Kanal D Bu Yıl da Türkiye'nin En Sevilen Kanalı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
Kanal D Bu Yıl da Türkiye'nin En Sevilen Kanalı!

Türkiye`nin kanalı Kanal D geçen sene olduğu gibi bu sene de Türkiye`nin en sevilen kanalı seçildi.

MediaCat Ipsos Lovemark Araştırmasına göre, bu yıl da geçen senki gibi Türkiye'nin en sevilen kanalı Kanal D oldu.

ImageBox.ashx

ÖYLE BİR GECER ZAMAN Kİ ,İNTİKAM ve KAYİP SEHİR gibi kaliteli yapimlari bana izleme firsati sunan kanal D yi bende seviyorum. :)

Kanal D zaten behzat gibi bi diziyi yayınlamaya mötü yemez.behzat 20 reyting aslada çoktan kalkardı zaten o kadar rtük baskısına meclis baskısına cezaya.sağolsun bende starı seviyom ya adam duruyo duruyo dizisinin arkasında.yada heralde başbakancı değiller ondanda olabilir.

ayrıca benim dediğime bak senin dediğine bak hiç alakasız şeyler.herşeyde behzata sümük gibi yamanıyonuz. :))
Behzatta 20 reytingi hayatta alamaz zaten kafanı yorma o meseleye. 10 shareyi geçsin önce bi.

Behzatta 20 reytingi hayatta alamaz zaten kafanı yorma o meseleye. 10 shareyi geçsin önce bi.

Almasınada gerek yok zaten.Behzat yayından kalka ankara star televizyonunu yıkar zaten :))
kafmaı yordugum falanda yok dizilerin reytingi hiç alakadar etmez beni.
Neyse ya senle tartışılmıyo zaten hemen takas gibi behzata salça oluyon yazcak bişey bulamıyonuz.

@RevaN ben sadece bu mesajdan bahsetmiyorum genel olarak söylüyorum.

Özellikle Behzat gibi 1 reytingli diziler yayınlamadıklar için evet çok seviyorum.

Reytinge verdiği önem birkez daha belli oldu. Sosyal medya daha önemli benim gözümde. Sosyal medya için çabaları kanal için ayrı bir artı. :)

@RevaN ben sadece bu mesajdan bahsetmiyorum genel olarak söylüyorum.
Genel olarak adam4 bana kışkırtıcı mesaj yazmadığı sürece Behzata zerre kadar bile kötü yorum yapmamışımdır.

Yaptıysam gösterin lütfen.

- - - Ekleme - - -

Reytinge verdiği önem birkez daha belli oldu. Sosyal medya daha önemli benim gözümde. Sosyal medya için çabaları kanal için ayrı bir artı. :)
50 kişi twitterda Behzat dedi diye sosyal medya önem verdi demem ben.

Ayrıca Behzat konusunu neden yazdığımı da adam4 dahil herkes biliyor. Bu konu da yeri değil.

Revan adam4 kışkırtmış olabilir ama onun sevdiği diziye yüklenmiş hoş olmamış aynısı yakup adam gibi yorum yapsamda banada yapıyor.

Revan adam4 kışkırtmış olabilir ama onun sevdiği diziye yüklenmiş hoş olmamış aynısı yakup adam gibi yorum yapsamda banada yapıyor.

Ben normal yorum yapanlara hiçbir zaman böyle cevap vermem.

Ama Kanal D ile ilgili ne haber yapsa, "tamam anladık Kanal D fanısın", "tamam anladık seviyon Kanal D"yi gibi seviyesiz yorumlar yapıyor. Ve anladım ki, böyle yorumlara da ancak öyle şekilde cevap verilmeli.

Kendisi Reyting ile ilgili duyuruları okumamış galiba.

Kanal D gerçekten başarılı bir kanal yıllardır.Kayıp Şehir,Öyle Bir Geçer Zaman Ki,Arka Sokaklar,Kuzey Güney çok başarılılar :)

altın kelebekçilerin kanal d dizilerini birinci seçtikleri gibi bunlarda kanal dyi birinci yapmışlar....peki neye göre türkiyenin en sevilen kanalı reytinglere göre mi karar vermişler...yoksa sosyal medya zımpırtısı...3-5 adam ayarla yap bir anket ....al sana türkiyenin en iyi kanalı....çok komik...........:aynen:

tebrikler kanal D

sevilmesi izlenmesi kanal için iyi tabiki

benim içinse kanallar değerli değil diziler proğramlar değerli ?