20 Dakika'nın Jeneriğinde Hata !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,286
Puanı
1,059
Star TV'nin yeni dizisi 20 Dakika'nın jeneriğinde bir hata var.

Salı Akşamı yayına başlayan Ay Yapım'ın yeni dizisi 20 Dakika'nın jeneriğinde bir oyuncunu soyadı yanlış yazılmıştı.Dizide Kerim Solmaz karakterini canlandıran Murat Prosçiler'in adı Murat Porsçiler olarak yazılmıştı.

images

en azından oyuncunun ismini unutmamışlar :)))))

"İntikam" buraya niye katıldı onu anlamak zor. Beyazsoyun istediği 20 Dakika izleyenler ile İntikam izleyenleri bir-birine düşürmek. Dream de bu tuzağa düşüyor

Eğer bir jeneriğe bir oyuncunun adını yazmayı unutmak hataysa, yanlış yazmak da hatadır. :) Kimse kendini kandırmaın ve kışkırtıcı yorumlarda bulunmasın. :)

Sürekli 20 Dakika dizisinde bir hata bulma çalışmalarınıda ben anlamıyorum.Hatada büyük bir hata olsa incir çekirdeğini doldurmayan bir şey için konu açılıyor.Ama söz konusu İntikam'a gelince herkes sus pus olan hatalar ilk bölüme bağlanıyor.Bende buna oranla elbette sevdiğim diziyi korurum :) ve daha büyük bir hatayı gündeme getiririm bu kadar basit

Sürekli 20 Dakika dizisinde bir hata bulma çalışmalarınıda ben anlamıyorum.Hatada büyük bir hata olsa incir çekirdeğini doldurmayan bir şey için konu açılıyor.Ama söz konusu İntikam'a gelince herkes sus pus olan hatalar ilk bölüme bağlanıyor.Bende buna oranla elbette sevdiğim diziyi korurum :) ve daha büyük bir hatayı gündeme getiririm bu kadar basit
ilk bölümde de hata yok ki :)

ilk bölümde de hata yok ki :)

Hata yok mu o koca yalıyı photoshoplamak,köpeğin durumu,derin'in gözleri küçükken cam mavisiyken büyünce göz renklerinin değişmesi,jenerikde Engin Hepilerinin adını yazmayı unutmak,dizide kullanılan o sarı peruğun yapaylığı bunlar hatadan sayılmıyor mu yani

Sen çok çabuk gaza gelip, İntikamla 20 Dakikayı rakip olarak görüyorsun. Yorumlarını okuyorum da İntikamla ilgili pozitif düşünüyorsun, beyazsoy ve ya herhangi bi Vadici seni 20 Dakikayla İntikamı kıyaslama konusunda kışkırtıyor sen de hemen tuzağa düşüp İntikamı kötülüyorsun. İşte önemli olan bizim gibi o tuzaağa düşmemek.

Hata yok mu o koca yalıyı photoshoplamak,köpeğin durumu,derin'in gözleri küçükken cam mavisiyken büyünce göz renklerinin değişmesi,jenerikde Engin Hepilerinin adını yazmayı unutmak,dizide kullanılan o sarı peruğun yapaylığı bunlar hatadan sayılmıyor mu yani

dizinin içinde hata yok denildiği kadar jenerikteki hatayı zaten forumda ilk ben söyledim ayrıca yalıyı fotoşoplamayı da ben buldum o da hata değil izlerken kimsenn dikkatini çekmemiş nedense :)kalanların hata olmadığını uzunca bir konuyla anlatıcam bekle azcık

"İntikam" buraya niye katıldı onu anlamak zor. Beyazsoyun istediği 20 Dakika izleyenler ile İntikam izleyenleri bir-birine düşürmek. Dream de bu tuzağa düşüyor

zaten tıms bana rüstem paşayi oynarmısın dedi. bende hürrem gibi fitne başı varken kendimi gosteremen dedim rolü reddettim :)))))

Bende hatayı fark ettim. Soyadı zaten çok değişik, o yüzden hatanın yapılması normâl. Tabi büyütülecek bir hatada değil, ilerleyen bölümlerde hata düzelir ayrıca. :)

yalı hata değil beyler adam bilmeden yaptıkları unutukları şey hata olur. adamlar uğraşmış photo shop yapmış bunun neresi hata yahuu :)))))

yalı hata değil beyler adam bilmeden yaptıkları unutukları şey hata olur. adamlar uğraşmış photo shop yapmış bunun neresi hata yahuu :)))))

ay çok şaşırdım biri cimmdiklesin beni beyazsoy intikamal ilgili olumlu bir şey dedi konuyu karantinaya alın beyazsoyu kontrol edin halluk hesabını ele geçirmiş olabilir:)