.

inşallah bitmez biterse çok üzülürüm bitmez bence

bitemz ama abdulhey polat felan artık cıkarlar abi 10 sene dile kolay adam bıkmıstır ya para kazanıyo ama yeter da baskalarına buraksın artık tahtı...
ama bidedebilir senaryocular da b ıkmıs tır aslında tatında burakmalılar artık diye düşünüyom ben
polat 2023 kadar devam mı demiş :D

seveni çok bitmesin oynasın gittiği yere kadar :D

bitemz ama abdulhey polat felan artık cıkarlar abi 10 sene dile kolay adam bıkmıstır ya para kazanıyo ama yeter da baskalarına buraksın artık tahtı...
ama bidedebilir senaryocular da b ıkmıs tır aslında tatında burakmalılar artık diye düşünüyom ben
polat 2023 kadar devam mı demiş :D

seveni çok bitmesin oynasın gittiği yere kadar :D

Necati Şaşmaz işine saygılı ve işin iseviyo. Kolay kolay bırakmak istemez bence

harbiden biterse acayip üzülürüm hayatımızda önemli bi yerde vadi bitemez olmazsa olmazımdır

Necati Şaşmaz işine saygılı ve işin iseviyo. Kolay kolay bırakmak istemez bence
orası öyledir oraya lafımız yok.
şimdi birde evlendi 2 gün sorna cocugu ne olcak belki o yüzden bile burakcak ailesiyle vakit geçirmek için ?
dizi çekimleri kolay iş değil ya her hafta 1,3 saat en az fılm gıbı dusunsene adamalar 6 gun sette 1 gun anca ızın uyku duzenın cogu zaman belli bile değil :D

ailesine zaman ayırmak ister belki ondan bile çıkabilir dizi biter polat cıkınca da herharlde daha oynatmazlar ama vadi bu 10 sene oynattılarsa kesn bişey denmez

Necati evlendi bizi unutur artık agalar bu ne yazıkki acı bir gerçek.Oda Çakır,Memati,Laz Ziya,Karahanlı,Aslan Akbey gibi çıkıp gidicek.

orası öyledir oraya lafımız yok.
şimdi birde evlendi 2 gün sorna cocugu ne olcak belki o yüzden bile burakcak ailesiyle vakit geçirmek için ?
dizi çekimleri kolay iş değil ya her hafta 1,3 saat en az fılm gıbı dusunsene adamalar 6 gun sette 1 gun anca ızın uyku duzenın cogu zaman belli bile değil :D

ailesine zaman ayırmak ister belki ondan bile çıkabilir dizi biter polat cıkınca da herharlde daha oynatmazlar ama vadi bu 10 sene oynattılarsa kesn bişey denmez

İİşte o dediklerin aklıma geldiği için korkuyorum ya :T

Saten senaristler bitecegine dair ip ucları vermeye başladılar. Mesela Polat ın yüzünün yanık olması! Yüzü yanık bir şekilde 2-3 sezon daha devam etmeyecektir herhalde! Birde saten şu anda devletin en tepesini işliyorlar İhtiyarlar dan yukarısı yok! Onların icini temizleyince Polat emekli bir aile babası olacaktır! Tabi daha illuminati gibi işlenecek bir çok konu var ama bana senaristler fazla derinlere girmek istemiyor gibi geldi.

İnşallah bitmez ya biterse o kadar üzülürüm ki off düşünemiyorum bile.

- - - Ekleme - - -

Şimdi sezon sonuna kadar içime kurt gircek.bitecek mi diye

Bence bitecek. Bitmeli de. Necati Sasmaz'i yeni rollerde görmek isteriz.

bahadır özdener kvp nun konsept değiştirecegini söylemişti.vede artık gençlere yol açacaklarından bahsetmişti bence bu sezon biter 1 sene gibi ara olur konsepti değiştirerek devam ederler

Biterse hayatımda en sevdiğim şey bitmiş olacak.depresyona girerim Vallaha Ağlamadan duramam.Üzüntüden ölürüm

- - - Ekleme - - -

bahadır özdener kvp nun konsept değiştirecegini söylemişti.vede artık gençlere yol açacaklarından bahsetmişti bence bu sezon biter 1 sene gibi ara olur konsepti değiştirerek devam ederler

İnşallah ama İnşallah Polat,Cahit,Abdülhey,Kara çıkmaz.Polat iyileşsin ya.Bizim lokmacının yüzü kaza olunca kızgın yağın içine girdi o bile iyileşti.Polatta düzelir İnşallah.

Biterse hayatımda en sevdiğim şey bitmiş olacak.depresyona girerim Vallaha Ağlamadan duramam.Üzüntüden ölürüm

Arkadasim biliyorum cok baglandin ama bence gercekten bitmeli. Efsane'den daha da Efsane olamaz yani. Arada sirada böyle heyecan yapiyorlar iste Polat öldü mü ölmedi mi diye Reytingler patliyor, diger türlü Reytinglerde sabit.

Yeni konsept ile geri döner mi bilemem. Kurtlar Vadisi XXX olarak da dönebilir tabi. Ama bir ara yapmalari sart bence.