3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mahoni herkes kendi görüşünde herzaman haklıdır zaten benimd e kendi görüşüme göre 20 Dakika gibi bir dizi 6 reyting felan alıyorsa İntikam onu rahat bir şekilde geçer geçmesi beklenir diye düşünüyorum :)

Vadi yarın en az 10 reyting fark atar

Mahoni herkes kendi görüşünde herzaman haklıdır zaten benimd e kendi görüşüme göre 20 Dakika gibi bir dizi 6 reyting felan alıyorsa İntikam onu rahat bir şekilde geçer geçmesi beklenir diye düşünüyorum :)

20 dakika niye karıstırıyorsun tuba dizileri tutuyor

ve Ay yapım gibi büyük bir şirketle çalısıyor 20 dakika 20 dakika basarısını yakalayamaz daha 20 dakika ilk bölümde 8 le basladi haftaya öbgz yok diyolar 10 u geçer

tuba farkı diyoruz biz buna

sen polata saygı göstermezsın vadı berenı ezsede sende bahane cok ıllakı bı bahane bulursun.
bence bugunun pek önemı yok önemı söyle olur ıntıkamın kac reytıng alacagı olur .bırıncılık bu akşam hayal
ama ben beren bu akşam 1. olamadıgı dıye sıze yuklenmıyecem bence en az 5 hafta süre vermek lazım .
zaten ak kara 5 hafta içinde bellı olur .ama bu 5 hafta içinde lafontenden masallar dınleyecez sık sık

Saçmalama birader Berenin dizileri tutmuyor sanki nasıl bir açıklama o öyle :)

20 dakika niye karıstırıyorsun tuba dizileri tutuyor

ve Ay yapım gibi büyük bir şirketle çalısıyor 20 dakika 20 dakika basarısını yakalayamaz daha 20 dakika ilk bölümde 8 le basladi haftaya öbgz yok diyolar 10 u geçer

tuba farkı diyoruz biz buna

20 dakikada beren oynasaydı her iki grupta 15 reytingle fark atardı :))

ne yazıkki yok starın bu seneki en kötü hamlesi bereni kaçırmış olmasıdır :))

bak şimdi o dönemi anlatırken rakip yoktu diye nasılda küçük düşürmeye çalışıyorsun aşk-ı memnunun rekorunu peki siz 4 aydır rakipsizlikten 15 lere kadar çıktınız hiç ağzınızdan çıktımı biz boşluktan izleniyoruz diye yorum yaparken kendinize gelince coşuyorsunuz rakip olunca başarısını düşürmek için elinizden geleni yapıyorsunuz ..

vijdanlı yorum yapın son 4 yılın şampiyonu berene saygı gösterin bizde polata gösterelim :))

askı memnu düsürmüyorum rekabetin olmadigi bir dünyada kazansan ne kazanmazan ne rekabet dedigin en az 2 3 dizinin aynı gün o lmasi

salı günü benim için üzülme 20 dakika öbgz 3 dizide aynı gün biri 6 7 bölüm oynamıs biriki 3.sezon ortasi biri ilk bölümde iki diziyide geçti ve zirveyi aldi 20 Dakika tuba büyüküstün ilker aksum farkı

- - - Ekleme - - -

20 dakikada beren oynasaydı her iki grupta 15 reytingle fark atardı :))

ne yazıkki yok starın bu seneki en kötü hamlesi bereni kaçırmış olmasıdır :))

artık bu tip gözlüklü yorumlar yapmiyorum

intikam görücez yarin az kaldı 2 reyting alsa bari :d :d

tuba berenden daha üstün bir oyuncu tek basına sırtlıyor

Hem bir kere vadi yine saat 21:00 gibi başlarsa büyük zarar intikam 20:00da başlarsa arada 1 saat var izleyicinin coğunluğu oraya kayar vadinin bunun için önlem alması gerek aşkı memnuda buna çok düşmüşlerdi iyi biliyorum :)

ya destere bırak tubanın yerınde olmayı bugun o farkı polata at o zaman görelim

sen polata saygı göstermezsın vadı berenı ezsede sende bahane cok ıllakı bı bahane bulursun.
bence bugunun pek önemı yok önemı söyle olur ıntıkamın kac reytıng alacagı olur .bırıncılık bu akşam hayal
ama ben beren bu akşam 1. olamadıgı dıye sıze yuklenmıyecem bence en az 5 hafta süre vermek lazım .
zaten ak kara 5 hafta içinde bellı olur .ama bu 5 hafta içinde lafontenden masallar dınleyecez sık sık

lafontenlere fırsat bırakmaya niyetiniz yok son on yıldır kendi masallarınızla avunuyorsunuz ama hayatın gerçekleri farklı bir gün bir çelimsiz bir kız gelir masallarınıza limon sıkar ondan sonra hülyalara dalmanız bile sor iş :))

ben bahane aramıyorum dediğim gibi var olandan yola çıkıyorum son 4 yılki netice sizin haticeyi devirdi olay bu kadar basit hayatı zorlaştıran aslında kalıplaşmış fikirlerdir değişime ayak uydurabildiğin ölçüde kolaylaşacaktır yeni gelenin eski kahramanınızı yok ettiğini kabullenseniz hayat sizin içinde normal akışında seyredecektir daha yaşanılır hale gelecektir yeterki gerçekleri kabullenin :))

bugün vadi her türlü 1.olucak bizim cemaatten fazla bi kayma olmaz berene :D umutsuzşehircileri toplasak 6 bilemedin 7 reyting alır başkada bi cacık olmaz :D

ya destere bırak tubanın yerınde olmayı bugun o farkı polata at o zaman görelim

polata zaten fark atacağız bizim için kolay iş :))

- - - Ekleme - - -

bugün vadi her türlü 1.olucak bizim cemaatten fazla bi kayma olmaz berene :D umutsuzşehircileri toplasak 6 bilemedin 7 reyting alır başkada bi cacık olmaz :D

sizin cemaatin 8 reytingi sağlam geriye kalan zorunluluktan sizin cemaate takılmış şaşkınlar grubu, onlar kaliteyi görünce polatı siler atar :)))

polata zaten fark atacağız bizim için kolay iş :))

- - - Ekleme - - -

sizin cemaatin 8 reytingi sağlam geriye kalan zorunluluktan sizin cemaate takılmış şaşkınlar grubu, onlar kaliteyi görünce polatı siler atar :)))

tabi destere tabi ondan her geçen gün bizim cemaat bozuluyo eğer senin dediğin gibi olsa bile artık onlarda doğru yolu bulmuşlardır bidaha döneklik yapmazlar :D

tabi destere tabi ondan her geçen gün bizim cemaat bozuluyo eğer senin dediğin gibi olsa bile artık onlarda doğru yolu bulmuşlardır bidaha döneklik yapmazlar :D

doğru yolu bulsalar daha önce bulurlardı hanı yolda dinlenirken iki kişi kavga eder 50 kişi birikir ya

sonra polis gelince çil yavrusu gibi dağılırya

işte şimdi polis geldi kavğa seyredecek tek kişi bulamazsın :)) yoksa şahit yazarlar :))

doğru yolu bulsalar daha önce bulurlardı hanı yolda dinlenirken iki kişi kavga eder 50 kişi birikir ya

sonra polis gelince çil yavrusu gibi dağılırya

işte şimdi polis geldi kavğa seyredecek tek kişi bulamazsın :)) yoksa şahit yazarlar :))

hiçbirşey için geç değil zararın neresinden dönersen kardır :)
diğer sözüne gelince o olay anca sizin cemaatten olur bizim cemaat sağlamdır kaçmaz bi yere sonuna kadar dikilir ucunda ölümde olsa :D

kanal D şimdiden zirveyi almış intikamın ilk rüzgarları bunlar fırtınaya az kaldı :))

- - - Ekleme - - -

hiçbirşey için geç değil zararın neresinden dönersen kardır :)
diğer sözüne gelince o olay anca sizin cemaatten olur bizim cemaat sağlamdır kaçmaz bi yere sonuna kadar dikilir ucunda ölümde olsa :D

sizin cemate başkanlık yapan bir çakma rambo diğerleri üç alzeimer hastası moruklar heyeti onların nesini takip edeceksin bereni gören berene doğru koşturmaya başlar :))

bu dizi so on yıldır zırvede son 4 seneyı ağzına dolayıp duruyorsun sana kaç kere anlattım şaibeli şikeli reytinglerle bugünlere geldiniz
berenkim allah aşkına tamam güzelliğine lafım yok bodurun ama yetenekde yok.

- - - Ekleme - - -

kanal D şimdiden zirveyi almış intikamın ilk rüzgarları bunlar fırtınaya az kaldı :))

- - - Ekleme - - -

sizin cemate başkanlık yapan bir çakma rambo diğerleri üç alzeimer hastası moruklar heyeti onların nesini takip edeceksin bereni gören berene doğru koşturmaya başlar :))

görüp göreceğiniz en yüksek reytingler bunlar.bunun yetıneceksınız bu akşam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...