1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bundan sonra bence totalde benim için üzülme abde 20 dakika zirveyi bırakmaz , yakup öbgzk sadece yarım saat erken başlayınca ve 1 saat erken bitince 3 reyting düşüyosa vay haline

bugünde tv izlemicem yarın büyük gün yarınki sınava da bugün çalışacaz artık :D

- - - Ekleme - - -

bundan sonra bence totalde benim için üzülme abde 20 dakika zirveyi bırakmaz , yakup öbgzk sadece yarım saat erken ve 1 saat erken bitince 3 reyting düşerde vay haline

hep bahane hep bahane yakupta :d öbgzk erken başlasa biü uzadı reyting kaptı diyo erken başlasa önce başladı izleyici kaptı diyo :d hep bi bahane :D

Reyting yorumundan önce 20 Dakika hakkındaki yorumlarımı belirteyim.

"Olumsuz" olarak dizide fazlaca soğukluk var. İnsanı pek içine alamıyor. Ama bunda ilk bölüm olmasının da payı var. Zaten olaylar bölümün sonunda başladı. Ali, Kedi'yi buldu ve macera başlayacak. Umarım ileriki bölümlerde insanları bağlar kendine.

"Olumlu" olarak; dizinin deneyimli bir ekipten çıktığı hemen belli oluyor. Senaristler hikayeyi çok iyi işlemiş. Fakat yine ilk bölüm olmasından dolayı fazlaca İlker Aksum'u izledik. Yeni karakterler geldikçe denge kurulacaktır senaryoda.

Müzikler çok çok iyi. Toygar yine başarmış işi. Jeneriği de çok beğendiğimi söyleyebilirim.

Oyunculuklar da insanı tatmin ediyor. Tuba sahnelerin altından kalkmış bence. İlker Aksum zaten döktürdü.

Sonuç olarak dizinin tek eksi yanı bitmek bilmeyen soğukluğu... Hikaye ilerledikçe ve yeni karakterler geldikçe bu sorun da ortadan kalkarsa 20 Dakika tadından yenmez. :) Kalite kokuyor bence. :)

ab totaldede 20 dakika özetli baslayinca ezecek

öbgzyi özetli basla bide fark atar öbgzye :d

öbgz korkudan direk yeni bölüm yayınladi fakat tuba şamarı indirdi ve ezdi geçti özetli olunca iki kat ezecek geçeçek

öbgz düsüsü devam ediyor 20 dakika geldi ve duman
etti :d

Bu hafta obgzk'nin kiyagi digelim haftya ezince halini merak ediyorum :d

Öbgzk sönmüş Biü harika gitmiş açık ara zirveyi alarak öbgzknin korkaklığını çok iyi değerlendirmiş

ilk bölümden çok şey beklemeyin giriş olduğundan çok iyi olmayabilir ama 20 dakikanın önü açık bu kesin

Yakup fazla hava yapıyordu öbgz haftalıklarda küçümsediği kuzeyi geçemicek. :d

Sen nediyosun :d obgzk ozetsuz ve cok erken bitti.. Kuzey de kimmis bu bolumu cok kisaydi belli ki 4 gunde cekilmis kisa bi bolumdu.. Kuzey bu hafta sansa gecer ama obgzk haftaya ozetli ve normal saatinde biterse o Zaman obgzk ezer, merak etme :d her hafta ezdigi gibi...

Günün bir diğer kazananıda Ekip 1 Totalde %20 abde %250 reyting artışıyla muhteşem bir gün geçirmiş

**5 Saniyede 20 Dakika Analizi

1) İlker Aksum damgasını basmış bu diziye. Şahane oynuyor.

2) Tuba Büyüküstün gerçekten özene bezene yaratılmış bir kadın. Oyunculuğu da inandırıcı ve iyi.

3) Çocuk oyuncuları sevdim.

808_145543573050e4042536d61.jpg

4) Yan rollere fazla bakamadım. Zira her sahnede İlker Aksum'un tartışmasız üstünlüğü vardı. İlerleyen bölümlerde onları da tanıyacağız elbet. Bülent Emin Yarar'dan beklentimiz çok tabii. Kedi rolüyle galiba o da harikalar yaratacak. Ushan Çakır'ı - Leyla ile Mecnun'da karıştığı kavga olayı dışında - severek takip ederiz. Ayten Uncuoğlu, Cihat Tamer gibi usta isimler de dizinin ağır topları. İpek Bilgin ve Metin Çekmez'i de unutmuyorum elbet. Dream Team gibi bir ekip olmuş.

5) 20 Dakika'nın ilk bölümü sonunda "Tamamdır" diyorum.
:D

Reyting yorumuna geçersek;

Dün akşam dediğim gibi Sbt'yi görüp coşanlar Tns'de söner. :)

Dün 20 Dakika Sbt'nin anlıklarında 5'i görmedi. Ama 5 reyting almış Sbt'de?? Sbt iyice sapıtmış kafayı yemiş. Ne yaptığı belli değil.

Tns iyi ki gelmiş diyebiliriz. :)

cihat tamer tövbeler tövbesinde oynuyodu demi iyi oyuncu he :D

20 Dakika üzerindeki soğukluğu atarsa a/b'de 10 reytingi bile görebilir.

Yine dün akşam dediğim gibi dizi total'e hiç hitap etmiyor. Tam a/b'lik.

Zaten dizi gibi değil de film tadındaydı. Film izlemiş gibi olduk. Umarım dizi saçmalamaz. :S