aga polat genç gösteriyo sorun yok
neyse aga bosver ya konu bulamadık nerden gırdık burayaaga 10 sene geçti tabi yaşlanır ama yine de yaşını göstermiyo bence
duman etmiş ya v adi ama bu ab reytingi sahte değil mi ???? sbt ye göre mi ab reytingi tns de 16 alır sanırımTotalde 17.78 ratingle Kurtlar Vadisi lider! 6.12 ratingle Zengin Kız Fakir Oğlan 2. sırada!
Kurtlar Vadisi 18.15 ratingle AB grubunda coştukça coşuyor! Zengin Kız Fakir Oğlan 8.56 ratingle 2. sırada!
Kurtlar Vadisi 17 küsür ratingle her iki grupta da aldı yürüdü! Dizi coştukça coşuyor!
vadi naapmış yav
Nejat İşler her dönem reklamda oynayabilir İntikam'ın bunda bir etkisi olduğunu pek sanmıyorum.
duman etmiş ya v adi ama bu ab reytingi sahte değil mi ???? sbt ye göre mi ab reytingi tns de 16 alır sanırım
duman etmiş ya v adi ama bu ab reytingi sahte değil mi ???? sbt ye göre mi ab reytingi tns de 16 alır sanırım
aga sbt nin bunlar ab yi takmıyom boşver totalde inşallah 17 yi geçeriz
- - - Ekleme - - -
aga sbt nin bunlar ab yi takmıyom boşver totalde inşallah 17 yi geçeriz
intikam yarı n mı oynuyacak acaba yoksa haftaya mı bilginiz var mı ? merak ettim maksat konusak
vadi yarın 17 alamassa daha alamaz
Haftaya oynar...Bu bomboş günde yarın TNS'de 20 reyting bekliyorum Vadi'den...intikam yarı n mı oynuyacak acaba yoksa haftaya mı bilginiz var mı ? merak ettim maksat konusak
vadi yarın 17 alamassa daha alamaz
bilmem ki hafta mı oynar diyon belli olmaz ya ama haftaya kalır bencedeYarın niye oynasın ki? Haftaya kalır bence
haftaya oynar...bu bomboş günde yarın tns'de 20 reyting bekliyorum vadi'den...