Asıl Sürpriz Tuba'dan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan *Dream*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*Dream*

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
5,517
Puanı
710
2013-01-01-tuba-buyukustun-saskinligi.jpg

Aylarca reklamı yapılan merakla beklenen 20 Dakika dün seyircisi ile buluştu.Dizinin başlaması ilede sosyal medyada 20 Dakika İlker Aksum ve Tuba Büyüküstün fırtınası yaşandı.Dizi ve Tuba Büyüküstün uzun süre en çok konuşulanlar arasında kalmayı başardı.20 Dakika'da ilk bölümden sonra çoğu tebrik bölümde daha çok sahneleri olan İlker Aksum'a geldi.Ama İlker Aksum bildiğimiz tanıdığımız mükemmele yakın oyunculuğunu sergiledi yine yani bu beklenen bir durumdu 20 Dakika'nın asıl sürpriz atılımı Tuba Büyüküstün'den geldi Gönülçelen'den sonra ara verdiği ekran macerasına Melek karakteri ile dönen güzel yıldız oyunculuğunda 2-3 level atlamış gibiydi.Melek karakterinin o tedirginliğini çok iyi yansıttı mimik kullanmadığı için eleştirilen oyuncu bu dizide tamda kullanması gerektiği gibi kullandı mimiklerini açıkcası bende Melek katil mi yoksa gerçekten masum mu ikilemini çok iyi yakalattı Tuba Büyüküstün ara vermek belli ki yaramış güzel oyuncuya dizi ilk bölümü ile güzeldi ama asıl hikaye kaçış başladıktan sonra yaşanacak.Ve izleyicileri aksiyon dolu kaçma kovalama sahneleri esir alacak gibi

Tuba yine mükemmeldi, evet oyunculuğu birkaç level atlamış gibiydi zaten çok beğeniyordum bu sefer bayıldım!
Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Benim İçin Üzülme ilerleyen haftalarda da nal toplayacak gibi :D

Dün izlerken elim ayağma dolaştı heyecndan..
o kadar ozlemişm ki, çok iyidiler, indirdm tekrar tekrar izlyorum.

ilker aksum dizinin herşeyi

tubada level atlama yok level aynı durumda güzel kadın açığı güzelliğiyle kapatıyor level atlatan beyinler izlediklerini değilde hayallerini çalıştırmış :))

bende izledim diziyi tubada oyunculuk adına en ufak bir gelişim yok

ama tebrik ediyorum iki çocuk dünyaya getirdi hala çok güzel ..

ilker aksum dizinin herşeyi

tubada level atlama yok level aynı durumda güzel kadın açığı güzelliğiyle kapatıyor level atlatan beyinler izlediklerini değilde hayallerini çalıştırmış :))

bende izledim diziyi tubada oyunculuk adına en ufak bir gelişim yok

ama tebrik ediyorum iki çocuk dünyaya getirdi hala çok güzel ..

Zaten belli bir kesim için bu durum hiç değişmeyecek o yüzden senin bu yorumun hiç şaşırtmadı beni :)
Tuba o kadar güzel bir kadın ki bu güzelliği bazen onun için dezavantaja dönüşebiliyor güzelliğine saldıramayanlar oyunculuğuna atıfta bulunuyor oyunculuğuna laf edenlerde Tuba'yı düzenli bir şekilde takip eden kesim değil zaten ben Tuba'nın her projesini izlemiş biri olarak söylüyorum ki oyunculuğunda büyük gelişme var Melek masum mu şeytan mı birşeyler saklıyor mu bu ikilemi iyi yaşattı :)

berenciler iş başında berenden daha ıyı oyuncu ya kıskançlıklar başladı .tuba ne yaparsa yapsın onların gözünde çok kötü oyuncu

Zaten belli bir kesim için bu durum hiç değişmeyecek o yüzden senin bu yorumun hiç şaşırtmadı beni :)
Tuba o kadar güzel bir kadın ki bu güzelliği bazen onun için dezavantaja dönüşebiliyor güzelliğine saldıramayanlar oyunculuğuna atıfta bulunuyor oyunculuğuna laf edenlerde Tuba'yı düzenli bir şekilde takip eden kesim değil zaten ben Tuba'nın her projesini izlemiş biri olarak söylüyorum ki oyunculuğunda büyük gelişme var Melek masum mu şeytan mı birşeyler saklıyor mu bu ikilemi iyi yaşattı :)

ben tubayı senden daha çok takip ediyorum dream hiç boşuna çırpınma :) yalnız gözlerime perde inmedi gerçekleri çok net görebiliyorum tuba türiyenin en güzel ikinci kadını berenden sonra .. ve tubada yetenek çok zayıf yani güzelliğide olmasa iflas eder bunu her dizisini izleyen biri olarak söylüyorum yalan yok bizde :)

doğruyu söylemem hoşuna gitmiyor ama maaalesef bu durum devam ediyor 20 dakikada tubayı aslında oraya vazo olarak koysaydılarda olurdu ben seyrederdim yani gocunmazdım :)

zaten ilker aksum diziyi götürüyor tek başına tubanın parmağını kıpırdatmasına gerek yok :)
çocuk oyuncularıda sevdim erkek oyuncu sempatik, duru ise yetenekli hatta annesinden bile daha yetenekli :)

- - - Ekleme - - -

berenciler iş başında berenden daha ıyı oyuncu ya kıskançlıklar başladı .tuba ne yaparsa yapsın onların gözünde çok kötü oyuncu

siz önce bugün polatı kurtarın berenden sonra tubayı kurtarmaya fırsat bulabilirseniz onada destek olursunuz :))

Tuba güzel bir performans sergiledi ama sanki Ilker daha ön plan daydi

çok acımasız bir yorum olmuş senın gözünü beren bürümüş nereye bakarsan onu görüyorsun

çok acımasız bir yorum olmuş senın gözünü beren bürümüş nereye bakarsan onu görüyorsun

acı olan yorum değil china , acı olan hayatın gerçekleri :)

ben lafı dolandırmayı sevmediğim için gerçeği söyledim ama dream sinirden fıttırıyordur şimdi:) yapacak bişey yok malesef hayatın gerçekleri bunlar :)

ben tubayı senden daha çok takip ediyorum dream hiç boşuna çırpınma :) yalnız gözlerime perde inmedi gerçekleri çok net görebiliyorum tuba türiyenin en güzel ikinci kadını berenden sonra .. ve tubada yetenek çok zayıf yani güzelliğide olmasa iflas eder bunu her dizisini izleyen biri olarak söylüyorum yalan yok bizde :)

doğruyu söylemem hoşuna gitmiyor ama maaalesef bu durum devam ediyor 20 dakikada tubayı aslında oraya vazo olarak koysaydılarda olurdu ben seyrederdim yani gocunmazdım :)

zaten ilker aksum diziyi götürüyor tek başına tubanın parmağını kıpırdatmasına gerek yok :)
çocuk oyuncularıda sevdim erkek oyuncu sempatik, duru ise yetenekli hatta annesinden bile daha yetenekli :)

- - - Ekleme - - -

siz önce bugün polatı kurtarın berenden sonra tubayı kurtarmaya fırsat bulabilirseniz onada destek olursunuz :))

bugün batma gününüz destere ne yaparsanız yapın vadıyı gecemezsınız

Tuba güzel bir performans sergiledi ama sanki Ilker daha ön plan daydi

furkan sankisimi var ilker dizinin yüzde 90 nına damga vurmuştu açık ara öndeydi :))

- - - Ekleme - - -

bugün batma gününüz destere ne yaparsanız yapın vadıyı gecemezsınız

sizin maskeli süvari polatmı acep china :))

biraz önce reklam vardı acabaaaa maskeli kahraman kim kim ???

:))))

senaryonuz çocukların bile inanamayacağı cinsten hala diziyi savunuyorsun :)

üç dört alzeimer hstası moruk örgüt kuruyor kahramanlarıda çakma rambo polat :)))

- - - Ekleme - - -

Komiksin destere demek Tubayı benden daha iyi takip ediyorsun he:F güldürdün beni çok yaşa sen :D
Beren Saat fanlığı gözüne öyle bir perde indirmiş ki senin gerçek dediğin şeyler aslında senin hep var olan sabit fikirlerin
İlk bölümde İlker Aksum ağırlıklıydı çünkü ilk bölümde Ali'nin nasıl bir karakter olduğunu seyirciye göstermek istediler bulaşık makinesini bile çalıştırmasını bilmeyen yol boşken bile yeşil ışığın yanmasını bekleyen kurallara uyan pısırık Ali karakterini gösterdiler izleyiciye neticede bu adam karısını hapisten kaçırak.Melek karakteri ise gizemini korumak zorunda suçlu mu masum mu ikilimi diziyi sürükleyecek bir konu o yüzden Melek karakterini ilerleyen bölümlerde açacaklardır senaristler ikinci bölümde ise Meleğin hapishanede yaşadığı çaresizlik ve zorluklara tanık olacağız.Ayrıca artık Tuba sadece güzel oynayamıyor sözleri çok sıktı yeni birşeyler bulun diyorum tabi bulabilirseniz :D
Ayrıca oyunculuk yapan isimler Tuba'yı çok başarılı bulduklarını yazmışlar Tuba'nında onların dediklerini OYUNCULUKLA uğraşan kişilerin eleştirilerini dikkate alması lazım zaten anticilerin değil :)

Komiksin destere demek Tubayı benden daha iyi takip ediyorsun he:F güldürdün beni çok yaşa sen :D
Beren Saat fanlığı gözüne öyle bir perde indirmiş ki senin gerçek dediğin şeyler aslında senin hep var olan sabit fikirlerin
İlk bölümde İlker Aksum ağırlıklıydı çünkü ilk bölümde Ali'nin nasıl bir karakter olduğunu seyirciye göstermek istediler bulaşık makinesini bile çalıştırmasını bilmeyen yol boşken bile yeşil ışığın yanmasını bekleyen kurallara uyan pısırık Ali karakterini gösterdiler izleyiciye neticede bu adam karısını hapisten kaçırak.Melek karakteri ise gizemini korumak zorunda suçlu mu masum mu ikilimi diziyi sürükleyecek bir konu o yüzden Melek karakterini ilerleyen bölümlerde açacaklardır senaristler ikinci bölümde ise Meleğin hapishanede yaşadığı çaresizlik ve zorluklara tanık olacağız.Ayrıca artık Tuba sadece güzel oynayamıyor sözleri çok sıktı yeni birşeyler bulun diyorum tabi bulabilirseniz :D
Ayrıca oyunculuk yapan isimler Tuba'yı çok başarılı bulduklarını yazmışlar Tuba'nında onların dediklerini OYUNCULUKLA uğraşan kişilerin eleştirilerini dikkate alması lazım zaten anticilerin değil :)

orjinal filmi ben izledim dream yani o konudada senden daha iyi durumdayım ayrıntıya hakim durumdayım tuba konusundada senden daha iyi bir takipçi olduğum gibi :))

ilkeri ilk bölüm zirveye taşıyan rolünün çokluğu değil oyunculuğudur

cezaevinde melekle alinin karşılaşma sahnesine bak alinin ağlayarak karısına sarıldığı sahne oyunculuk öyle zamanlarda ortaya çıkar :) o sahnede birebir eşitlik halinde bile rollerde, ilker 10-0 öndeydi skor olarak öyle bir oyunculuk farkı var arasında :))

ayrıca berenle, tubayı oyunculuk açısından karşılaştırmak bile sanata ve sanatçıya hakaret olur beren, tuba gibi 50 tane çıkarır cebinden oyuncu diye :))

ilk aksum herkes ne kadar iyi oynadı desede bence felaket oynadı. okadar büyük ve abartılı oynadıki kimse ondan gözünü almadı bırak tubayı diğer yılların oyuncularını bile sildi. tuba oynaması gerektiği gibi öne çıkmadan küçük oynadı. ilkerin bu uyanık tavrına yönetmenin dur dememsi lazımdı sanırım yönetmenin tecrübesizliğinden faydalanan ilker aksum tek kişilik oyuna çevirdi bu büyük bir hata. ben ilker aksumdan böyle bir performans beklemiyordum uyumlu bir oyunculuk bekliyordum dizide herkesi ezdi.. iyi bir oyuncu nerde dırmasını bilendir.

- - - Ekleme - - -

tuba dizide 30 dakika gözükürken ilker 90 dakika gözüktü :))))))

orjinal filmi ben izledim dream yani o konudada senden daha iyi durumdayım ayrıntıya hakim durumdayım tuba konusundada senden daha iyi bir takipçi olduğum gibi :))

ilkeri ilk bölüm zirveye taşıyan rolünün çokluğu değil oyunculuğudur

cezaevinde melekle alinin karşılaşma sahnesine bak alinin ağlayarak karısına sarıldığı sahne oyunculuk öyle zamanlarda ortaya çıkar :) o sahnede birebir eşitlik halinde bile rollerde, ilker 10-0 öndeydi skor olarak öyle bir oyunculuk farkı var arasında :))

ayrıca berenle, tubayı oyunculuk açısından karşılaştırmak bile sanata ve sanatçıya hakaret olur beren, tuba gibi 50 tane çıkarır cebinden oyuncu diye :))

Kaçış Planı ve fransız yapımı Aşk Uğruna filmlerini bende izledim destere :) rahat ol o konuda ama senin karıştırdığın durum şu 20 Dakika İntikam gibi birebir gitmeyecek bunu hem oyuncular hemde senaristler altını çize çize söylüyor 20 Dakika KOPYA değil ESİNLENME ikisi arasındaki farkı bir anla önce bence
Ayrıca beyazsoy'a ilk defa bir konuda katılıyorum İlker Aksum biraz abarttı.İlk bölümün heycanındanmıdır bilemiycem ama oyununu biraz minimalize etmesi gerekiyor.Ayrıca hapishanedeki sahneye değinmişsin Ali'nin ağlaması demişsin Ali zayıf karakterli bir adam karısı en büyük varlığı Melek ise güçlü bir karakter evin erkeği gibi o yüzden dikkat ettiysen Melek orda kendi durumunu unuttu Ali'nin onu teselli etmesi gerekirken Melek Ali'yi teselli etti.Yani Tuba Melek karakterinin gizemini güçlülüğünü çok iyi yansıttı.Telefon konuşması sahnesindede gördük kadın kendi derdini unuttu Ali'yi ne yapması gerektiği konusunda bilgilendirdi ağladığını belli etmemek için kendini zor tuttu

Kaçış Planı ve fransız yapımı Aşk Uğruna filmlerini bende izledim destere :) rahat ol o konuda ama senin karıştırdığın durum şu 20 Dakika İntikam gibi birebir gitmeyecek bunu hem oyuncular hemde senaristler altını çize çize söylüyor 20 Dakika KOPYA değil ESİNLENME ikisi arasındaki farkı bir anla önce bence
Ayrıca beyazsoy'a ilk defa bir konuda katılıyorum İlker Aksum biraz abarttı.İlk bölümün heycanındanmıdır bilemiycem ama oyununu biraz minimalize etmesi gerekiyor.Ayrıca hapishanedeki sahneye değinmişsin Ali'nin ağlaması demişsin Ali zayıf karakterli bir adam karısı en büyük varlığı Melek ise güçlü bir karakter evin erkeği gibi o yüzden dikkat ettiysen Melek orda kendi durumunu unuttu Ali'nin onu teselli etmesi gerekirken Melek Ali'yi teselli etti.Yani Tuba Melek karakterinin gizemini güçlülüğünü çok iyi yansıttı.Telefon konuşması sahnesindede gördük kadın kendi derdini unuttu Ali'yi ne yapması gerektiği konusunda bilgilendirdi ağladığını belli etmemek için kendini zor tuttu

hapishanedeki sahnede alinin ağlaması aliyi kaliteli kılmadıki ?

hapishanedeki sahnede kadının ruhsuz hali ortamı katletti olaya ruh katmak illaki ağlamak değil hatta alinin avukatı ortamdan daha çok etkilendi duygusal olarak bir ara avukat aliye sarılıp teselli edecek zannettim o derece :))

ilker tubaya uyumsağlasa dizi katledilirdi ilker rolüne uyum sağlamıştı rolün hakkını verdi dörtdörtlük oynadı ayrıca bu laflarıda bırakiın yeteneksizleri kurtarmak için yetenekli oyuncuya saldırmak yeni bir gelenek sanırım :)

işi gücü bıraktınız şimdi ilker neden çok iyi oynadı tuba gibi bir kalitsiz oyuncuyu rezil etti diyorsunuz tuba neden yeteneksiz diye eleştirmeniz lazım tubayı oyunculuğunu geliştiremediği için yerden yere vurmanız gerekirken kaliteye saldırıyorsunuz buda yeni bir paçayı kurtarma şekli tuba fanlarında :))

işin aslı ilker tubaya oyunculuk dersi vermiştir tubanın yerine başka bir kadın olsa utancından o diziyi bırakırdı yeteneğim sınırlı benden bu kadar derdi yerine yetenekli biri gelirdi :))

30 dakika ile tuba 90 dakika ilker rol dağılımıyla alakalı dizinin ilk bölümlerinde daha çok ilkerde rol fazlalığı

iyi oyunculuk ayrı bişey ezdi diyorsunda karşıdaki odun gibi durunca ona uyum sağlamak için odunlaşmak gerekiyor ilker orda tubaya uyum sağlasa diziyi çöpe atmak gerekirdi seyirciden bir ton küfür yerdi :))

uyum güçlünün yeteneksize uyumu olmamalı yeteneksizin çaba sarfedip güçlüye uyum sağlamaya çalışmasıyla olur :))

yani kısaca mal ile mallaşmamak lazım :))

iyi oyuncu paslşamayı iyi yapan ve karşıdaki oyuncunun oynamasına fırsat verendir. bir iş yerinde her işi yapan patrona iyi görünmek için bir süre sonra diğer çalışanları tembelkeştirir ve o iş yeri batar.. aynı ilker aksumda sevilmek isteyen göz önüne çıkmaya çalılaşan ilk okul birinci sınıftaki çalışkan ögrenciler gibiydi her yerde abartılı her yerde ben iyi oyuncuyum imajı yaratmaya çalışltı buda dogal olarak herkes tarafoında vayy be ne oyunculukjhelal olsun dedirti de ilerde ne olacak millet diziyi sırf ilkerin oyunculugu için mi izlyecek..

vahşi dogada geçerlidir bu güçlünün yeteneksize uyumu olmamalı yeteneksizin çaba sarfedip güçlüye uyum sağlamaya çalışması vahşi dogada herkes tek yaşar ve hayatta kalması için bu gerekli ama kollektif bir iş yapıyorsanız uyumlu olmalı başklarınında ön plana çıkmasına izin vermesiliniz yoksa dizi batar am sen parlarsın sadece bir oyuncu bu kadar bencil olammalı hep bana hep bana dedirtmemelidir

- - - Ekleme - - -

*Dream*;1040275 Ayrıca beyazsoy'a ilk defa bir konuda katılıyorum İlker Aksum biraz abarttı.İlk bölümün heycanındanmıdır bilemiycem ama oyununu biraz minimalize etmesi gerekiyor.Ayrıca hapishanedeki sahneye değinmişsin Ali'nin ağlaması demişsin Ali zayıf karakterli bir adam karısı en büyük varlığı Melek ise güçlü bir karakter evin erkeği gibi o yüzden dikkat ettiysen Melek orda kendi durumunu unuttu Ali'nin onu teselli etmesi gerekirken Melek Ali'yi teselli etti.Yani Tuba Melek karakterinin gizemini güçlülüğünü çok iyi yansıttı.Telefon konuşması sahnesindede gördük kadın kendi derdini unuttu Ali'yi ne yapması gerektiği konusunda bilgilendirdi ağladığını belli etmemek için kendini zor tuttu[/I' Alıntı:
üff ya bana ilk kez katılanlar kervanına sende katıldın :))) ne yapacam bana "ilk kez" katılanlarala :)))))))

hapishanedeki sahnede alinin ağlaması aliyi kaliteli kılmadıki ?

hapishanedeki sahnede kadının ruhsuz hali ortamı katletti olaya ruh katmak illaki ağlamak değil hatta alinin avukatı ortamdan daha çok etkilendi duygusal olarak bir ara avukat aliye sarılıp teselli edecek zannettim o derece :))

ilker tubaya uyumsağlasa dizi katledilirdi ilker rolüne uyum sağlamıştı rolün hakkını verdi dörtdörtlük oynadı ayrıca bu laflarıda bırakiın yeteneksizleri kurtarmak için yetenekli oyuncuya saldırmak yeni bir gelenek sanırım :)

işi gücü bıraktınız şimdi ilker neden çok iyi oynadı tuba gibi bir kalitsiz oyuncuyu rezil etti diyorsunuz tuba neden yeteneksiz diye eleştirmeniz lazım tubayı oyunculuğunu geliştiremediği için yerden yere vurmanız gerekirken kaliteye saldırıyorsunuz buda yeni bir paçayı kurtarma şekli tuba fanlarında :))

işin aslı ilker tubaya oyunculuk dersi vermiştir tubanın yerine başka bir kadın olsa utancından o diziyi bırakırdı yeteneğim sınırlı benden bu kadar derdi yerine yetenekli biri gelirdi :))

Destere sen beni anlamamakta direniyorsun ama son kez yazıyorum.Melek karakteri gizemli güçlü bir karakter duygularını belli etmemesi lazım ayrıca Tuba ilk bölümden çok iyi başladı bunu objektif gözler gördü senin ve senin gibi anticilerin düşüncesi Tuba'yı bitirmez yıllardır bir tutturmuşsunuz Tuba güzel başka bir şey yok diye sizin böyle düşündüğünüz bir oyuncu yıllardır zirvede sizin çekemediğiniz şeyde işte tam olarak bu :) bu güne kadar düşük bütçeli kendi halinde işlerde rol alan bir kadın nasıl olurda hala bu kadar seviliyor konuşuluyor
Beren bugünlere gelmek için cesur sahnelerde rol alırken Tuba böyle şeylere hiç gereksinim duymadan yoluna devam etti etmeyede devam edecek son olarak MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIRMIŞ sözünü boşuna dememişler diyorum ve gidiyorum daha fazla sana cevap yazmıycam çünkü ön yargıyı parçalamak atomu parçalamaktan daha zordur :)

iyi oyuncu paslşamayı iyi yapan ve karşıdaki oyuncunun oynamasına fırsat verendir. bir iş yerinde her işi yapan patrona iyi görünmek için bir süre sonra diğer çalışanları tembelkeştirir ve o iş yeri batar.. aynı ilker aksumda sevilmek isteyen göz önüne çıkmaya çalılaşan ilk okul birinci sınıftaki çalışkan ögrenciler gibiydi her yerde abartılı her yerde ben iyi oyuncuyum imajı yaratmaya çalışltı buda dogal olarak herkes tarafoında vayy be ne oyunculukjhelal olsun dedirti de ilerde ne olacak millet diziyi sırf ilkerin oyunculugu için mi izlyecek..

vahşi dogada geçerlidir bu güçlünün yeteneksize uyumu olmamalı yeteneksizin çaba sarfedip güçlüye uyum sağlamaya çalışması vahşi dogada herkes tek yaşar ve hayatta kalması için bu gerekli ama kollektif bir iş yapıyorsanız uyumlu olmalı başklarınında ön plana çıkmasına izin vermesiliniz yoksa dizi batar am sen parlarsın sadece bir oyuncu bu kadar bencil olammalı hep bana hep bana dedirtmemelidir

olayı vahşi doğaya sürüklemeden önce filmin orjinalini izleseydin keşke
filmin orjinalindede asıl yük erkek oyuncuya düşüyor ama kadın kendi sahnelerinde hiçde sırıtmıyordu tuba gibi yani ali önce rolünün gerektiği şekilde oynayacak senaryodki karakterin hakkını verecek karşımdaki kalitesize göre ben ayarı düşüreyim dese bu sefer kendisi o karakterin ruhuna aykırı hareket etmiş olur .. nedir orda karısını çok seven adamın çaresizlik karşısındaki çırpınışı gözönünde ilker bı karakterin çırpınışını tam anlamıyla yansıtmak zorunmda ama ben rolümü çok iyi oynarsam ilerde tubanın fanlarına ayıp etmiş olurum tuba şimdi kedi rolünü beceremez karşımda küçük düşer onun için ben rolümü katledeyim diyemi düşünecekti akıl mantık nerdesin ???