3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha 5 saat öncesine kadar Vadi yi zirveden indirecez, fark atacaz, 16 Reyting garanti diyenler simdi 8-9 Reyting ilk bölüm icin iyidir diyorlar ya baya sesli gülüyorum :D celiskinin bu kadari :)

tabi canım senin demenle yıldırım düşer siz desenize biz yine vadinin karşısında rekor kıramadık Bakın tekrar söylüyorum beren salatalığının kçıncı olucağını bilmem ama kaçıncı olamayacığını iyi bilirim 1.ci Vadi hayattayken olamaz vede vadinin oranlarında bir düşme falanda olmicak yine 16 dan aşağı almicak bu kadarda açık söylüyorum isterseniz kayıt altına alın Ölümden Korksak Dünyaya Gelmezdik(By Recep).
biz burada aslana çakal deriz koçum yok la yanlış oldu neyse zaten felsfe ile mahalle ağzı arasında ince bi,r çizgi var o çizgiye tecavüz etmek istemem gece gece :D

Daha 5 saat öncesine kadar Vadi yi zirveden indirecez, fark atacaz, 16 Reyting garanti diyenler simdi 8-9 Reyting ilk bölüm icin iyidir diyorlar ya baya sesli gülüyorum :D celiskinin bu kadari :)

sbt ye göre konuşuyorsun yarın tns de ab grubunda 15 i yakalarsak biz fena güleceğiz ama :)))

biz burada aslana çakal deriz koçum yok la yanlış oldu neyse zaten felsfe ile mahalle ağzı arasında ince bi,r çizgi var o çizgiye tecavüz etmek istemem gece gece :D

Senin Bu söyleyemediğin söze de
Biz Ormanların Kralıyız Aslanım İte Çakala Vericek Reytingimiz Yok demek düşüyo :D

intikam vadiden hiç etkilenmedi saat 21 ile 21 30 arası reytinglere bak yasin ilk bölümü olmasına rağmen aldığı oranlara bak ??

önümüzdeki hafta özetli olursa vay vadinin haline

tekrarları bile 6 reytinglerde....

kardes daha saat 20 ye kadar Vadi yi katlayacaz diyordunuz ama simdide bahaneler uydurmakla meskulsunuz. Iyi basladiniz ama maglubiyeti kabul edin. Birseyi sende cok iyi biliyorsunki Intikam izleyenlerin yüzde 90% i Vadi izlemez Vadi izleyenlerin ise yüzde 90% i Intikam izlemez bunu gecen sezonlarda görmüstük, biri yayinlanmayinca diger 0.5 reyting den fazla yükselemiyordu! Bu arada bu aksam ben Vadi özetteyken Intikamin ilk 15 dakikasini izledim ama sarmadi, sarsa Netten devam izlerdim...

ocakı bekledik şampiyon olduk beklediğimize değdi leo

yani mutluyuz hayal kırıklığına uğrayan sizsiniz sanırım ..

ayrıca ab grubunda nasıl destan yazdık onu daha b,ilmiyoruz yarın tns rekor geliyor intikamdan :)
Nerden biliyorsun? :A Daha reytingler çikmadiki... Benim gorduyum tabloda Vadi gunun birinçi oldu diye haber geçdi. Sen hangi dunyada bahs ediyorsun? Ayrica 3 kere tekrar yapiyor. Vadi maça gore geç yayinlanmaya başlayinça korkak falan dediniz ama ayni diziyi 3 kere yayinlamak korkakliğin buyuyudur. Ama yine ilk 5 liye gire bildi ya Tebrikler.

Senin Bu söyleyemediğin söze de
Biz Ormanların Kralıyız Aslanım İte Çakala Vericek Reytingimiz Yok demek düşüyo :D

kendi kendine reyting vermiyor demek vadi iyiyimiş :D

- - - Ekleme - - -

kardes daha saat 20 ye kadar Vadi yi katlayacaz diyordunuz ama simdide bahaneler uydurmakla meskulsunuz. Iyi basladiniz ama maglubiyeti kabul edin. Birseyi sende cok iyi biliyorsunki Intikam izleyenlerin yüzde 90% i Vadi izlemez Vadi izleyenlerin ise yüzde 90% i Intikam izlemez bunu gecen sezonlarda görmüstük, biri yayinlanmayinca diger 0.5 reyting den fazla yükselemiyordu! Bu arada bu aksam ben Vadi özetteyken Intikamin ilk 15 dakikasini izledim ama sarmadi, sarsa Netten devam izlerdim...

sen nerelesin panpa :d takas-mahoni ve desterenin yorumlarını iddiye alıp yorum mu yapıyon yorumlarına :d

23:45 - 00:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.58 , 2) ATV: 3.48 , 3) SMNYL TV: 2.86

23:45 - 00:00 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 3.58 , 2) ATV:
3.48 , 3) SMNYL TV: 2.86

kim la onalr isim ver bana isim isim :D

Benim sözüm öyle FF nin ortasina :D isteyen kendisine pay cikarsin. Arkadaslar rüyya görmeyin, dikkat ederseniz Vadi 2 haftadir TNS de SBT den yüksek geliyor ve Kanal D de yayinlanan hersey SBT de TNS den yüksek geliyor. Yani kisacasi Vadi TNS de yükselir Intikam düserse sasirmayin :)

- - - Ekleme - - -

kim la onalr isim ver bana isim isim :D

Benim sözüm öyle FF nin ortasina :D isteyen kendisine pay cikarsin. Arkadaslar rüyya görmeyin, dikkat ederseniz Vadi 2 haftadir TNS de SBT den yüksek geliyor ve Kanal D de yayinlanan hersey SBT de TNS den yüksek geliyor. Yani kisacasi Vadi TNS de yükselir Intikam düserse sasirmayin :)

ciddi bir rakip karşısında darbe yiyince nasılda yerli malı yurdun malı tüm insanlar kullanmalı moduna giriyorsunuz düşünce biçiminize hayran kaldım :))

burda yapacağın en asil davranış hatanı kabul edip tebrik etmek intikamı ve bereni

yine geldi yine sizi süpürdü bu 5. sene olacak süpürmeye devam ediyor rakibiniz olsada saygı gösterin yenemediğin rakibe saygı göstermekte geleneklerimizin bir parçası :))
mesajında belirttiğin gibi rakibin olsada yenemediğin diziye saygı göster..şimdi vadiyi ve polatı tebrik ettiğini gösteren bir mesaj bekliyorum senden...yoksa delil olarak 14-15 li anlıklarımı göstereyim..eğer intikam bu anlıklara ulaşabilir dersen ben sabaha kadar bekleyemem..çünkü kanal d pehlivan misali bereni güreştirmek için sabaha kadar yayınlayacak olsada ben yatacam birazdan...ama fair play olarakdan benden de tebrik bekliyorsan ki bu gecede k.şehirin yerine intikamın gelmesi ve k.şehirden 1-2 anlık fazla almasının dışında hiçbir fark yok...şunlara cevap vermen gerek..tebrik et diyon kimi ...senaryoyu yazan amerikalıları mı türkçeye uyarlayan kanal d senaristlerini mi...revengeyi mi intikamımı...berenimi emilymi.. bu anlıklar fasa fiso...bu gece intikam kaç alırsa alsın revengenin ürünü bunlar...siz hala daha neyin derdindesiniz...tebrikler istiyon ama kimi tebrikler...

Güven bana bi türlü istenilen seviyeye gelemedi yahu

sıkılmadınız mı ya vadi beren tartısmasından :)

- - - Ekleme - - -

sbt de kadınalra hitap eden diziler düşük geliyor ama tns de artıyor my-dila ve 20dk en güzel örnekler :D

- - - Ekleme - - -

Neden ciddiye almayacakmisim, onlar Adam degilmi? :)

şimdi takasa göre vadi 20 alacak her hafta destereye göre 15 reytingle dizi başlaybilir mahoniye göre tuba ab de 15 le başlıcaktı falan fi,lan daha ötrnek çoğaltmak istemiyorum :DF

kendi kendine reyting vermiyor demek vadi iyiyimiş :D

- - - Ekleme - - -

sen nerelesin panpa :d takas-mahoni ve desterenin yorumlarını iddiye alıp yorum mu yapıyon yorumlarına :d

daha öncede söyledim bizim cemaat sağlam yarın TNS dede görücez İntikam reytinleri UmutsuzKarışım+Neidüğü belirsiz şeyir izleyicisi =İntikam reytingleri şeklinde olucağı için ve ilk haftanın hatırına en fazla ama en fazla alıcağı reyting 8 dir.Gerçi onuda alamicaklar ya neyse.:D

vadinin aldığı 15 reytingin yarısı ödünç reytingdir onları intikam alacaktır buna emin ol

bahane yok harbiden geldik ve süpürdük daha tns den haberimiz yok yarın şok yaşayabilirsiniz :))

bir şeyi daha keşfettim bu gece oda kanal d ciler ve berenciler sayesinde onlar sağolsun...türkler ile amerikalılar arasındaki tv bazındaki önemli farklardan biri...vede en önemlisi bence türklerin yaptığı en kaliteli dizileri amerikalılar tenezzül bile etmez ve yayınlamaz türkler ise amerikalıların en şaftı kayık dizilerini türkçeyi çevirmekle kalmaz türk izleyicilerinin bir kısmı ise on numaralık övgüler dizer...malum ab grubu standardı..revenge hoşafını yapanlar şimdi bu berencilerin yorumunu görse vay be biz ne yapmışız böyle diye çoktan uçuşa geçmişlerdi bence...:aynen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...