artık bu soru anlamını yitirdi sırf dream mutlu olsun diye konusuna yzayım bari)
intikam görüldüğü gibi 20 dakikayı ikiye katlayıp dörtle çarptı yani tabiki intikm açık ara önde)
20 dakika intikami 8497446546 çarptı ezdi 20 DAKİKA AÇIK ARA ÖNDE
artık bu soru anlamını yitirdi sırf dream mutlu olsun diye konusuna yzayım bari)
intikam görüldüğü gibi 20 dakikayı ikiye katlayıp dörtle çarptı yani tabiki intikm açık ara önde)
20 dakika intikami 8497446546 çarptı ezdi 20 DAKİKA AÇIK ARA ÖNDE
kaç d bakış açısı kreys))
o mars teknoljisi ile bakıyor sen anlamzsın şoparkaç d bakış açısı kreys))
o mars teknoljisi ile bakıyor sen anlamzsın şopar![]()
dream online oldu kesin bişey yazacak yada tubişle ilgili konu açacaktır)
özetliyayınlanınca ak kedi kara kedi ortaya çıkar iki dizi için deBen yazacaklarımı yazdım destere oranların bu kadar yüksek gelmesi kadar doğal bir durum yok.Perşembe zor gibi görünen bir gün ama aslında öyle değil iyi bir dizi kolaylıkla kendini ikinci sırada Ab'dede birinci sırada bulabilir.Umutsuz Ev Kadınları gibi bir dizi bile ilk üçde beşde yer bulmuştu kendine İntikam o kadar abartıldı ki bu abartıya ilk bölümden iki guruptada zirveyi alması lazımdı.20 Dakika ise hiç bu kadar abartılmadan hatta büyük çoğunluk tarafından hiç şans tanılmazken ilk bölümü ile Ab gurubunda 1. Totalde'de az bir farkla üçüncü oldu.Hemde bence en zor günde en fazla dizinin olduğu tek gün salı günleri ve buna rağmen 20 Dakika ilk bölümü ile çok iyi başladı benim anlatmak istediğim sizin ısrarla anlamadığınız şey bu işte ben İntikam tutmaz demedim Ab'da birinci olur demiştim ki olduda siz oranları hemen ortaya atıyorsunuz ama sedece tek dizi ile yarıştığınızı unutuyorsunuz
özetliyayınlanınca ak kedi kara kedi ortaya çıkar iki dizi için de![]()
uek yı çok küçüğmsemişssin acuna rağmöen ab de 10 u geçebilen bir dizi kolay lokma değil
gördük tnsde 4 5 aldıgı reyting bu umutsuzun
d m yokÖbgzyİ ezdİk haftaya bİÜ deyİde ezİp İkİ gruptada ambargo koyacagİz
Kimi eziyosunuz, obgzk normal yayimla tokat yapinca gorursun... İntikam bu arada ezdi gecti 20 dakikayi 😀d
intikamla 20 dakika aynı gün yayınlanmadigi için sorun yok iki hafta sonra kim kimi ezecek belli olur)
iyi günler ..
Kimi eziyosunuz, obgzk normal yayimla tokat yapinca gorursun... İntikam bu arada ezdi gecti 20 dakikayi 😀d
öbgz önümüzdeki hafta liderliği alır iki grupta
20 dakikada ab de ikinciliğini korursa büyük başarı tebrik ederim ..
ilker aksum diziyi sürüklüyor zaten dizide başka ilginç karakter yok![]()