Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

şaka yaptım be ozan :)) bu dizi bire bir kopya ne hata olacak :))))

- - - Ekleme - - -

furkan espiriyi anlamayıp ciddi ciddi cevap verenler utansın boş ver :))))))

Ben de esprili bir şekilde cevap verdim ama anlaşılmadı sanırım. :)

Kopya olsa da ince hatalar olabilir normaldir. :)

şaka yaptım be ozan :)) bu dizi bire bir kopya ne hata olacak :))))

furkan espiriyi anlamayıp ciddi ciddi cevap verenler utansın boş ver :))))))

hiç huyum değil hata aramak. şaka yaptım yahuu furkan dışında herkes ciddi almış. bu dizide ne hata olacak bire bir kopya zati :)))))))

salı günkü yorumlarında şöyle bir mesaj vardı 20 dakika için ??

bizim kültürümüzde karı kocasına içerden bir yakışıklı bulurum dermi hiç dedin bende diziyi izleyene kadar bu laf nasıl geçmiş dedim acaba diziyi izleyince anladımki o laf o duygu seli arasında karı kocanın biribirine ağlayarak sarılırken kadının kocasını güldürmeye çalışmasından kaynaklı bir söz olduğunu anlaynca senin eleştiri bulmak için ne kadar çırpındığını anlamış oldum eğer o eleştirinde şaka dedğilde ciddiydiyse sen direk hata arıyorsun dizide buna işarettir beyazsoy :))

Ben de esprili bir şekilde cevap verdim ama anlaşılmadı sanırım. :)

Kopya olsa da ince hatalar olabilir normaldir. :)

ozana bu esprili cevapsa Allah senin ciddi cevaplarında herkesi korusun :))))

eger bu dizide hata çıkarsa kanal d kendini uçurumdan atsın. kopyanında hatası olur mu 1 aydır bir bölümü çekiyorlar

- - - Ekleme - - -

salı günkü yorumlarında şöyle bir mesaj vardı 20 dakika için ??

bizim kültürümüzde karı kocasına içerden bir yakışıklı bulurum dermi hiç dedin bende diziyi izleyene kadar bu laf nasıl geçmiş dedim acaba diziyi izleyince anladımki o laf o duygu seli arasında karı kocanın biribirine ağlayarak sarılırken kadının kocasını güldürmeye çalışmasından kaynaklı bir söz olduğunu anlaynca senin eleştiri bulmak için ne kadar çırpındığını anlamış oldum eğer o eleştirinde şaka dedğilde ciddiydiyse sen direk hata arıyorsun dizide buna işarettir beyazsoy :))

yaw destereciğim espirili yaptıgını biliyorum da türkiyede hiç bir kadın bu espiriyi kocasına yapamaz hele bir yapsın ne oluyor. :))))

ozana bu esprili cevapsa Allah senin ciddi cevaplarında herkesi korusun :))))

eger bu dizide hata çıkarsa kanal d kendini uçurumdan atsın. kopyanında hatası olur mu 1 aydır bir bölümü çekiyorlar

- - - Ekleme - - -

yaw destereciğim espirili yaptıgını biliyorum da türkiyede hiç bir kadın bu espiriyi kocasına yapamaz hele bir yapsın ne oluyor. :))))

yapar yapar byazsoy o ortamda o espride yapılır bütün kocalar ormanı yeni terketmiş yontulmamış vatandaşlardan oluşmuyor bazı uygar espriden anlayan kocalarda var türkiyede mesela ben evlenirsem bu kadar espriden karımı doğruyacak kadar mallaşmam şimdiden söyliyim medeni olurdum :))

destere türkiyede sadece sen "modern" değilsin bu espiriyle erkeke baltalarını eline almaz.. dediğim sadece böyle espiri yapılmaz bu espirirye koca gülmez aksine sinirlenir. bu espiriye gülen kocaya da diyecek bişey yok aşkı-memnun izlerlerse olacağı bu :))))

destere türkiyede sadece sen "modern" değilsin bu espiriyle erkeke baltalarını eline almaz.. dediğim sadece böyle espiri yapılmaz bu espirirye koca gülmez aksine sinirlenir. bu espiriye gülen kocaya da diyecek bişey yok aşkı-memnun izlerlerse olacağı bu :))))

Gayet yapılan bir espri çevremde yapıldığına tanık oldum pekçok kez. :)

Gayet yapılan bir espri çevremde yapıldığına tanık oldum pekçok kez. :)

konunun özünü kaçırıyon ozan :))

espiri diye yapılmıyor kocaları kızdırmak için yapılıyır biliyorlar her koca buna kızacağğını.. yada tepki olarak sen beni aldatırsan bende diye başlıyor cümle.

konunun özünü kaçırıyon ozan :))

espiri diye yapılmıyor kocaları kızdırmak için yapılıyır biliyorlar her koca buna kızacağğını.. yada tepki olarak sen beni aldatırsan bende diye başlıyor cümle.

Evet anladım dediğini haklı sayılabilirsin ama hata denemez bence. :)

Neyse İntikam'a geçelim. Jenerik müziğini beğendim, jenerik de bir 20 Dakika jeneriği olmasa da güzel olmuş...

emre sevinebilir dizinin senaryosunu berkun oya yapmıyor uyarlamayı yapmış sadece :)))

emre sevinebilir dizinin senaryosunu berkun oya yapmıyor uyarlamayı yapmış sadece :)))

dizinin süresinin orjinalinden 2 kat fazla olmasını saymazsak berkun oya nın etkisi yok diyebiliriz :D
senn d eişin baya zorlaştı hata bulmada hem orjinalini hem intikamı izlicen ki hata mı değil mi anlayasın :d

süper gidiyor azgın teke kısmına geldik :d bu arada yorumları reytinge değil buyraya yapın da dizini bölümü açılsın şoparlar :bağır::bağır: