1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
tebrikler 20 dakıka bundan sonra salı gecelerının gerçek lideri.birkaç haftaya kalmaz total dede 1. olur

Oha öbgzk ye bak :d korkaklığın sonu 20 dk iyi başlamış

Oha öbgzk ye bak :d korkaklığın sonu 20 dk iyi başlamış

Herkesin avatarı aynı ama bu yorumu senin yazdığını ismine bakmadan hemen kestirdim :F :d

- - - Ekleme - - -

20 dakika A/B'de coşmuş. Total'le arasında 3 e yakın reyting var. Yakında 1. olabilir. Ama böyle giderse. Hayırlısı

totali alması zor gbi gozuksede,3.bolumuyle albilr diye tahmin edyorum,

Günün yorumu ilk mesaja eklendi. Dün gece SBT bizi ters köşeye yatırdı, boşu boşuna yorum yaptık akşam. :)

Ozan Persembe günü SBT nin ortalamalarina güvenip bosa hic 50 sayfa doldurmayin, bakin TNS ile SBT arasinda ucurumlar var, sonra demedi demeyin :D Ben dün Forumu misafir olarak takip ettim herkes sanki Reytingler aciklanmis gibi salliyordu :)

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]1[/TD]
[TD="align: center"]20 DAKIKA[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]01.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:58:06[/TD]
[TD="align: center"]21:51:54[/TD]
[TD="align: center"]8,01[/TD]
[TD="align: center"]20,55[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]OYLE BIR GECER ZAMAN KI[/TD]
[TD="align: center"]KANAL D[/TD]
[TD="align: center"]19:57:36[/TD]
[TD="align: center"]22:06:15[/TD]
[TD="align: center"]5,55[/TD]
[TD="align: center"]14,25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]3[/TD]
[TD="align: center"]O SES TURKIYE YILBASI[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]17:07:57[/TD]
[TD="align: center"]19:57:48[/TD]
[TD="align: center"]4,81[/TD]
[TD="align: center"]15,89[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

:)

- - - Ekleme - - -

20 DAKİKA REYTİNGLER AÇIKLANDI TT OLDU

20 dakika özellikle abde muhteşem başlamış totalde aldığı oranlar son derece iyi

20 Dakika için totalde zirve şansı çok zayıf olduğunu belirtmiştim. Öyle Bir Geçer Zaman Ki nin ab si çok iyi, bu hafta özetli başlayınca dizinin ab side düştü. Gelecek hafta ben dizinin Ab de tekrardan zirveye konacağına inanıyorum, en kötü zirve olmasa bile 9 ratinge kadar çıkabilir. 20 Dakika nın ab side oldukça yüksek, 2.bölümde 10 ratinge kadar bile gidebilir. Bu durumda zirveye de konar, ama Öyle Bir Geçer Zaman Ki ile çok yakın oranlar alır. Salı günleri totalde Öbgzk ve Biü arasında bir çekişme göreceğiz. Ab ise Öbgzk ile 20 Dk arasında...

Öyle Bir Geçer Zaman Ki hatalı başladı bu hafta.Gelecek hafta özetli başlaması gerekiyor.Ab grubunda 20 Dakika 1.olmuş ki zaten ab dizisi olacak diyorduk.Totalde yükseliş kazanabilir ama absi kadar yükselebileceğini düşünmüyorum ben.

ab totaldede 20 dakika özetli baslayinca ezecek

öbgzyi özetli basla bide fark atar öbgzye :d

öbgz korkudan direk yeni bölüm yayınladi fakat tuba şamarı indirdi ve ezdi geçti özetli olunca iki kat ezecek geçeçek

öbgz düsüsü devam ediyor 20 dakika geldi ve duman etti :d

bundan sonra salı günü biü nin 20 dakikanın zirve şansı az bence totalde ama bu kadarını beklemezdim çok iyi başlamış sbt raydan çıkmaya başladı :D

- - - Ekleme - - -

öbgzk bitmiş okeye dönüyo artık :d