Kurtlar Vadisi Pusu 178. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sen de çok büyütüyosun.

kesinlikle büyütmüyorum eski vadi anlatılmaz bişeydir sen zamanında izlemediğinden o duyguyu alamamışsın belli istediğin vadiciye sor eski vadi farklıdır ben eski vadiyi izleyince bile hüzünleniyom dayanamam pek

kesinlikle büyütmüyorum eski vadi anlatılmaz bişeydir sen zamanında izlemediğinden o duyguyu alamamışsın belli istediğin vadiciye sor eski vadi farklıdır ben eski vadiyi izleyince bile hüzünleniyom dayanamam pek

Ben eskiye kötü demiyorum.
Eskisi de gayet heyecanlıydı. Ancak bu sezon bölümler çok daha dolu geçtiği için daha güzel eski Vadi'den

bence :D

- - - Ekleme - - -

aga sen eski vadiyi anlamamışsın açık ve net en kötü bölümü bile tarihe geçmiştir benim fikrim bu

Eski Vadi'yi senden iyi anlamışımdır emin ol :ok:

Ama sen abartıyosunuz. O zamanlar şimdikinden daha çok izleniyodu. O yüzden efsane olduyodu her bölümü.

Sözüm yanlis anlasilmasin.. Efsane zaten "Kurtlar Vadisi" ile dogdu.. Yeri bambaska bir yerde. Sadice O zamanlar yasadigimiz heycanin üzerine gectik diyebilecek bir sekil aldi Vadi. Yoksa, tamamiyle bakarsan zaten TEK bir Yapimdir. Izlediklerimiz eskinin devami. Belkide sadice Kurtlar Vadisi dememiz lazim.. Konseptleri ayirmaya gerek yok. Vadi 10.Yil diyor zaten.

aynen öyle aga
XanTier tamam aga öyle olsun

Sözüm yanlis anlasilmasin.. Efsane zaten "Kurtlar Vadisi" ile dogdu.. Yeri bambaska bir yerde. Sadice O zamanlar yasadigimiz heycanin üzerine gectik diyebilecek bir sekil aldi Vadi. Yoksa, tamamiyle bakarsan zaten TEK bir Yapimdir. Izlediklerimiz eskinin devami. Belkide sadice Kurtlar Vadisi dememiz lazim.. Konseptleri ayirmaya gerek yok. Vadi 10.Yil diyor zaten.

Heh işte Takas aga bunu ben söylemişim gibi algıla bi de :D

BA17DHACcAAy7yD.jpg

Artık yeni bir yüz nakli olursa şaşırmamak lazım eğer polatın yaraları iyileşmesse adamın karizma gider vede bu sezon final ihtimali yükseklik kazanır yada polatın bu sezon çıkması garantileşir.

Artık yeni bir yüz nakli olursa şaşırmamak lazım eğer polatın yaraları iyileşmesse adamın karizma gider vede bu sezon final ihtimali yükseklik kazanır yada polatın bu sezon çıkması garantileşir.

Muhtemelen Bu Sezon Final Olacak.

Malesef

Ama 2015'teki Kripteks Senaryosu Nolacak? :( :(

benşmde aklıma o geliyo eğer o senaryoya göre giderlerse bence polata yeni bir yüz nakli yapılıcak ve yerine gelicek oyuncuda 2 yıl devam edicek ve büyük final gerçekleşicek bu sezon final olsa bile polat yine ölmez yüz değiştirir.

Bu Sezon Final Olur Bence. 2 yıl sonra da Büyük Final Olur. Belki Bir filmle
Ama Polat olmazsa nasıl olacak.

Off Senaristler umarım ne yaptığını biliyodur.

ama başka bi ayrıntı daha var açıkcası ben bu bölümde hayal kırıklığına uğradım önceki bölümlerde maskeliyken polat o beyaz maske yoktu yüzünde normal yanmamıs kendi yüzü vardı alnından falan belliydi yani sargıda beyaz maskede yoktu şimdi bu bölümde çıakrdılar bunu kendimi salak yerine konmus hisediyorum vadinin yıllarca bir sürü hatasına göz yumduk ama bunlarda hala hatalara devam ediyorlar.Acilen bunlara çözüm bulmaları lazım.

ama başka bi ayrıntı daha var açıkcası ben bu bölümde hayal kırıklığına uğradım önceki bölümlerde maskeliyken polat o beyaz maske yoktu yüzünde normal yanmamıs kendi yüzü vardı alnından falan belliydi yani sargıda beyaz maskede yoktu şimdi bu bölümde çıakrdılar bunu kendimi salak yerine konmus hisediyorum vadinin yıllarca bir sürü hatasına göz yumduk ama bunlarda hala hatalara devam ediyorlar.Acilen bunlara çözüm bulmaları lazım.

Benim de dikkatimi çekti. :(

Forum İstatistikleri

Konular
176,357
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06