Sen de çok büyütüyosun.
kesinlikle büyütmüyorum eski vadi anlatılmaz bişeydir sen zamanında izlemediğinden o duyguyu alamamışsın belli istediğin vadiciye sor eski vadi farklıdır ben eski vadiyi izleyince bile hüzünleniyom dayanamam pek
Sen de çok büyütüyosun.
kesinlikle büyütmüyorum eski vadi anlatılmaz bişeydir sen zamanında izlemediğinden o duyguyu alamamışsın belli istediğin vadiciye sor eski vadi farklıdır ben eski vadiyi izleyince bile hüzünleniyom dayanamam pek
aga siz eski vadiyi küçümsüyonuz eski vadinin dünyanın gelmiş geçmiş en büyük dizisidir o çok farklı bi yerdedir ama bu sezon eski vadi tadında harbiden
Dünya'nın gelmiş geçmiş en dizisidir sana göre. Benceyi ekle bu tip cümlelere.![]()
aga sen eski vadiyi anlamamışsın açık ve net en kötü bölümü bile tarihe geçmiştir benim fikrim bu
Ben eskiye kötü demiyorum.
Eskisi de gayet heyecanlıydı. Ancak bu sezon bölümler çok daha dolu geçtiği için daha güzel eski Vadi'den
bence
- - - Ekleme - - -
aga sen eski vadiyi anlamamışsın açık ve net en kötü bölümü bile tarihe geçmiştir benim fikrim bu
Sözüm yanlis anlasilmasin.. Efsane zaten "Kurtlar Vadisi" ile dogdu.. Yeri bambaska bir yerde. Sadice O zamanlar yasadigimiz heycanin üzerine gectik diyebilecek bir sekil aldi Vadi. Yoksa, tamamiyle bakarsan zaten TEK bir Yapimdir. Izlediklerimiz eskinin devami. Belkide sadice Kurtlar Vadisi dememiz lazim.. Konseptleri ayirmaya gerek yok. Vadi 10.Yil diyor zaten.
Artık yeni bir yüz nakli olursa şaşırmamak lazım eğer polatın yaraları iyileşmesse adamın karizma gider vede bu sezon final ihtimali yükseklik kazanır yada polatın bu sezon çıkması garantileşir.
Muhtemelen Bu Sezon Final Olacak.
evet bu ihtimal çok büyük
Malesef
Ama 2015'teki Kripteks Senaryosu Nolacak?![]()
![]()
ama başka bi ayrıntı daha var açıkcası ben bu bölümde hayal kırıklığına uğradım önceki bölümlerde maskeliyken polat o beyaz maske yoktu yüzünde normal yanmamıs kendi yüzü vardı alnından falan belliydi yani sargıda beyaz maskede yoktu şimdi bu bölümde çıakrdılar bunu kendimi salak yerine konmus hisediyorum vadinin yıllarca bir sürü hatasına göz yumduk ama bunlarda hala hatalara devam ediyorlar.Acilen bunlara çözüm bulmaları lazım.