3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu dizi so on yıldır zırvede son 4 seneyı ağzına dolayıp duruyorsun sana kaç kere anlattım şaibeli şikeli reytinglerle bugünlere geldiniz
berenkim allah aşkına tamam güzelliğine lafım yok bodurun ama yetenekde yok.

- - - Ekleme - - -

görüp göreceğiniz en yüksek reytingler bunlar.bunun yetıneceksınız bu akşam

bu reytingler fırtınanın görünen belirtileri yani aysberg gibi buzdağının görünen yüzü akşam buzdağı çarpacak dizinize o zaman son pişmanlık fayda etmeyecek :))

Bu hikayede hiçkimse affedilmeyecek!

intikam

kanal D şimdiden zirveyi almış intikamın ilk rüzgarları bunlar fırtınaya az kaldı :))

- - - Ekleme - - -

sizin cemate başkanlık yapan bir çakma rambo diğerleri üç alzeimer hastası moruklar heyeti onların nesini takip edeceksin bereni gören berene doğru koşturmaya başlar :))

bizim lider çakma makma değil orjinal türk senaristi yapımı asıl çakmalar sizde hikaye çalıntı oyuncu sadece kanal d de tutunuyor başka kanalda olsa kimse izlemez ayrıca beren kç yıldır oyunculuk deneyimi aldığını biliyomusun vede en önemlisi Vadi ekibi yeni fenomenleri kendileri yarattı Daha önce polatı-abdülheyi mematiyi-cahiti-erhanı ve birçok kişiyi VADİ ekibi yıldız yapıp parlattı
Beren kim söylein bakim ve oynadığı dizilere bak çakma
Aşkı Memnu:eskiden uyarlama
Fatmagül:eskiden uyarlama
İntikam :ÇAKMA
ve bundan sonraki projeside %90 çakma olucak.Size ÇAKMA bereninizle Mutluluklar :D

bu reytingler fırtınanın görünen belirtileri yani aysberg gibi buzdağının görünen yüzü akşam buzdağı çarpacak dizinize o zaman son pişmanlık fayda etmeyecek :))

16 reyting iceberg ın görünün yüzü görünmeyen yüzünü sadece bu akşam berene gösterecekler

Açlık Oyunları inşallah yüksek oranlar alır. :D (Bugün değil de başka bir gün yayınlansaydı Abde zirve şansı vardı.)
Aynı zaman da İntikamın Abde 1. olabileceğini düşünüyorum. Belki ilk bölümden olmasa da diğer bölümlerde olacğı kesin gibi.

Vay vay vay vay ... Forma daha yeni kayit oldum sayilir ve en heyecan verici cekismeli gececek gun bugun benim icin ha soyle olsun heyecan olsun biraz :) vallaha hic tahmin edemicem sbtye bakiota yorum yaomicam yarini iple cekiyorum :) ha gonlumden gecen bugun iyi bi cekismenin olmasi mucadele olmasi :):) vallaha mahoni kizma ama ben intikam 20 dkdan daha cok izlenir diyodum ama sali gunu iyi bi baslangic yapti 20 dakika eger tahmin tutarsa 20 dakikadan ii bir cikis yaparsa cidden kvpyi zorlar belki zirveyi alamaz ama ozettide gecer arkadaslar o kadarda degil beren saat bu 😉

Son düzenleme:
bizim lider çakma makma değil orjinal türk senaristi yapımı asıl çakmalar sizde hikaye çalıntı oyuncu sadece kanal d de tutunuyor başka kanalda olsa kimse izlemez ayrıca beren kç yıldır oyunculuk deneyimi aldığını biliyomusun vede en önemlisi Vadi ekibi yeni fenomenleri kendileri yarattı Daha önce polatı-abdülheyi mematiyi-cahiti-erhanı ve birçok kişiyi VADİ ekibi yıldız yapıp parlattı
Beren kim söylein bakim ve oynadığı dizilere bak çakma
Aşkı Memnu:eskiden uyarlama
Fatmagül:eskiden uyarlama
İntikam :ÇAKMA
ve bundan sonraki projeside %90 çakma olucak.Size ÇAKMA bereninizle Mutluluklar :D

daldan dala atlamışsın yine reco .. berenin oyunculuğunu son 5 dizisinde görebilirsin kendisini nasıl geliştirdiğini türkiyenin en kaliteli kadın oyuncusu haline nasıl dönüştüğünü görebilirsin

sizin çakma rambonuz polat karakteri haricinde hiçbir oyunculuk gösterisinde bulunamamış kardeş dayanağıyla yakta dura silik bir karakter iki üç tane ezberlenmiş beylik laflarla oyuncu olunmuyor adamın yüzünde mimik yok vatandaşa oyunculuk uğramammış oyunculuk Allah vergisi yoksa zorlamayla olmuyor polattan oyuncu yaratmak deveye hedek atlatmaktan bin kez daha zor yan karakterlere gelince yan karakterlerin yıldızlaşıp yuvadan uçması dizide asıl yeteneği olanların bir süre sonra diziyi terketmesi kendilerini geliştirdiklerini gösterir vadiyi bir ekmek kapısı olarak görüyorlar basamak olarak ama oyunculukları gelişince terkediyorlar çünkü bu havuzda ömür boyu boğulup gitmektense yeni maceralara atılmayı gözlerine kestirebiliyorlar polatta o düşünce yok çünkü kendisi diziye başlarken ne ayardaysa şu andada aynı ayarda çakma rambo dememizin sebebi saçma kahramanlıklara imza atması yoksa orjinal rambonun tırnağı etmez slvevter stallone oyuncudur sizin polat onun ayarsız bozu bir kopyası ..

ama şanslı adam neco yağlı kapıya demir atmış kabiliyetsizliklerine rağmen malı götürüyor ..

Bugün Günlerden İNTİKAM ! :)

- - - Ekleme - - -

Bugün Günlerden İNTİKAM ! :)

16 reyting iceberg ın görünün yüzü görünmeyen yüzünü sadece bu akşam berene gösterecekler

sizinkinin hiçbir yeri görünmüyor :)) onun yerine maskeli süvari dolaşıyor bir haftadır ortalıkta balayı bitene kadar maskeliyle idare edersiniz artık :))

Vay vay vay vay ... Forma daha yeni kayit oldum sayilir ve en heyecan verici cekismeli gececek gun bugun benim icin ha soyle olsun heyecan olsun biraz :) vallaha hic tahmin edemicem sbtye bakiota yorum yaomicam yarini iple cekiyorum :) ha gonlumden gecen bugun iyi bi cekismenin olmasi mucadele olmasi :):) vallaha mahoni kizma ama ben intikam 20 dkdan daha cok izlenir diyodum ama sali gunu iyi bi baslangic yapti 20 dakika eger tahmin tutarsa 20 dakikadan ii bir cikis yaparsa cidden kvpyi zorlar belki zirveyi alamaz ama ozettide gecer arkadaslar o kadarda degil beren saat bu 😉

Hoşgeldin :)

sizinkinin hiçbir yeri görünmüyor :)) onun yerine maskeli süvari dolaşıyor bir haftadır ortalıkta balayı bitene kadar maskeliyle idare edersiniz artık :))

valla gecen bölümde polat yoktu total 16 ab 13,5 aldı masekesını cıkarırsa olacakları sen düşün.

Sevdiğiniz herşey sizden çalındığında hayata tutunmak için tek yol kalır: intikam

Bu akşam 20:00'da Kanal D'de!

polat maskeyi çıkarırsa bu bölüm reyting 12 ye düşer maskeli en azından yüzde 10 karizma var maskesiz -50 karizma :d
sbt ye göre uçup kopma yapmayacağım çünkü intikam ab işi sbt de ab işleri düşüktür her zmaan :D

Kurtlar Vadisi Pusu Zirveyi Sahibine Veriyoor...
İNTİKAM BU AKŞAM 20.00 KANAL D'DE BAŞLIYOR !

ulan böyle şans yok ya yarın en önemli dersin sınavı var 8 e kadar nasıl yetiştireceğimi düşünüyorum ama yarın çölen olacak rahat rahat burdayım ezeriz ezecez :D neyse zaman kaybetmim 3 saatim kaldı :d vadi başlayana kadar ne yaparsan kardır :D

KURTLAR VADİSİ PUSU EZER EZER

polat maskeyi çıkarırsa bu bölüm reyting 12 ye düşer maskeli en azından yüzde 10 karizma var maskesiz -50 karizma :d
sbt ye göre uçup kopma yapmayacağım çünkü intikam ab işi sbt de ab işleri düşüktür her zmaan :D
:d :d Bu yorumuna %58534904369863498063980463980498364098063446398034698034696439806398046839096393480668930493860463948098603498063489634890346980634980364890364 katılıyorum :d

inşaallah hep beraber akşama keramet maskede deıl içindekinde

yarın hepiniz burda olun he bi yere kaybolmayın :d

vadiye son 3 saat sabrım kalmadı artık çok büyük bi heycanla vadiyi bekliyorum müthiş bi bölüm geliyo ezecez zaten o kesin :D

kendini kandıranlar ise tadını çıkarsınlar yarına kadar ne yazarlarsa kardır yarından sonra ziyaretçi olarak takılırsınız büyük ihtimal :d

VADİ EZER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...