3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cuma çok rahat iş yapardı bu dizi ama perşembeleri maximum 8 alır. :)

vah ya.... şu kanal d nin haline çok üzülüyom vallha...bir zamanlar ne harika yapımlar sunan bir kanaldı halbuki..şimdi vadinin karşısına çıkacak dizi bulamıyorki amerikalıların ciğeri beş para etmez dizilerinin çakma türkiye versiyonlarından medet umuyor...intikam -uek -yok uefa.... kanal d yi yaratan efsane editörleri bu günleri görseydi eğer utancından washingtona kaçardı herhalde...:aynen:
ciğer değil kalite önemli od a o saydığın dizlerde var reytingleri de kötü değil daha noşsun :D

Bu akşam takas ve çd olmamasına rağmen rekor kırılacak aksi taktirde yarınla birlikte 2000 mesaj olurdu. :D

23:15 - 23:30 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 5.64 , 2) ATV:
4.34 , 3) FOX: 3.31 , 4)
TRT1: 3.22 , 5) SMNYL TV:
2.5

intikam zirveyi alana kadar vadiyi dövdü:)) sonunda mutlu son bunun 13 dakikası reklam birde :))

beren özetli yayınlanınca sizin poliş 7 reytingi geçemez şimdi boşluktan reyting topluyor :))

destere sen bi harikasın dostum ne içiyosun söyle bende içim belki kafa yapar.Bi kere İntikam Vadiye rakip olamaz
arada ciddi bir Kalite Farkı var Biri Çakma Biri Orjinal adamlara saygısızlık yapmayalım :D

Acaba 3.tekrarıda olsa Kanal D 'yi açık bırakanlar varmı? Bu 3.tekrarın yarın reytingine değil shareni bakın 😉

destere sen bi harikasın dostum ne içiyosun söyle bende içim belki kafa yapar.Bi kere İntikam Vadiye rakip olamaz
arada ciddi bir Kalite Farkı var Biri Çakma Biri Orjinal adamlara saygısızlık yapmayalım :D

kaliteyi o dediğin çakmalık orjinallik değil senaryo ve oyunculuk belirler :D

1) ATV: 14.04 , 2) KANALD: 5.52 , 3) TRT1: 4.35 , 4) SMNYL TV: 2.73 , 5) STAR: 2.27
1) ATV: 15.06 , 2) KANALD: 5.59 , 3) TRT1: 4.89 , 4) STAR: 2.95 , 5) SMNYL TV: 2.26
1) ATV: 15.64 , 2) KANALD: 5.24 , 3) TRT1: 5.16 , 4) SMNYL TV: 2.7 , 5) STAR: 1.7

😀d😀d😀d:D:D:D:haha::haha::F:F:F

Neyse iyi geceler bu gecede vadinin şovuyla tamamladık.. :victorious:

doğru diyorsun intikamı kaliteli dizilerle karşılaştırmak lazım polatla karşılaştırmak ayıp oluyor dediğin gibi polat çakma rambo intikam ise uluslararası kalite ödülünü almış oscar lık bir dizi :))

polatla karşılaştırmak ,istemezdim ama bizim yerli malı ramboya göndermede bulunmak alışkanlık yapmış bende arada bir ismi geçiyor ister istemez ..

bu arada absent içtim bayağı etkili polatı rambo gibi gösteriyor yani bu şekilde izle bence daha çok gerçekçi bulacaksın :)

Intikam güven banayı geçmeyi başarmış

intikamın ilk sahneleri çok yüksek tempoyla başlıyor üçüncü kez başladım diziye :))

Güven Bana'da adam Kuran çarpsın basmicam butona dedi sonra bastı.

siz burdasınızda intikam bitene kadar sizi görenler cennetlik nerelerdeydin fırsatmı bulamadım foruma girmeye cesaretmi topluyordun :))

noldu senin iddialar hanı şu özetle yarışma işi :))
misafirler geldi tam yeni bölüm yorumlarını atıyordum..amcam el koydu ladtopa...masa üstü bilgisayarıda birader halletmiş sağolsun....özet işinde tns yi kasdediyordum...hem sbt yide kastetsek ne olacak..intikam vadininözetini geçti diye yas mı tutacağım...yada özet iddasını sen tutturdun diye ben sıfırcı sen profesör rütbesimi alacaksın....eğer intikam k.şehirin anlığından fazla aldı diye bu kadar seviniyorsan birazda k.şehir için üzül bence..abdde washıngton portakalı kadar değeri olmayan bir dizi için kanal d bu seneki en iyi işinin üstüne özgürlük anıtı dikti...biraz umutları kırılan üvey evlat muamelesi çekilen k.şehir fanı olarak koy kendini de öyle yaz ....:aynen:

gecenin özeti vadi tokat şow yapmış:hihi::d:d:F:d:F:F

İntikam + İntikam'ın 1. tekrarı + İntikam'ın 2. tekrarı toplamda reytinglerde bir Kurtlar Vadisi Pusu etmeyecek, asıl buna gülelim dostlar.. :D
Kurtlar'ın dağıttığı İntikam'ı sokaklardan toplayabiliriz :D Twitter'dan toplayalım dicem ama TT'de de fazla kalamadı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...