"İntikam" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DR

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
10,082
Puanı
1,061
ozelhaber.gif

Kanal D`nin bu yıla damga vurmaya hazırlaşan, başrollerini Beren Saat, Nejat İşler ve Mert Fırat`ın paylaştığı, D Productions imzalı yeni dizi
"intikam"ın yayın tarihi belli oldu!

4 yıl boyunca, 2 dizisiyle Perşembe akşamlarında çok ses getiren Beren Saat yine kendi gününe geliyor!
"intikam" ilk bölümüyle 3 Ocak Perşembe 20.00'de
Kanal D'de Başlıyor!

RevaN / ÖzeL HabeR

2281d1356136330-iste-intikamin-resmi-afisi-461692_478744658831347_1196380160_o.jpg

534374_499585723397212_111224565_n.jpg

Dizinin Fragmanlarını Bu Linkten İzleyebilirsiniz:
https://fav10.net/f498/intikam-tanitim-fragmanlari-172447/

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yehuuuuu oley be oley....
Kanal D adamımsın dediklerimi hep çıkartıyorsun :X Bu haftadan sonra tarih belirlenir dedim belirlenmiş ama 17 ocak gibi bişey beklıyordum ama olsun...

Kayp Şehir'in boşluk dizisi oldugunu Kanal D'de farkında en boş gunde ben 8-9 reyting beklerken 1 saat 45 dakikanın 2 blok reklamla geçiştirip ala ala sadece 7.50 alması dizinin iyi gitmediğini gösterir...Hele ki AB'sinin bu boşlukta iyi gitmemesi hepten kötü..3. defa yayınlanmi filme karşi sen diziyle kanal değiştirttiremıyorsan orda sorun vardir lami cimi yok kimse k.bakmasın...

İntikam bu hafta yayınlansaydı bu boş gunde en yeni dizi olarak 12 reytingle zirvede olurdu...Haftayı ip ile değil halatla çekiyorum...Sevenler kavuşuyor....

Konumu Forumdash`dan başka beğenen olmadı [8|] O kadar da süslemiştim :q Nerede Berenciler?

Kayıp Şehir yeni bölümüyle 10 Ocak Perşembe günü 22:15'teymiş.. Bakalıım Ev kadınları nereye kaydırılacak.. Pazar Pt2ye alirlar gibi gelilyor ama

Kayıp Şehir yeni bölümüyle 10 Ocak Perşembe günü 22:15'teymiş.. Bakalıım Ev kadınları nereye kaydırılacak.. Pazar Pt2ye alirlar gibi gelilyor ama
Sen Yenimisen Hoşgelmişen :)

- - - Ekleme - - -

İzlemeden nasıl böyle sonuça vardın anlamadım? Senin iğrenç dediğin dizinin yapımcısı, en sevdiğin dizilerden olan Yalan Dünya`nın yapımcısıyla aynı
Oyuncular Kalitesiz Olunca Malesef Yapımcının Değeride Kalmıyor :d

konuda yalan bilgi var 4 yıl boyunca 2 dizisiyle amborgo kaydu yazıyo yanlış aşkı memnu ambargo falan koyamadı ezildi orayı düzeltin