3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
xemrexx arkadaş beni takas ile karıştırıyor galiba 1 dereceden sözlerle çıkmam ben rakibin karşısına

Takasın yerinde olmak istemezdim şuan

- - - Ekleme - - -

3 oçak iki aydir Berençilerin soylediklerinin yalan çikmasi umutlarinin olduğu gundur.

Ne yalanından bahsediyo bu ya ? biri yüzüne su döksün uyandırsın :d

Takas arkadaşımız banlı olarak belkide şuan foruma bot olarak girmiş izliyordur konuşmalarımızı D:

reytinge göre konuşsam alemin kralını değil acunu izlerim :d neyse orjinal ile kıtyaslama saflığına düşmüyorum ben biri 90 dakika biri 40 dakika bu farka rağmen karşılaştıranalr nörolağa gitsin beyin hücreleri yanmış olabilir :D

sende kabul ediyorsun intikamın daha kötü oldugunu yani :))))))))))))))

bilemiyorum destere poaltsöz konsu olunca donunu düşürür hep nedenini bilmem bilmek de istemem :d

- - - Ekleme - - -

3ocak vadinin yeniden çöküş günü :d

Emre cöküs dedigin dizi Total de en yakin rakibine 6.20 Reyting fark atarak rekor bir Reytingle zirvede yer aldi. BAna TNS de Total grubunda 12 Reytingin üstüne cikan baska bir dizi gösterebilirmisin? Ikincisi cöküs dedigin dizi nin özeti Total de 7.65 Reyting aldi...

Burada bazi arkadaşlardan biri nerdeyse 10 kere benim mesajima cevap veriyor ama ben umursamam:hihi: Buna rağmen hayla cevap yaziyor benden onu dikkate almasini bekliyor galiba.

bide berencilerin hala konuşması ilginç kurtlarcıda aynı durumda ama adamlar efendi gibi susuyorlar. berenciler demedi mi kurtları 4 yıldır ezdiğimi,z gibi ezeceğiz :))))))) şimdi sanki dedikleri çıkmış gibi yapmaları komedi ötesi :)))))

Leo beni az çok tanıyorsan öyle 1 saat yazıp gidecek adam değilim acil işim olursa ancak giderim diğer türlü ikimizden biri ceza yiyene kadar beklerim :)

Emre cöküs dedigin dizi Total de en yakin rakibine 6.20 Reyting fark atarak rekor bir Reytingle zirvede yer aldi. BAna TNS de Total grubunda 12 Reytingin üstüne cikan baska bir dizi gösterebilirmisin? Ikincisi cöküs dedigin dizi nin özeti Total de 7.65 Reyting aldi...

my nin geçen ghaftaki totaline bak +12 :D çöküş başladı d,irekt çökemez zaten :D

Intikam gelecek haftalarda daha da yükselebilir :)

Leo beni az çok tanıyorsan öyle 1 saat yazıp gidecek adam değilim acil işim olursa ancak giderim diğer türlü ikimizden biri ceza yiyene kadar beklerim :)
sen niye kendi ustune aliyorsun? beni senden bahs etmedim. bilib bilmeden konuşma hem ben isim çekmedimki. kedinenmi şupeleniyorsun nedir oyle?

sende kabul ediyorsun intikamın daha kötü oldugunu yani :))))))))))))))

senaryo olarak revenge süre avantajı ile iyi oynuculukj oalrak intikam D: reytringe bakrsak 300 milyonluk abd de 2.5 milyon insaN REVENGE İZLİYOR 75 milyonluk türkiyede intikamı 6.75 milyon insan :D

- - - Ekleme - - -

Bence sen bile kendi dedigine inanmiyorsun :) ben 12 üstü derken 12 küsür demek istemedim 13 demek istemistim :D Haftaya Vadi yükselirse ne yapacaksin acaba?

vadi yükselsin gene oyunlarla yüksleri senaryo ouyunculukla değil :D

senaryo olarak revenge süre avantajı ile iyi oynuculukj oalrak intikam D: reytringe bakrsak 300 milyonluk abd de 2.5 milyon insaN REVENGE İZLİYOR 75 milyonluk türkiyede intikamı 6.75 milyon insan :D

- - - Ekleme - - -

vadi yükselsin gene oyunlarla yüksleri senaryo ouyunculukla değil :D

O sana göre öyle, zevkler tartisilmaz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...