20 Dakika'nın Jeneriğinde Hata !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Özgür
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 dakika diziside intikam diziside içi boş bir fındık tanesi....tabii dizi şişirmede bizim tvlerimizin üstüne olmadığından millet de birşey bulmuş gibi bakıyor.....recep ivediğin sinemada iş yapıp heryeri küfürlü filmlerin kapladığı gibi...amerikan çakması dizilerde iş yaparsa tv de özgün senaryo kalmaz heryeri çakmalık kaplar...millet de düşünür durur artık orjinalimi daha güzel olmuş.....çakması mı...nede olsa yapımcılarda fazla zorlanmıyor ...teknoloji gelişti nede olsa kopyala yapıştır.........:d

Onu bunu bilmem de Vadiciler cidden büyük bir şok yaşıyorlar. Hiç bir grupta geçemez diyorlardı :d
hiçbir grup derken türkiyede yaşayanları kastediyoduk...ab grubunun türkiyede yaşamadığını bildiğimizden böyle düşünmiyorum...onlar bedenleri türkiyede ruhları amerikada yaşayan grup...:d

intikam kurtlardan %60 fark yemiş aradan 3gün geçmiş ama ıntıkamcıların hala ıntıkamın fazla ızlendıgını sanmalarından daha büyük hata ben göremiyorum :)))))))
ilk bölüm intikamcıları baya bi etkilemiş herhalde ab alemine yolculuğa çıktılar..totali göremiyolar gari..:d

Bahaneler, Bahaneler. Kimse İntikam ilk bölümden totalde Vadiyi geçecek demedi. Açın kendi yorumunuza bi bakın. Totalde 5, A/B`de 7 alır en fazla demişsiniz. Şimdi totalde geçemedi diye kılıf uydurmayın. Kimsenin böyle bir beklentisi yoktu. Açıkcası ilk bölümden A/B`de de bir beklenti yoktu ama yine farkını koydu ortaya Beren.

Beyazsoy da yine reytinge göre yorum yapıp uyarlamalar önce yüksek başlar dedi. Daha da yükselince uyarlamalar hep yüksek reyting alır zaten demesinden korkuyorum. Sonuçta bahaneleri tükenmez

Bahaneler, Bahaneler. Kimse İntikam ilk bölümden totalde Vadiyi geçecek demedi. Açın kendi yorumunuza bi bakın. Totalde 5, A/B`de 7 alır en fazla demişsiniz. Şimdi totalde geçemedi diye kılıf uydurmayın. Kimsenin böyle bir beklentisi yoktu. Açıkcası ilk bölümden A/B`de de bir beklenti yoktu ama yine farkını koydu ortaya Beren.

Beyazsoy da yine reytinge göre yorum yapıp uyarlamalar önce yüksek başlar dedi. Daha da yükselince uyarlamalar hep yüksek reyting alır zaten demesinden korkuyorum. Sonuçta bahaneleri tükenmez
ab grubu kalitesizlik kalitesini ortaya koyunca gerçekler hayal oldu hayaller gerçek....:mmm:

yaw sen demedin mi ıntıkamın geçmesi hata diye .intikam geçmedi ızlenmeyı total belirler totalde geçmeden gecmısındır o kadar ..

uyarlamalarin çizgisine bak baştan da dedim ilk başta iyi gider sonrası umutsuz gibi yayınlanacak gün bulamaz yada küçük sırlar gibi kanal kanal gezer. :)))

yaw sen demedin mi ıntıkamın geçmesi hata diye .intikam geçmedi ızlenmeyı total belirler totalde geçmeden gecmısındır o kadar ..

uyarlamalarin çizgisine bak baştan da dedim ilk başta iyi gider sonrası umutsuz gibi yayınlanacak gün bulamaz yada küçük sırlar gibi kanal kanal gezer. :)))

o diziler uyarlama küçük sırlardaki karakterlerle gg deki karakterlerin alaksı yok
desparate housewives a göre gitse o zeliş karakteri yüğzünden kanal şu an kaç trilyon ceza yerdi uek dan nermin in oğlu da gay ama dizide sorunlıu ergen. orjianlinde 5.kadın bu kadar öne çıkmıyor zaten
uzun lafın sopası onlar senaryoyu bozmaktan aklybetti

Küçük Sırlara uyarlama diyorlar yahu Pes!

Tamam Gossip Girl ile benzeyen tarafları var ama farklar çok.

Burada Su ile Ayşegül düşman.

Orada Serena ile Blair dost.

Aslında Blair Ayşegül ile Arzunun karışımı. Hem dost hem düşman.

Orada Serenanın annesi var, burada Su`yun babası

Orada Dan`in babası var burada annesi.

Orada dizinin ana temeli, kimliğini kimsenin bilmediği bir kızın haberleri herkese yayması. Burada öyle bir şey yok!

Daha bir sürü fark sayabilirim

Küçük Sırlara uyarlama diyorlar yahu Pes!

Tamam Gossip Girl ile benzeyen tarafları var ama farklar çok.

Burada Su ile Ayşegül düşman.

Orada Serena ile Blair dost.

Aslında Blair Ayşegül ile Arzunun karışımı. Hem dost hem düşman.

Orada Serenanın annesi var, burada Su`yun babası

Orada Dan`in babası var burada annesi.

Orada dizinin ana temeli, kimliğini kimsenin bilmediği bir kızın haberleri herkese yayması. Burada öyle bir şey yok!

Daha bir sürü fark sayabilirim

vanessa yok küçük sırlar da ana akrakteri unutmuşlar daha nolsun :bağır::bağır::bağır: