"İntikam" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kurtlar Vadisi nin TNS de Total grubunda 12 Reytinglik garanti yani kemik izleyicisi var. Yani Beren Total de Vadi yi gecmek icin en az 12.5 Reyting almaliki bence kesinlikle alamaz cünkü ben öbjektif bir gözle bakiyorum ve diyorumki Bu dizinin hikayesi FGSN ve Ask-i Memnu kadar güclü degil. Aldatma ve Tecavüz bizim halkimiza Intikam dan daha cekici geliyor...

ne kemikmişi arkadaş balyozlöa kırıacak galiba :d

destere şu forumda mantıklı yazılar yazan sayılı kişilerden birisin ha hacı :)
o beren mesajın için demiyorum..genel itibariyle :)
içi boş gereksiz mesajlar yazmıyorsun:

beren isi bitti persembe günü toplu gülecegiz az kaldı :d :d

toplu gülmek için fazla bir çaba sarfetmeniz gerekmiyor polatıda aranıza alırsanız top lu gülersiniz rahatlıkla :))

- - - Ekleme - - -

destere şu forumda mantıklı yazılar yazan sayılı kişilerden birisin ha hacı :)
o beren mesajın için demiyorum..genel itibariyle :)
içi boş gereksiz mesajlar yazmıyorsun:

teşekürler nestro ...

ben 10 ocak da baslar diye dusunuyodum erken baslıyormus dizilerin olmadıgı hafta tam :)

ben 10 ocak da baslar diye dusunuyodum erken baslıyormus dizilerin olmadıgı hafta tam :)

kanal D normalde günü açıkladıktan iki hafta sonra yayınlar diye düşünüyordum ama bekledi bekledi sürpriz bir kararla 3 ocağa aldı ..

sorun değil beren ister 3 ünde ister 10 unda ister ay sonu hangi gün başlarsa başlasın her iki grupta polata takla attıracak :))

intikamın özeti kadar alırlarsa öpüp başına koysun vadiciler ama özetide yakalayamayacaklar :))

@destere Huzur mu izliyor :F:F

forumdaş koçanda kılıç gününün yumoş barışı oynuyormuş izliyorsun haberde vermiyorsun :))

- - - Ekleme - - -

behzat-huzur koçanı-diloşalev alev şeyler hepsi zirvede :d

koçanı sen izliyordun sanırım

diğerleride her türlü zirvede gönlümün sultanısı:))

- - - Ekleme - - -

bayıkıyor özellikle kutsişye hasta :d

o yumurta malatyalıymış malatyalıların yüzkarası kutsi :))

malatyada hep öyle oyuncular çıksa memleket değiştiririm ama ne mutluki bize bizde süper oyuncularda çıkıyor :))