3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kaliteyi o dediğin çakmalık orjinallik değil senaryo ve oyunculuk belirler :D

aynen öyle sizinkide 2side olmadığı için doğru söylüyosun ama Vadi Senaryosuyla Oyuncluğuyla ve En geniş kapsamlı kadrosuyla her hafta sinama tadında bir dizi olduğu için böyle çakma dizilere çakar geçer.

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 3.8 , 2) KANALD: 3.53 , 3) SMNYL TV: 3.08 , 4) FOX: 2.82 , 5) TRT1: 2.72

yarışmacılar 15 soruyu bildi sonra son düelloya giderken kız parayı bölüşelim dedi adamda bana güvenebilirsin Kuran çarpsın Allah çarpsın basmıyacagım dedi. Adam 72000 tlde bastı parayı bölüşmeden parayı alıp gitti

misafirler geldi tam yeni bölüm yorumlarını atıyordum..amcam el koydu ladtopa...masa üstü bilgisayarıda birader halletmiş sağolsun....özet işinde tns yi kasdediyordum...hem sbt yide kastetsek ne olacak..intikam vadininözetini geçti diye yas mı tutacağım...yada özet iddasını sen tutturdun diye ben sıfırcı sen profesör rütbesimi alacaksın....eğer intikam k.şehirin anlığından fazla aldı diye bu kadar seviniyorsan birazda k.şehir için üzül bence..abdde washıngton portakalı kadar değeri olmayan bir dizi için kanal d bu seneki en iyi işinin üstüne özgürlük anıtı dikti...biraz umutları kırılan üvey evlat muamelesi çekilen k.şehir fanı olarak koy kendini de öyle yaz ....:aynen:

ciddi bir rakip karşısında darbe yiyince nasılda yerli malı yurdun malı tüm insanlar kullanmalı moduna giriyorsunuz düşünce biçiminize hayran kaldım :))

burda yapacağın en asil davranış hatanı kabul edip tebrik etmek intikamı ve bereni

yine geldi yine sizi süpürdü bu 5. sene olacak süpürmeye devam ediyor rakibiniz olsada saygı gösterin yenemediğin rakibe saygı göstermekte geleneklerimizin bir parçası :))

doğru diyorsun intikamı kaliteli dizilerle karşılaştırmak lazım polatla karşılaştırmak ayıp oluyor dediğin gibi polat çakma rambo intikam ise uluslararası kalite ödülünü almış oscar lık bir dizi :))

polatla karşılaştırmak ,istemezdim ama bizim yerli malı ramboya göndermede bulunmak alışkanlık yapmış bende arada bir ismi geçiyor ister istemez ..

bu arada absent içtim bayağı etkili polatı rambo gibi gösteriyor yani bu şekilde izle bence daha çok gerçekçi bulacaksın :)

ya Allah aşkıda destere rambo ramb diyon bak sana bişey dicem bana sadece bi rek rambıoyla alakalı bir sahne göster ve dedki al işte bunu ordan çalmışlar ve yerli rambo yapmışlar ama gösteremessen ... gerisi sana kalmış :D

Intikam bitti Vadi yükseldi diyenler, Intikam in ilk 1 saati de Özet e karsi oynadi peki neden 9 Reyting üstüne cikamadi ortalamalarda. Vadi de son 1 saatinde Tekrara karsi oynadi ve 15 i bile gecti! Bence bosluk mosluk bahanesini bir kenara atin!

Bu arada yigidi öldür hakkini yeme. Intikam cok iyi bir baslangic yapti bence ama bunda okudugum yorumlara göre Beren Saat in cok büyük etkisi var. Tebrik ederim...

aynen öyle sizinkide 2side olmadığı için doğru söylüyosun ama Vadi Senaryosuyla Oyuncluğuyla ve En geniş kapsamlı kadrosuyla her hafta sinama tadında bir dizi olduğu için böyle çakma dizilere çakar geçer.

vadide senaryo ve oyunculuk var diyen yağmurlu havada dışarı çıkmasın kafasına yıldırım düşer :D

Mesaj rekoru artık kırıldı sayılır yarın 1084 kesin geçilir

ciğer değil kalite önemli od a o saydığın dizlerde var reytingleri de kötü değil daha noşsun :D
abd de reytinglerde ilk ona giren bir diziyi aynen türkiyede kopyalamak kalite standardıysa..tarihteki en kaliteli kanal tarihteki ilk transferi gerçekleştiren üstelikte orjinal olarak kaçak dizisini yayınlayan trt dir...açparantez kopya dedim çakma deyince kızıyon...:aynen:

ya Allah aşkıda destere rambo ramb diyon bak sana bişey dicem bana sadece bi rek rambıoyla alakalı bir sahne göster ve dedki al işte bunu ordan çalmışlar ve yerli rambo yapmışlar ama gösteremessen ... gerisi sana kalmış :D

tek tek sahnelerle uğraşmayayım toplu benzerliği anlatayım :))

amerikalı rambo vietnamı tek başına dağıttı

amerikalı rambo afganistanı tek başına dağıttı

amerikalı rambo ortadoğuda amerikanın yapamadığını tek filmle binlerce adam öldürerek başardı

bizim yerli rambo ırakı dağıttı

bizim rambo suriyeye haddini bildirdi

bizim rambo devletimiz amerikanın gölgesinden korktuğu halde amerikalı askerlerin kafasına çuval geçirdi

bizim ramboda bunları yaparken binlerce kötü adam öldürdü yani devletlerin yapamadığını tek başına yaptı

tıpatıp benzer değillermi

ama o amerikanın orjinali bizimki onun çakması işte ne desemki :))

ikiside aynı ayar aslında :))

- - - Ekleme - - -

zehirlenemeyesin :))

ayran içtim bişey olmaz :))

Hani ocaki bekleyenler? Ne oldu? Şimdi ozeti geçdiniz diyemi ovunuyorsunuz? Bumu bahaneniz?

Intikam bitti Vadi yükseldi diyenler, Intikam in ilk 1 saati de Özet e karsi oynadi peki neden 9 Reyting üstüne cikamadi ortalamalarda. Vadi de son 1 saatinde Tekrara karsi oynadi ve 15 i bile gecti! Bence bosluk mosluk bahanesini bir kenara atin!

Bu arada yigidi öldür hakkini yeme. Intikam cok iyi bir baslangic yapti bence ama bunda okudugum yorumlara göre Beren Saat in cok büyük etkisi var. Tebrik ederim...

intikam vadiden hiç etkilenmedi saat 21 ile 21 30 arası reytinglere bak yasin ilk bölümü olmasına rağmen aldığı oranlara bak ??

önümüzdeki hafta özetli olursa vay vadinin haline

tekrarları bile 6 reytinglerde....

abd de reytinglerde ilk ona giren bir diziyi aynen türkiyede kopyalamak kalite standardıysa..tarihteki en kaliteli kanal tarihteki ilk transferi gerçekleştiren üstelikte orjinal olarak kaçak dizisini yayınlayan trt dir...açparantez kopya dedim çakma deyince kızıyon...:aynen:
aynen kopyalam yok merake tme ilk sahneden farklılıkalrvardı :D kopya değil birebir uyarlama öyle illegal iş yapmaz d yapım :D

vadide senaryo ve oyunculuk var diyen yağmurlu havada dışarı çıkmasın kafasına yıldırım düşer :D

tabi canım senin demenle yıldırım düşer siz desenize biz yine vadinin karşısında rekor kıramadık Bakın tekrar söylüyorum beren salatalığının kçıncı olucağını bilmem ama kaçıncı olamayacığını iyi bilirim 1.ci Vadi hayattayken olamaz vede vadinin oranlarında bir düşme falanda olmicak yine 16 dan aşağı almicak bu kadarda açık söylüyorum isterseniz kayıt altına alın Ölümden Korksak Dünyaya Gelmezdik(By Recep).

Hani ocaki bekleyenler? Ne oldu? Şimdi ozeti geçdiniz diyemi ovunuyorsunuz? Bumu bahaneniz?

ocakı bekledik şampiyon olduk beklediğimize değdi leo

yani mutluyuz hayal kırıklığına uğrayan sizsiniz sanırım ..

ayrıca ab grubunda nasıl destan yazdık onu daha b,ilmiyoruz yarın tns rekor geliyor intikamdan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...