17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
biliyom aga agaca baglayıp astılar o zamanlar az cok bakıyordum abdulhey hafızasını yitirdiğinide biliyom deli gibi kimseyi tanımıyo düşman olmustu polatgile o zamanlar da güzeldi
aga efsane bölümlerdi abdülhey polatın bıçaklamış memati abdülheyi vurmuştu off be :D

aga vadide herkes ölür nefise karatay bence daha güzeldi o da gitti :D diloş da güzel tabi :D

diloş hepsinden güzel aga belli bu polat kafasını vursun duvarlara @@@ polata nasıl bakıyor bu oda hayret bişey zaten ilginç olay ya bu işler para pul varsa sorun yok şan şöhret.
polatta tip mi var yoksa orta derece bir tipi var aga

aga polatta tip var çok süper değil ama güzel yüzlü bi adam
para falan değil işte bu adam adam gibi adam çok müthiş bi karekteri var

Elif'in rüyası geliyo birazdan Youtube'a yükleniyor şimdi.

Millet en iyi çocuk oyuncu nasıl oluyo görsün :D

diloş hepsinden güzel aga belli bu polat kafasını vursun duvarlara @@@ polata nasıl bakıyor bu oda hayret bişey zaten ilginç olay ya bu işler para pul varsa sorun yok şan şöhret.

Leyla hepsinden güzel:D

- - - Ekleme - - -

Leyla hepsinden güzel:D

aga polatta tip var çok süper değil ama güzel yüzlü bi adam
para falan değil işte bu adam adam gibi adam çok müthiş bi karekteri var

normal tipli diyorum zaten..
olm adam kac yasında 40 geckın dıyorlar@ sence polatın evlendıgı kız polatın tıpıne mı vuruldu parasına sohretıne mı? :D

polatta para var sohret var her kız atlar bende kız olsam bende atlarım ohh rahat hayat para boll aşk mesk hıkaye derim :D

bunlar olunca kmse tipe bakmıyo zaten..lisede tipe liseden sonra cebe

takas sana yazıyorum kanka bunu kafana kazı polat evlendi 1 sene yada daha kısa sürede bosancaklar gör bak :d