17 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yok böyle bir bölüm! Her hafta birbirinden heyecanlı! Total de 16.5 AB de 13 Reyting bekliyorum!

kanald bakıyorum brand ile ilgili haberleri yapıyolar çok güzel bu adam nasıl öldü ya birden :(

Birand ölmüs??? Eve 21:45'de geldim, Vadi baslamisti, onu izledim.. Simdi daha yeni bilgisayara gectim. Yazete'de ölmüs haberini gördüm, resmen soke oldum. Allah rahmet eylesin..

Nezaman oldu?? Nasil oldu? Allah allah..

Vadi bir yandan, Birand'in simdi ölüm haberi beynim alt üst oldu..

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 10.8 , 2) ATV: 8.39 , 3) KANALD: 4.32 , 4) TRT1: 2.59 , 5) FOX: 1.32

Adam nasil ölmüs ya, hayret birsey.. Soke oldum gercekten. Her gün TV'de gördügümüz adam..
Allah rahmet eylesin..

Adam nasil ölmüs ya, hayret birsey.. Soke oldum gercekten. Her gün TV'de gördügümüz adam..
Allah rahmet eylesin..

aga bende sabah gördüm haberi çok büyük bi şok geçirdim adam hergün tv de dediğin gibi nasıl oluyo insan şaşıyo ama vadesi doldu yapacak bişey yok üzüldüm gerçekten en sevdiğim haber spikeriydi

Yarı yarıya düşmüş.

aga ne yarı yarıya düşmüş eğer vadiyi diyosan 23.00 ten 23.15 e kadar full reklamdı reklamı bile zirveye oynuyo :D

- - - Ekleme - - -

merak ettim şimdi yarın hatırlat netten bakim :D

- - - Ekleme - - -

gökhan kırdar napıyo öyle ya son 2 bölümdü 10 dan fazla yeni müzik yaptı adam vadiyi bu kadar büyük yapan en önemli adamlardan biridir yok böyle bi adam harika ya vadide hiç aksiyon olmasa bile müziklerle coşturur adamı dehşet bişey