Yakup seviyeyi baya bir düşürmüş ağır hakaretlerde bulunmuş Türkiye'nin en iyi üniversitesinde mühendislik okuyan biri nasıl oluyorda bu yorumları yapıyor biraz mantıklı atın be bilader.
bu mesaj da cezalık sayılabilir
Yakup seviyeyi baya bir düşürmüş ağır hakaretlerde bulunmuş Türkiye'nin en iyi üniversitesinde mühendislik okuyan biri nasıl oluyorda bu yorumları yapıyor biraz mantıklı atın be bilader.
bu mesaj da cezalık sayılabilir
normal saati 22:15 ti o saatte iyi gider ama
ilerleyen haftalarda intikamın süresi uzayacaktır haliyle o zaman sanırım 23:15 te başlar..
23.15'te dizimi başlar dest hele hafta içi ya 22.15 kalır yada yallah başka güne
intikam ikinci hafta bir saat özetle gelecektir otomatikman kayıp ya 23:15 te başlar yada dediğin gibi başka bir güne şutlanır yapacak bişey yok )
Belli olmaz Kanal D belki 10 dakika özet geçip yayınlar İntikamı her hafta.
fatmagülle aşk-ı memnuyu hatırla )
o şekil imkansız destan 3 saat sürecek )
fatmagülle aşk-ı memnuyu hatırla )
o şekil imkansız destan 3 saat sürecek )
Eski Kanal D yok artık dest ne dizileri harcadı ve günleriyle oynadı.
eski kanal D yok ama eski beren dahada muhteşem bir şekilde ekranlara geliyor kanal önemli değil kalite oyuncuda dizide senaryoda hele beren varsa zaten 5-0 önde başlıyor maça )
Şikayet mi ettin la yoksa
İsim gucum yok bide yalan mi soylicem , bi bunu dememistiniz o nu da yaptiniz.. İstesem buraya oyle yapmacik, soguk , bilgelik yorumlar yazarim.. Ama niye yazayim ki, burda kafa dagitiyoz , eyleniyoruz yeri geli yorumlarla gulduruyoruz birbirimizi..yapmacikliga gerek yok bence , her zaman dogallik daha iyi..
Sen yurtdışında oturuyorsun gibi geldi bana sanırım klavyende "ı" harfi yok.
kanal d bu kafayla giderse daha çok dizinin saatini gününü değiştirir...amerikanın şoven çakma senaryolarını dizileştirmek yerine eski 2000 li yılların efsane formülüne ve projelerine dönük işler yapsa daha iyi sonuçlar alır...aksi takdirde gelen vurur giden vurur..bir vadi vurur bir muhteşem bir başkası...
RevaN şöyle renkli yazma, görüntü hiç hoş durmuyor.
Mavi yerlerde insanlari aşalıyorsun işte...Yine yapıyorsun..Ben önceki yorumda efendice uslupluca sende gördüğüm beni rahatsız eden yerleri yazdım kimseyi aşalamadım etmedim..Bu cok buyuk bi fark...Kırmızı yerler beni ilgilendirmez bende alıntı almişsin bana cevap vermişssin gereksiz yere yazmişsin..Sen benim hakkımda ne biliyorsun? HİÇ.Neye göre kime göre yargılıyorsun yada kıyas yapıyorsun...En önemlisi sana bu hakkı kim veriyor? Yeşil yer eğer sen öyle "sen boşssun" filan laflar etmesen bende sana KAYP kadar kaliten yok demezdim...Az cok ne yazdiklarimi biliyorsundur...Senin zamanla değişimin ben yokkenden başlamiş.Beni ilgilendirmez ben dizileri eleştirirm eğer hakaret edersem dizilere ederim şahsa özel hitap etmem...Neyse bundan sonra birbirimize ne atifta bulunalaım neden alinti yapalım..Eğer izlediğimiz dizilerimize laf söylersek diziler üzerinden "adam gibi" tartişalım.