Tozlu Yollarda Tüm Bilinmeyenler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
Atv fragmanları dönen 1967'de geçen dönem dizisi Tozlu Yollar'ınana konusu: intikam olan bir dizi Dizinin yönetmeni Özer Kızıltan yaparken müziklerini uzun süre dizi müziklerine ara veren Kıraç yaparekn dizinin ana kosu ise :Yetimhanede büyüyümüş olan Fikret abisinin öcünü almak için Trakyada ünlü yağ fabrikasının sahibi Hünkar Gündoğan’ın kızı Feride ile yakınlaşır ancak intikamını alacağını umarken aşk ateşinin içine düşer. Bir aşk çocuğu olan Feride sevgi dolu birisidir doğayı, ve ailesini çok sevnektedir.aynı zamanda iktisadi ve idari bilimler akademisini bitirmiştir. Feridenin güzelliği ve masumluğu Fikret’in öç alma duyguları törpüler. Feridenin şeytan ruhlu ve abisinin hayatını mahvettiğinedüşünen Fikret böyle düşünmesine karşın Kalbine aşk ateşi düşmüştür. Seldaa Alkor ise tekerlekli sandalyeye mahkum bir anneyi oynacaktır

dizinin ana kadrosusu

Yücel Erten (Hünkar)
Y%C3%BCcel-Erten-Tozlu-Yollar.jpg

Selda Alkor (Mürüvet)
Selda-Alkor.jpg

Nihat Altınkaya (Fikret)
Nihat-Alt%C4%B1nkaya.jpg

Burcu Kara (Feride)
Burcu-Kara.jpg

Sinan Albayrak (Tayfun)
Tozlu-Yollar-Sinan-Albayrak.jpg

Seda Akman (Pınar)
Seda-Akman.jpg

Buse Varol (Şerife)
Buse-Varol-Tozlu-Yollar.jpg

Pamir Pekin (Ferruh)
Pamir-Pekin-Tozlu-Yollar.jpg

Yıldırım Gücük (İmran)
Y%C4%B1ld%C4%B1r%C4%B1m-G%C3%BCc%C3%BCk-Tozlu-Yollar.jpg

Ayçin İnci (Nalan)
Ay%C3%A7in-%C4%B0nci-Tozlu-Yollar.jpg

Asena Tuğal (Vildan
Asena-Tu%C4%9Fal-Tozlu-Yollar.jpg

Gülşah Şahin (Dilek)
G%C3%BCl%C5%9Fah-%C5%9Eahin-Tozlu-Yollar.jpg

dizinin son fragmanı

Moderatörün son düzenlenenleri:
tipik eski yeşilçam filmlerinden bir bukle kukle yada kufle neyse :))

sevgi ve aşk çocuğu yumağı feride

aynı zamanda ikdisadi ve idari ilimler akademisinde talebedir :)))

eski türk filmlerinden genelde bu ikdisadi idari ilimler akademisi insanların hafızasında değişik bir anlam ve duygu seli oluşturuyor

ilyas salmanda ikdisadi idari ilimler akademisinde mezundu hanı diplomalı hıyarcılık yaparken :))

bu aşk kelebekleri intikam almaya fırsat bulamadın sevgi kozalağı oluşturup kelebek olarak bu kozalağı terkedecektir izleyenlerede tencere tava hediye olarak kalacaktır izlemiş kadar oldum çekirdek niyetine gider bu dizi

yeni bir alev alev geliyor :))

günüde cumartesi olur :)

Merakla bekliyorum bu diziyi. Izleyecegimi düsünüyorum :)

@destere senin korkulu kabusun UNUTULMAZ gibi fenomenleri olur mu acaba :F:F

Merakla bekliyorum bu diziyi. Izleyecegimi düsünüyorum :)

kaçmaz alev alevin yokluğunu daha kolay atlatabilirim bu diziyle :)

- - - Ekleme - - -

@destere senin korkulu kabusun UNUTULMAZ gibi fenomenleri olur mu acaba :F:F

olurmu olur bu tarz dizilerin 6 reyting civarı gideri var atv unutulmaza 5 reytingle yaklaşık iki yıl dayandı eğer aynı şey tekrarlanırsa yandı gülüm keten helva :))

olurmu olur bu tarz dizilerin 6 reyting civarı gideri var atv unutulmaza 5 reytingle yaklaşık iki yıl dayandı eğer aynı şey tekrarlanırsa yandı gülüm keten helva :))

Gündüzleri veriyorlar onu biliyorsun dimi :X Kanallari gunduzleri saydırma tusuyla değil manuel olarak geziyorum atv'nin bulundugu tuşa basmıyorum bile :X

kadro iyi zaten selda alkor varsa ilk 5 bölüm hatrına izlenir de orada köşkün sahibi duran amca olmamış :)

Gündüzleri veriyorlar onu biliyorsun dimi :X Kanallari gunduzleri saydırma tusuyla değil manuel olarak geziyorum atv'nin bulundugu tuşa basmıyorum bile :X

gündüzleri kanal geziyormusun ???

ben gündüzleri kanal gezmiyorum tv yi benim haricimde kullanıyorlar bende tahammül sınırımın son damlasına kadar tv nin bulunduğu odayı terketmiyorum son hamlede kaçış kaçınılmaz oluyor yani akşam 20 ye kadar kumanda bende değil :))

- - - Ekleme - - -

kadro iyi zaten selda alkor varsa ilk 5 bölüm hatrına izlenir de orada köşkün sahibi duran amca olmamış :)

gençlerde hayır yok gibi selda alkorda yan karakterlerde iyi ama baş karakter çöp olunca yanlar başı kurtarmaz :)

ben gündüzleri kanal gezmiyorum tv yi benim haricimde kullanıyorlar bende tahammül sınırımın son damlasına kadar tv nin bulunduğu odayı terketmiyorum son hamlede kaçış kaçınılmaz oluyor yani akşam 20 ye kadar kumanda bende değil :))

Gündüzleri evde oldugum vakitler daima kumanda bende :X

- - - Ekleme - - -

gençlerde hayır yok gibi selda alkorda yan karakterlerde iyi ama baş karakter çöp olunca yanlar başı kurtarmaz :)

başında nhe var azıcık çek gözükmüyor?

Bencede hacı Asmalı'da izledim gerçi bir tek o kadını her dizisine bakarim...Bu diziye bakarsam bi Selda için bide Nihat için :XNihat gerçi iş adamı rolu nde değil ilk bölümler galiba:X

Bencede hacı Asmalı'da izledim gerçi bir tek o kadını her dizisine bakarim...Bu diziye bakarsam bi Selda için bide Nihat için :XNihat gerçi iş adamı rolu nde değil ilk bölümler galiba:X
sinan albayrak da var :) bir de arada sanki fare surat gülşah ı görü
r gibi oldum :d

Bu nasil bi konudur klişelikten oluyo, siradanlikta sinir tanimiyan bi konuya benziyor. İzlemem. :)

Bu nasil bi konudur klişelikten oluyo, siradanlikta sinir tanimiyan bi konuya benziyor. İzlemem. :)

yakup bir ikdisadi ve idari ilimleri kazanamadık gitti :))

eski türk filmlerinden dolayı hep iktisadi idari ilimler akademisi öğrencisi olmak istemişimdir :)