Kurtlar Vadisi Pusu 177. Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,744
Puanı
1,060
Maskeli Fedai Polat Alemdar Çıkarsa Neler Olur?

263908_409336492448220_2037485738_n.jpg

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin 177. Bölüm yorumlarını bu konudan yapabilirsiniz.

20.00'de ATV'de!

Güzel Olacak İntikam'ı İzlemeye Bilirim :D

@2 Seçimini yap artık :bağır: :D

Son düzenleme:
Son zamanlarda izlediğim en iyi bölümdü.Bence Adil Bey'in bir oyunu var bakalım ne yapacak.Maskelininde Polat olduğu anlaşıldı.

Süper enfesto bir bölümdü baştan sona az reklam vermeside iyi oldu her türlü 10 numara bölümdü..

Süper bir bölümdü hele ihtiyarlar içi hesaplaşma çok ilgimi çekti sencer gerçekte sakat mı bunu merak etmeye başladım artık :)

asıl polatın sesındekı farklılık yüzünü mü değüstırdı

Arkadaşlar az önce Onur tan twittterdan şu açıklmayı yaptı BOMBAYA HAZIR OLUN :)
Onur Tan ‏@yedinciadam Seyreden butun izleyicilerimize tesekkur ederim. Onumuzdeki hafta Kurtlar Vadisi Pusu son yilların en heyecanli bolumuyle gelecek.:))

Bu Bölüm ile Kurtlar Vadisi Pusu benim gözümde Kurtlar Vadisi'nden daha da yükseldi. "Pusu" kosepti tamamiyle bir Efsane! Daha dogrusu bu sezon Vadi tarihininde unutulmaz sezonlardan birtanesi.

Bu aksam resmen heycan patlamasi yasandi.. Bu Bölüm TOTAL'de 18 yakin reyting almasa cok yazik olur.

KVP için neden her hafta yorum konusu açılıyor?

Bu yorumda çok ciddiyim. Diğer yorumlar gibi gelebilir. Ama bu dizi gerçekten çok başka. Heyecanın ne demek olduğunu bu dizide öğrendim. Her saniyesinde ayrıntı olduğu için bu konu var. Herkesin gözünden kaçan önemli ayrıntılar. Gerçekten.

Bu bölümde daha burada çok tartışılacak. Heyecanımız geçsin bi hele.

Sözün bittigi yerdir. Efsane bu aksam yine imzasini atti. Uygu muyku kalmadi.

Bu Bölüm ile Kurtlar Vadisi Pusu benim gözümde Kurtlar Vadisi'nden daha da yükseldi. "Pusu" kosepti tamamiyle bir Efsane! Daha dogrusu bu sezon Vadi tarihininde unutulmaz sezonlardan birtanesi.

Bu aksam resmen heycan patlamasi yasandi.. Bu Bölüm TOTAL'de 18 yakin reyting almasa cok yazik olur.

Aga bencede özellikle bu son bikaç bölüm Eski Vadi'den daha güzel ve heyecanlıydı. Eskileri biraz abartılmıyor da değil.

Ya arkadaşlar merak etmeyin daha iyisini görücez haftaya sakin olun budaha bişi değil

Forum İstatistikleri

Konular
176,358
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06