Flaş! Yalan Dünya Tekrardan Cuma'ya Alındı!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Fks14
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
ozelhaber.gif

Kanal D'de hareketli dakikalar!

Kanal D'nin Gülse Birsel imzalı dizisi "Yalan Dünya" tekrardan eski günü Cuma'ya alındı. Dizi bundan böyle Cuma günleri PT-2'de yayınlanacak!

Arka Sokaklar PT-1'de yayınlanmaya devam edecek.

yalan-dunya.jpg

Son düzenleme:
Yalan Dünya Eski Gününe Dönüyor Ama Bir Farkla!

Kanal D'nin sürpriz bir kararla Pazartesi gününe aldığı Yalan Dünya, eski gününe dönüyor!

Pazartesi'ye alındıktan sonra oranlarında düşme olan Yalan Dünya,
Arka Sokaklar'ın ardından yayınlanmak üzere eski gününe dönüyor!

Yalan Dünya, Cuma 22.30'da Kanal D'de!

Yalan+D%C3%BCnya.jpg

Konuyu açmaya gelmiştim :D

Yalan Dünya konusu beni memnun etmedi. PT1 daha iyiydi. Ama PT2`de de A/B`de zirveyi alır

O zaman Umutsuz Ev Kadınları ya Perşembe Pt 2 de ya da pazartesi pt 2 de yayınlanır.

Kanal dnin intikamın aldığı bu reytinglerden sonra intikamın önünü açıyor en fazla reyting ordan kazanıyorlar normal :)

keşke part 1 olsaydı kötü oldu part 1 daha iyi olurdu reytingleri kötü etkilemez inş yalan dünyayı severim

Bence oldukça doğru bir karar. A/B'de zirveyi alır diye tahmin ediyorum. Totali de Arka Sokaklar etkisiyle tekrar 5 seviyesine yükselebilir...

aslında abyi almayabilir de nedense yılbaşı bölümü her 2. gruptada 3 reyting alarak hayal kırıklığı yarattı

yalan dünya boş bir saate alındı hayırlı olsun .. kayıp şehir pazartesi ne yapar bilrmiyeceğim.. kanal d oynamayı çok sevdi bakalım nereye kadar oynacak. bu değişiklikte sanırım intikamın sadece perşembeyi götüreceğini düşündü. kanal d ye şunu hatırlatırım son gülen iyi güler ilk hafta reyytingleriyle bir yere gidilmez

Harika. İşte şimdi oldu. A/b'de zirve kesin. Karşısında sadece milyoner var yani önü açık. :)