![beren-saat-tuba-buyukustun-intikam-20-dakika-reklam-kazanc-kariyer-bulent-inal-tomris-giritlioglu-473782h.jpg](http://www.aktifhaber.com/beren-saat-tuba-buyukustun-intikam-20-dakika-reklam-kazanc-kariyer-bulent-inal-tomris-giritlioglu-473782h.jpg)
Birbirlerine rakip olarak gösterilen iki ünlü oyuncu Tuba Büyüküstün ve Beren Saat'in dizileri ilk bölümleri ile yayınlandı.Tuba Büyüküstün'lü 20 Dakika salı akşamı izleyenlerine merhaba derken Beren Saat'li İntikam dün akşam seyircisi ile buluştu.İki dizininde ilk bölümlerinin yayınlanmasının ardından sosyal medyada iki oyuncunun dizileri karşılaştırılmaya başladı.İki guruba ayrılan sosyal medyada bir gurup 20 Dakika'nın daha iyi başladığını savunurken diğer gurup ise İntikam'ı tercih etti
İşte Sosyal Medyada Yer Alan O yorumlar
*20 Dakika onca hukuksal hataya rağmen daha iyi başladı bence İntikam çok durağan ve Revenge ile aynen gitti
*Tükürdüğümü yalıyorum İntikam'a çok güveniyordum ama 20 Dakika daha iyi başladı abi
*İntikam çok güzeldi bu seneki dizim belli oldu
*İntikam revenge ile aynı gitmesine rağmen güzeldi beğendim
*Aslına bakarsanız 20 Dakika'yı İntikam'a oranla daha çok beğendim.Sinema tadındaydı görüntüler,müzikler ve oyunculuklar
*İntikam Beren Saat için izlenir
*İntikam ilerleyen bölümlerde dahada güzel olacak ilk bölüme aldanmayın izleyin
*Bu seneki dizilerim belli 20 Dakika ve İntikam
*İntikam'ın müziklerini ve oyuncularını çok beğendim