Kuzey Güney Ve Muhteşem Yüzyıl'da Bir Garip Sahneler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben resimleri zor görüyorum cepten giriyorum ve opera mınıyle . ve sizin yarım saatır çözemediğimiz şeyi çözdük :))) bide hava basıyonuz :))) üstelik emrede video var (tabi kapsları kendi yaptıysa) :))))
bahaneye bak ben telden girdiğimde her şeyi görüyom :D
çözmek için fazla vakit harcamdım zaten her şey on saniyede olup bitiyor 2-3 ker eizleyip konuyu açtım :)

ben resimleri zor görüyorum cepten giriyorum ve opera mınıyle . ve sizin yarım saatır çözemediğimiz şeyi çözdük :))) bide hava basıyonuz :))) üstelik emrede video var (tabi kapsları kendi yaptıysa) :))))

sen olayı çözemedin yardımcı oluyorum sana iyilikte yaramıyor! iki sahne farklı zamanda çekilmiş farklı eşyalar var tek cemre aynı :))

destere ben cepten resimleri net goremıyom ama.dediklerinle alakalı bişey yok renklere baksandan anlarsın komıdın arkasındaki tahtalar daha acik kahverengi çünkü güneş ısısıgı alıyor. ortada konu açılacak bişey yok emre işguzarlık yapmış sadece

destere ben cepten resimleri net goremıyom ama.dediklerinle alakalı bişey yok renklere baksandan anlarsın komıdın arkasındaki tahtalar daha acik kahverengi çünkü güneş ısısıgı alıyor. ortada konu açılacak bişey yok emre işguzarlık yapmış sadece

ben dsen değilim işgüzarlık yapsam muhteşem hatalr diye açrdım konuyu :)

bunun konu.açılacak tarafı yok. hata diye acmasanda içeriğinde hata olacağını söyleyerek hata yapmışsin işte :))) sonuçta hatali baslik kapatılmalı :))))

bunun konu.açılacak tarafı yok. hata diye acmasanda içeriğinde hata olacağını söyleyerek hata yapmışsin işte :))) sonuçta hatali baslik kapatılmalı :))))

kilitlenme falan yok garip sahnelr dedim gördüğün gibi sen-ben-destere-xantie herkes farklı yorum yaptı deme kki gariplik var :)

gariplik yok o senin uydurman:)) video senin elinde ne olduğunu goruyon ..bende iki resim bulmayı garip desem on yorum gelir:))) incelemeden konu açmışsin gülme ksuna gelir başına :)))))

zaten muhteşem ile resim yorum yapmaya bile degmez

- - - Ekleme - - -

merak etme senin gibi siyayet etmeyeceğim :)))

beyazsoy haklı olduğum konudaki yorumalrdan belli her şey ortada açık olsa sen önce hata sonra değil demezsin bir kere :)
muhteşemdeki resim nasıl yoruma değömez o resim o tarihlerde nerede bilen yok floransa dan istanbul a nasıl gelmiş acaba o tarihteki kıyafetler hata oluyor da sanat eserleri hayta kapsamı dışında mı :)

- - - Ekleme - - -

şikayet etsden de bir şley yapamazsoınz aten bnm konum kimseyi yanlış yönlendirmiyor yanlış düşüncelere yol açmıyor

konu açılacak mazeme yok belki komik resimler bölümüne tasinabilir.

my deki resim ne güzel kimse bilmiyormuş resmin nerde olduğunu demek osmanlıdaymıs :))))) senarist nasıl melek huremı canı yaptı tabloyuda buraya almış. my de mantık amamıyacan my kurgu emre :)))))))))))))))

my kurguymuş o zaman o ecdada hakaret konularını kim açtı :)
tablo italya da zaten osmanlıya gittiğine dair kayıt yok
komiklik de yok vurulmayan adamda kan izi arayan konu değil bu

espırı yaptık senin ağzından sana taş attik be kardesim benim ne dusudugüm ortada. bi kerede esprileri anla yahuu :)))))) ki sonuna espırı diye bolll parantez koydum fayda etmedi :)))

- - - Ekleme - - -

vurulmayan adamın üzerinde tonlarca kan var :)))))))

nasıl ne alaka konunun kapatılma nedenşi o oadam vurulmuytor ki dediğin hatalar olsun yani yanlış bilgi :)

buraya neye yazdın.. orda adam vurulmadı tamam . hataydı da bu senin bu resimde hata olabilir demenin hatasını örtmez ki :)))))

ben emin olmadan emin olmadığımı belirterek açtım konuyu görüldüğü gibi net hata yok ):)

laf kalabalığı yapmışsınız konu gümbürtüye gitmiş :)))

kısaca kuzey güney sahnesinde hata var

hürremde yok açıkça ortada herşey :))

destere koskoca perde ve pencereden yansıyan ışığı görmüyormusun be :)))))