10 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Herkeze iyi geceler. Yarin yorumlasmak uzere :)

- - - Ekleme - - -

Hicbiseyden korkmam bu bir sadece allahtan baska
benim icin hic bi anlami olmayan bi dizi gercek yada hayali olarak anlamakla isim olmaz, deger vermediklerime degersizce davranirim ve usrasmam.

iyi geceler yakup verdiğin cevapla kapağı denk getirmişsin birilerine:))

Değer ver diyen yok. Ama bilip bilmeden dalga geçme. Uyduruk diye bahsetme. Saçma diye bahsteme. Öyle olmadığın söylüyorum. Ama siz hala öyle olduğunda ısrar edercesine dalga geçiyosunuz. Ben bunun için uğraşıyorum.

Hep yaziyosunuz ama faliyet goremiyoruz yine berend karsi tutumunuzdan. Yine dedikleriniz havada buhar olup ucuyor. Yok eger ciddi konusuyorum , gercekten seviyeli yorumlar konusulsun istiyorum diyosan, yarinki sonuclarda beren her iki hrupta 3 yada 1. Olsa bile dalga gecmeden medenice yorum yazmani ve kvp ci arkadaslarinada yazdirmani diliyorum. Eger gercekten boyle seylerin bitmesini istiyosan..

berenciler bu gece forumdalar ne kadar geç giderlerse bahaneleri olacak gece foruma takıldık hacı ondan reytingler açıklandıgında yok idik :)))))

Sakin biri olduğu için ben onunla kavga ediyorum. Sizinle kavga da edilmez. Hiç bişi edilmez.

ben herkesi hoşgörüyle karşılarım arada bir sözlerimiz keskin olur ama espri boyutludur dizilere hakaret ederim burdaki arkadaşlara asla kötü söz söylemem .. diziyle kendisini özdeşleştirenlerle işim olmaz diziler geçicidir kalıcı olan insanların insanlığı

sen önce o günkü mesaj için özür dilemelisin, karşıdan saygı bekliyorsan ..