ya emily oynuyor mu sadece daha profesyonel i,ntikam alıyorr iyi oyuncu her yerde kendini belli eder tuba oynayamıyor her türlü
- - - Ekleme - - -
zamanınd a 20 yi geçmiş dizi şimdi 14-15 alıyor diye niye tebrik edeyim
yere vurduğumuz senaryo -oyunculuk reytingiyle kimsenin derdi yok
masonlar sencerin arkasında napıyorki
durumlar kötü desene bunlar polatın arkayıda ele geçirirlerse vahim durum ))
- - - Ekleme - - -
tns yi bekle gereken kişilere gerekli tebriği yaparız her hafta olduğu gibi hakedene hak ettiğini veririz bizde yanlış olmaz
totalde intikam üçüncü oldu da bari ab de ikinci olaydı beren eyiydi bakalım yarın nasıl sonuç alcak
totalde intikam üçüncü oldu da bari ab de ikinci olaydı beren eyiydi bakalım yarın nasıl sonuç alcak
neresi çökmüş yarıysa mı düşmüş bakalım yarın kaç reyting alacak ona göre yorum yaparızx
ozaman 20 miyle rekor kırmış şimdide 15 le kırıyo bence bu lafları bırakın vadiyi izlemiyosanız bile hakaret etmeyin şuanda 15 reytingden fazla göre bilen bi dizi varmı yok ..
- - - Ekleme - - -
Masonlar kimin arkasını çevirirse çevirsin asıl çevirmeyi beren yaşıyo...
ozaman 20 miyle rekor kırmış şimdide 15 le kırıyo bence bu lafları bırakın vadiyi izlemiyosanız bile hakaret etmeyin şuanda 15 reytingden fazla göre bilen bi dizi varmı yok ..
- - - Ekleme - - -
Masonlar kimin arkasını çevirirse çevirsin asıl çevirmeyi beren yaşıyo...
ortada sonuç yokken boşa kendini yoruyorsun sadec ebakalım tns sonuçları ne diyecek yarın
Çökmemiş mi? geçen hafta 10 'a yaklaşan reyitngleri bu hafta 8'i geçememiş. Buna ne denir. Star'ın planı sadece İntikam üzerinde işe yaradı demektir.
İntikam'ı izlemeyi bırakanlar neden bıraktı? Beğenmedikleri için alternatif çıkınca hemen kaçtılar.
Vadi'nin kiniiler neden 2 alternatife rağmen hiç bi yere kaçmadı?
Adam akıllı bi cevap bekliyorum.
zamanınd a 20 yi geçmiş dizi şimdi 14-15 alıyor diye niye tebrik edeyim
yere vurduğumuz senaryo -oyunculuk reytingiyle kimsenin derdi yok
ortada sonuç yokken boşa kendini yoruyorsun sadec ebakalım tns sonuçları ne diyecek yarın
kız tek tek parlak çakma kahramanları avlıyor ve üstüne çarpı işareti koyuyor diziyi izlersen anlardı )
emre hala vermediğini sanıyosun demek arkadaşlar biri emreye söylesin vadi 45 dkka reklam verdi diye
sen devam et izlemeye benim çakma bi kadın avcıya ihtiyacım yok çarpı işaretini ilerde kendinede koyucak bu gidişle çünkü her geçen bölüm kan kaybedicek 10.bölüme kadar dayanırsa iyidir..
izlediğmi kısım ban yetert ayrıca sıfır izlemeyle yorum yapmamk ben merak etmeSenaryosunu biliyo msunuz da yere vurabiliyosunuz?. hayatınhızda izlemediğniz, karşılaşamayacağınız şekilde doldurulan ve işlenen bu senaryoyu hangi sebebe dayanarak yere vuruyosunuz. 2 saat boyunca oturup Vadi izlemişliğiniz var mı ki beyazsoy gibi eleştiri yapma hakkı buluyosunuz kendinizde utanmadan.
İnsaf insaf!!!!!
hakaret etmiyorum zaten vadiye de değil lafım türkiyede 100 bölümü geçen her dizide kalite gider 90 dk den sen kaliteyi koruamazsın
keske yazdiklarimi anlayaydin)) evet tubanin oyunculugunda sorun var ama bunun nedeni tuba degil ki senaryo ve yonetmen hatasi 20 dakikanin basinda yonetmen degismli yoksa dizi batar dedim. ikinci bolumde senaristler mutlaka degismeli oyunculari harciyorlar diyorum dizi baslamadan buldugum hatada yonetmenin yetersiz oldugunu ispatladim bunlar bu diziyi nasil cekecek dedidim. tek tuba oynayamasaa eyvallahta dizideki butun emaktar oyuncular dokuluyor , o dizide sorun belli bu dizideki sorunlari da dizi baskamadan once saydim bunun yanina dizinin sıkıcı olmasi eklendi
lafım vadiye değil diyosun ama her hafta aynı muhabbet dönüyo yok polat şöyle olucak yok böyle ezilicek bırakın artık bunları izlemeye bilirsiniz saygı duyarım ama sizin yaptığınız diziye hakaret.
abbovv konudan ilk cezayı yakup yedi bence tartışmayı bırakıp helallik almaya başlayın b konudan 100 pointten fazla cezalık mesaj vardır
neyse yarın resmi sonuçlarda nolucak görücez umarım sbt akşamdan sabaha kendi ile çelişecek sonuç hazırlayıp da hem kendini hem de takipçilerini rezil etmez
izlediğmi kısım ban yetert ayrıca sıfır izlemeyle yorum yapmamk ben merak etme
senaryou sürekli tekarar konsey gidiyor başka konsey geliyor polat vuruluyoır 2bölüm belirsizlik sonra hop polat döndü senaryo tkandı mı güncel meselye el atın kürt meselesi-pkk-suriye olmadı derin amcalar devreye girdsin
bende yedim ya cok katı olmus kurallar korkudan dedim ona bile ceza yiyorum ooooo olmas ki böle :S:S
daha ceza yazmayın pls :=)
sende biliyorsunki iyi sonuç alacak beyazsoy bu tereddütlü duruşun bu yüzdendir temkinli mesaj yaz sbt yi yorumluyorsun dikkatini çekerim )