Kanal D İntikam - Dizi Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
51,381
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Kanal D'de yepyeni bir dizi başlıyor: "İntikam"[/B]

ABD'de beğeniyle izlenilen "Revenge" dizisinden uyarlama olan "İntikam" Perşembe akşamları 20.00'da Kanal D'de ekranlara gelecek. Dizinin ilk bölüm tarihi ise 3 Ocak.

Dizinin başrolünde "Aşk-ı Memnu" ve "Fatmagül'ün Suçu Ne" dizileriyle büyük sükse yapan Beren Saat yer alıyor. Nejat İşler ve Mert Fırat ise başrolde Beren Saat'e eşlik eden isimler.

Diziyle ilgili bölüm yorumlarını ve paylaşımları bu konu altından yapabilirsiniz.

intikam.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
İntikam 1.Bölüm Özet

Hayatta sahip oldukları en değerli şey birbirleri olan, huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşan bir baba ve küçük bir kız… Her şey bu ailenin babası Adil’in, iftiraya uğramasıyla bir anda yıkılır. Banka dolandırıcılığıyla suçlanan Adil, suçsuzluğunu kanıtlayamayınca hapse mahkum olur. Yetimhaneye verilen Derin, uzun yıllar sonra babasının suçsuz olduğunu öğrenir ve sorumlularını affetmek yerine, onlardan intikam almaya karar verir. İsmini Yağmur olarak değiştiren Derin, hesaplaşmak için doğduğu yere geri döner. Üstelik her şeyin sorumlusu Arsoy Ailesi’ne de komşu olur. Babası ile birlikte yaşadıkları eski evini kiralayan Yağmur, oraya taşınmasıyla çocuklukta yaşadığı iyi ve kötü tüm anılar gözünde bir bir canlanır. Yeni hayatına alışmaya çalışan Yağmur, hiç beklemediği bir anda ise köpeği Çakıl ile karşılaşır. O gittikten sonra köpeğini sahiplenen çocukluk arkadaşı Rüzgar onu tanımasa da Çakıl onu unutmamıştır. Yağmur, önceden tanıdığı arkadaşı Arsoylar’ın organizatörü Aslı sayesinde Şahika Arsoy’un vakıf yararına düzenlediği etkinliğe katılmayı başarır. Sadece Şahika ile tanışmakla kalmaz, onun biricik oğlu Emre ile de partide uzun uzun sohbet etme şansını bulur. Emre daha ilk görüşte Yağmur’dan etkilenir. Yağmur’un intikam listesinin başında ise Şahika’nın en yakın dosttu Leyla vardır. Yağmur, Leyla’nın işini bitirmek için harekete geçerken, onu da bir sürpriz beklemektedir. Partide babasını ve ona kurulan tüm kirli komploları çok iyi bilen biri, Yağmur’un gerçek kimliğini fark eder. Ve bu gizemli kişi intikam yolculuğunda Yağmur’un yanında yer alacaktır. Şahika ise, ailenin güvenlik şefi Adem’den oğlunun yakın ilgi gösterdiği yeni komşuları Yağmur ile ilgili ilginç bir istek de bulunur. 3 Ocak Perşembe Saat 20:00

intikam

"Bu hikayede kimse affedilmeyecek"

3 OCAK'ta Kanal D'de!

Merakla bekliyoruz..

Ozan bencede bu dizi için yeni bi tane haberi ve forumu içinde barindiran bi site aç :F:FAyrı bölüm açılsın harbiden ya...

bu diziye bir an önce yeni başlık açılmalı bu dizi sıradan dizi değil zaten çok yorum alacağı ve destan yazacağı şimdiden belli :))

Ben esprili olarak öyle söyledim, beyazsoy da bunu biliyor.

Hatasız dizi olmaz beyazsoy mutlaka bulacaktır. :):)

şaka yaptım be ozan :)) bu dizi bire bir kopya ne hata olacak :))))

Ben esprili olarak öyle söyledim, beyazsoy da bunu biliyor.

furkan espiriyi anlamayıp ciddi ciddi cevap verenler utansın boş ver :))))))

dizide hata aramaktan dizileri izleyemiyorsun bir gün izle hata bulmak için kendini zorlama eminim daha bir keyif alacaklsın :))
hiç huyum değil hata aramak. şaka yaptım yahuu furkan dışında herkes ciddi almış. bu dizide ne hata olacak bire bir kopya zati :)))))))