Sen anca dandik komedi dizileri izle zaten.![]()
olsun en büyük fenerbahçe gerisi hikaye
Sen anca dandik komedi dizileri izle zaten.![]()
O kadar da degil da![]()
beni herkes gördüde cevap veren yok.....beni daha tanıyamadınız mı bire zındıklar....ben sultan 8.sülüman han...ben foruma geldiğimde herkes desturrrrrrrrr çekecek...çekmeyen sümbüllere gelsin......:Wbu konu değişik bi evrim geçirdi kim kile ne konuşuyo belli değil 1 seneyi aşkındır bu forumdayım ilk defa böyle bişey gördüm
- - - Ekleme - - -
aga ilk ben gördüm![]()
Bu kadar çabuk biteceğini tahmin etmemiştim tartışmaların. 50 sayfa olacaktı ama
canım gitmişti be hey gidi günler hey hayatın durduğu andır bu an türkiye de
10-11 yaşlarında olmama rağmen şu anı ve hissettiklerimi hala hatırlıyorum yatapımın içine girip ağlamıştım babam görmesin diye ah ah![]()
canım gitmişti be hey gidi günler hey hayatın durduğu andır bu an türkiye de
10-11 yaşlarında olmama rağmen şu anı ve hissettiklerimi hala hatırlıyorum yatağımın içine girip ağlamıştım babam görmesin diye ah ah![]()
OOOOOOOO laf lafı açarken bir post diğerini kaynatirken neler okuyoruz![]()
@takas Beren hayranı belliydi zaten...TV'de izlemesede netten takip ediyor![]()
beni herkes gördüde cevap veren yok.....beni daha tanıyamadınız mı bire zındıklar....ben sultan 8.sülüman han...ben foruma geldiğimde herkes desturrrrrrrrr çekecek...çekmeyen sümbüllere gelsin......:W
allahtan başbakan uyardı bunları yoksa hürrem bol dekolteyle ramazana girecekti)))))
Ya aga yapma şunu. başlama gene Vadi videolarına![]()
sende vadi hayranı oluyon bu durumda....takas gitmeden forumdashıda vadiciler listesine ekle....yakalandı....sobe....
OOOOOOOO laf lafı açarken bir post diğerini kaynatirken neler okuyoruz![]()
@takas Beren hayranı belliydi zaten...TV'de izlemesede netten takip ediyor![]()
Aga tartışmaya katıl bak nası cevap veriyolar.
Bu kadar çabuk biteceğini tahmin etmemiştim tartışmaların. 50 sayfa olacaktı ama
aga konuda cevap yazacak bişey yok bizde takılıyoz işte sen tabi o zamanlar ne izliyodun aga![]()