aga konuda cevap yazacak bişey yok bizde takılıyoz işte sen tabi o zamanlar ne izliyodun aga
takas 10 yasında çizgi film yerine sen geçip kurtlar vadisi mi izliyodun
aga konuda cevap yazacak bişey yok bizde takılıyoz işte sen tabi o zamanlar ne izliyodun aga
neyi tartışıyoruz konu tam bellimi??)
adam hangi tartışmaya girsin ))
Ben blmiyordum Dedikodunun merkezi senmişssinbilmiyormuydunuz bunu @@@@
ramazana girse iyi...birde hacca gitipte şeytan falan taşlamaya kalksaydı....o zaman şeytan diye bunu taşlarlardı ....sonra işin yoksa tarihi baştan yaz....allahtan başbakan uyardı bunları yoksa hürrem bol dekolteyle ramazana girecekti )))))
Ya seç bi mesaj rastgele katıl. Kim ne tartışıyo bilmiom ben
ramazana girse iyi...birde hacca gitipte şeytan falan taşlamaya kalksaydı....o zaman şeytan diye bunu taşlarlardı ....sonra işin yoksa tarihi baştan yaz....
Nerden yakaldın bu cumleyı? CUmlenın alt metninde bile yoksende vadi hayranı oluyon bu durumda....takas gitmeden forumdashıda vadiciler listesine ekle....yakalandı....sobe....
takas berenin gizli hayranı@ caktırmamaya calısıyor forumda kimseye söleme sakın
Ben blmiyordum Dedikodunun merkezi senmişssin
ee ne var ne yok
baktım ki her kafadan bir ses çıkıyor .....bende kendimi 8.sülüman han ilan ettim ....iyi etmiş miyim.....yarın forumda cigara ve içkiyi yasaklıyacağım....
Aga tartışmaya katıl bak nası cevap veriyolar.
bazı arkadaşlara cevap vermek ahlakım izin vermiyor sakın o arkadaş beni kaale almadı demesin )))))))))
yok hacı şeytan hüremi görünce sende mi bürütüs derdi )))ramazana girse iyi...birde hacca gitipte şeytan falan taşlamaya kalksaydı....o zaman şeytan diye bunu taşlarlardı ....sonra işin yoksa tarihi baştan yaz....
Yeni tarişma konusu @takas aşk-ı memnu izliyormuşçarşamba hariç her günle alakalı olabilir diyorsun )
00:15 - 00:30 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) STAR: 3.5 , 2) KANALD: 2.65 , 3) STV: 1.6
yok hacı şeytan hüremi görünce sende mi bürütüs derdi )))
takas aşkı memnudan yazınca berenci oluyorya sende memati videoları izliyon...bu durumda sende vadici oluyon senin mantığa göre..etkiyetepki prensibi....
Nerden yakaldın bu cumleyı? CUmlenın alt metninde bile yok
keşke bazı arkadaşlarda en azından paçayı sıyırmak için bu ahlaka anlayışı olsaydı da bizde rahat rahat formdaki yazıları okusaydık ))))çok hassas bir ahlak anlayışın var genelde cevap vermekte zorlandığın an devreye giriyor takdir ettim )
paçayı kurtarmak için böyle bir ahlak anlayışı lazım herkese)