tns total 1 kvp 2 yst 3 intikam tns ab 1 intikam 2 yst 3 kvp budur iyi geceler kanun lan düzen başladı ona bakcam
berenciler bu gece forumdalar ne kadar geç giderlerse bahaneleri olacak gece foruma takıldık hacı ondan reytingler açıklandıgında yok idik ))))
valla öyle herkesle kavğa etse benimle ederdi yakup çok sakin bir arkadaşımız kimseyle kavğa etmez
Ben zaten dalga geçmeden ve medenice yorum yazıyorum. KVPcilere de tembih ederim o zmn yarın dikkatli olsunlarç Ne kdr dinlerlerse.Hep yaziyosunuz ama faliyet goremiyoruz yine berend karsi tutumunuzdan. Yine dedikleriniz havada buhar olup ucuyor. Yok eger ciddi konusuyorum , gercekten seviyeli yorumlar konusulsun istiyorum diyosan, yarinki sonuclarda beren her iki hrupta 3 yada 1. Olsa bile dalga gecmeden medenice yorum yazmani ve kvp ci arkadaslarinada yazdirmani diliyorum. Eger gercekten boyle seylerin bitmesini istiyosan..
Uyuyun dedim yine uyuyamiyom, jarjim tam bittigi an uyurum artik. Zaten 7 dk'ya biter
- - - Ekleme - - -
Herkezle degil vadicilerle, zaten berencilerle vadicilerin kavga etmesi de cok dogal, yani fazlalik yok ortada.
yanlış yapmış diloşa laf atılırmı diloş mükkemmel bişey )
yakup ben vadici değilim bügün vadici oldm sadece ama sen benlede diloş için kavga ettiydin hatta agır konusmların vardı hosuma gıtmedıydi hiç
Atilir atilir laf o dilosa, neyse dila uzerinden konumuzu saptirmiyalim bunlar bize karsi yapilan kAtakulliler
teveccüh değil gerçek bunlar )
Ben zaten dalga geçmeden ve medenice yorum yazıyorum. KVPcilere de tembih ederim o zmn yarın dikkatli olsunlarç Ne kdr dinlerlerse.
Bize dediklerinizn aynısı sizden de bekleriz. Sen de söyle o eğlenip beğenileşip durduğun arkadaşlara.
diloşa nasıl hakaret eder olamaz nayııır diloş ekranların en nadide çiçeği )
- - - Ekleme - - -
)
konuyu unuttum vadiye dalıyorduk bugün değilmi )
yakup ben vadici değilim bügün vadici oldm sadece ama sen benlede diloş için kavga ettiydin hatta agır konusmların vardı hosuma gıtmedıydi hiç
biri kötü bir laf yapıp ceza alsın son cezayı ben almışım forumun üstüne baktıkça moralim bozuluyor son ceza benim olmamalı )
diloşa nasıl hakaret eder olamaz nayııır diloş ekranların en nadide çiçeği )
- - - Ekleme - - -
)
konuyu unuttum vadiye dalıyorduk bugün değilmi )
hiç kimse zaten burda durduk yere satasma ki zaten birbirine demi herkese b iri kesin bişey der :=)Seninde obgzk'ye agir laflarin olmustu, ben burda kimseye durul dururken satasmam.. İlla bi nedeni vardir herseyin. Yoksa dila benim omrumde bile degil.
Benim arkadaslarima soylememe bile gerek yok, siz seviyeli yorum attiginiz an, biz seviyeliler cepte demektir. Zaten arkadaslarim sizin bu yorumlarini gordugunde, ben onlari uyarmadan seviyeli yazarlar.. O zaman yarin bakalim laflar buhar mi olacak yoksa metaryal olup yerine oturcakmi konusulanlar.
Vuuuuvhhh saati 2 etmisiz, allahtan yarin final 1.30'da , gecikirsem eyer yakarim forumu, ben uyumaya yoneliyorum size iyi yorumlasmalar, yurekleri kipir kipir, lav taneleri gibi ici siddetli olan arkadaslarim. Yarin ab'de intikamin 1. Ligini gormek dilegiyle.. İyi uykular sizlere..