Tozlu Yollarda Tüm Bilinmeyenler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
snn gbi cemaate girmiş .:d

ne alaka ya :)))) bol kese halindesin :))).. adamın abisi hakan albayrak yıllardır yeni şafakta uzun süre yazdı. şuan star gazetsinde yazıyor. islami camianın en gözde ismidir.. cemaatle bagları yoktur görüldüğü üzere..

ayrıca sinan albayrak la ilgili bir bilgi 9.. kişinin öldüğü mavi marmara gemisinde abisiyle birlikte yer aldı. adam okadar aktivistis yani
not: cemaat mavi marmara olayına tamamen soguk bakmıştır hatta f.gülen bu oalyın alehine yorum yapmıştır. hakan albayrak buna kızsada pek karşılık vermedi :)))))

Son düzenleme:
ne alaka ya :)))) bol kese halinde emre :))).. adamın abisi hakan albayrak yıllardır yeni şafakta yazdı şuan star gazetsinde yazıyor. islami camianın en gözde ismidir.. cemaatle bagları yoktur görüldüğü üzere ayrıca sinan albayrak la ilgili bir bilgi 9.. kişinin öldüğü mavi marmara gemisinde sinana aşbayrakkla abisi

not: cemaat mavi marmara olayına tamamen soguk bakmıştır hatta f.gülen bu oalyın alehine yorum yapmıştır. hakan albayrak buna kızsada pek karşılık vermedi :)))))

bir de bana espriden anlamıyor dersin :)😀d:d ayrıca bnm esprinin ucu gerçeğe de çıkyıyor ucundan kıyuısından

merak etme gördüğümü yorumlamada sendne akıl alacak değilim :) çok şükür kendi mantığımla doğr sonuçlara ulaşabiliyorum :)

sinan albayragı yanlış yorumlamışsıb işte :))) adam hafifi dindar geçinince cemaatçi yaptın :)))

evet destereyle konuşmalarınızda herşey geçmiş ama o dediğin filim hiç geçmemiş :))))

beyazsoy ben takıntılı bir insan değilim adam nerede oynamış ona bakarım isterse tüm filmi çıplak oynasın isterse halife olsun ::::)