20 Dakika Mı? İntikam Mı? Daha İyi Başlangıç Yaptı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
artık bu soru anlamını yitirdi sırf dream mutlu olsun diye konusuna yzayım bari :))

intikam görüldüğü gibi 20 dakikayı ikiye katlayıp dörtle çarptı yani tabiki intikm açık ara önde :))

20 dakika intikami 8497446546 çarptı ezdi 20 DAKİKA AÇIK ARA ÖNDE

dream online oldu kesin bişey yazacak yada tubişle ilgili konu açacaktır :))

dream online oldu kesin bişey yazacak yada tubişle ilgili konu açacaktır :))

Ben yazacaklarımı yazdım destere oranların bu kadar yüksek gelmesi kadar doğal bir durum yok.Perşembe zor gibi görünen bir gün ama aslında öyle değil iyi bir dizi kolaylıkla kendini ikinci sırada Ab'dede birinci sırada bulabilir.Umutsuz Ev Kadınları gibi bir dizi bile ilk üçde beşde yer bulmuştu kendine İntikam o kadar abartıldı ki bu abartıya ilk bölümden iki guruptada zirveyi alması lazımdı.20 Dakika ise hiç bu kadar abartılmadan hatta büyük çoğunluk tarafından hiç şans tanılmazken ilk bölümü ile Ab gurubunda 1. Totalde'de az bir farkla üçüncü oldu.Hemde bence en zor günde en fazla dizinin olduğu tek gün salı günleri ve buna rağmen 20 Dakika ilk bölümü ile çok iyi başladı benim anlatmak istediğim sizin ısrarla anlamadığınız şey bu işte ben İntikam tutmaz demedim Ab'da birinci olur demiştim ki olduda siz oranları hemen ortaya atıyorsunuz ama sedece tek dizi ile yarıştığınızı unutuyorsunuz

Ben yazacaklarımı yazdım destere oranların bu kadar yüksek gelmesi kadar doğal bir durum yok.Perşembe zor gibi görünen bir gün ama aslında öyle değil iyi bir dizi kolaylıkla kendini ikinci sırada Ab'dede birinci sırada bulabilir.Umutsuz Ev Kadınları gibi bir dizi bile ilk üçde beşde yer bulmuştu kendine İntikam o kadar abartıldı ki bu abartıya ilk bölümden iki guruptada zirveyi alması lazımdı.20 Dakika ise hiç bu kadar abartılmadan hatta büyük çoğunluk tarafından hiç şans tanılmazken ilk bölümü ile Ab gurubunda 1. Totalde'de az bir farkla üçüncü oldu.Hemde bence en zor günde en fazla dizinin olduğu tek gün salı günleri ve buna rağmen 20 Dakika ilk bölümü ile çok iyi başladı benim anlatmak istediğim sizin ısrarla anlamadığınız şey bu işte ben İntikam tutmaz demedim Ab'da birinci olur demiştim ki olduda siz oranları hemen ortaya atıyorsunuz ama sedece tek dizi ile yarıştığınızı unutuyorsunuz
özetliyayınlanınca ak kedi kara kedi ortaya çıkar iki dizi için de :D
uek yı çok küçüğmsemişssin acuna rağmöen ab de 10 u geçebilen bir dizi kolay lokma değil

@Kreys 20 Dakika'nın senin dediğin kadar yükselmesi çok çok zor.

Sonuçta karşısında sbt'nin şişirdiği kadar olmasa da Seksenler var. Öbgzk var. A/b'de etkisiz eleman olsa da güçlü totaliyle Biü var. Bunlarıj arasın da 20 Dakika en fazla a/b'de 10 alır onu da çok zor alabilir bence. Total'de daha da zorlanır güçlü rakipler karşısında.

Ama İntikam rahat, karşısında rakip yok. Vadi'yi rakip saymayın çünkü Vadi'yi izleyen kitlenin %98-99'u sadece Vadi için perşembeleri tv karşısına geçiyor. Geriye kalan çoğunluk da haliyle perşembenin tek potansiyelli dizisi İntikam'ı seçecektir. İntikam bu rahatlıkla yükselir kolayca. Hele bir de dizinin temposu arttıkça a/b'de 15'i bile görebilir söyleyeyim. :)

- - - Ekleme - - -

dipnot: 20 Dakika'nın rahat olabilmesi için başından beri cuma olmasını söyledik. Ama Star neye dayanarak salıda ısrar etti anlamıyorum. :)

intikam her 2. gruptada baya yükselir gelecek hafta ve 20 dakikaya fark atar bence :)

20 dakika iki gruptada yükselir intikama fark atar bence

20 dakikanın 3.fragmanı muhteşem

tatlı dillim güler yüzlüm ey ceylan gözlüm reytingler uçaçak

Son düzenleme:
Kimi eziyosunuz, obgzk normal yayimla tokat yapinca gorursun... İntikam bu arada ezdi gecti 20 dakikayi 😀d

öbgz önümüzdeki hafta liderliği alır iki grupta

20 dakikada ab de ikinciliğini korursa büyük başarı tebrik ederim ..

ilker aksum diziyi sürüklüyor zaten dizide başka ilginç karakter yok :)

öbgz önümüzdeki hafta liderliği alır iki grupta

20 dakikada ab de ikinciliğini korursa büyük başarı tebrik ederim ..

ilker aksum diziyi sürüklüyor zaten dizide başka ilginç karakter yok :)

Bencede oyle olacak , kendini bu hikayeye alistiranlarda saskinlik konasina girer artik :d

İntikam beklediğimden biraz yukarda başladığı için bence İntikam iyi başlangıç yaptı.

20 Dakika beklediğimden düşüktü Total'de.