Mesela yeni sezonda, jüri üyelerin düelloda seçmedigi kisi, baska bir jüri üye tarafindan seçilebiliyor..
aklıma bu da geldi yada sms ile halk geri döndürebilir. sanırım seneye acun bu ikisinden birini deneyecek
Mesela yeni sezonda, jüri üyelerin düelloda seçmedigi kisi, baska bir jüri üye tarafindan seçilebiliyor..
bilmiyodum sasirdim.. Simdi sen ist birakip malatyayami gittin
En ahlaklı şekilde soruyorum..Evlendin(dikkat) evlendin karini hiç mi dudaktan öpmezsin?karadayıdaki öpüşme sahnesini hiç yakıştıramadım gerek yok böyle şeylere
Karadayı geceyi lider bitirdi artık yeter bu kadar yazdık..
evet nolmuş memleketim ne güzel işte bizim ev istanbulda zaten neyi var istanbulu yemişim istanbulu sanki malatyada yok o dediklerinden ünide 30 bin öğrenci var her haltı görürsün
Univ'i sayma , sosyal gruplar ist nazaran orda daha az bahsettigim ortamlar simdi ırk sevgisi yapipda memleketim yapma, 😀d ist gozunde tutuyo
En ahlaklı şekilde soruyorum..Evlendin(dikkat) evlendin karini hiç mi dudaktan öpmezsin?
- - - Ekleme - - -
Ne o baskı altında mı yazıyordun
ne gözümde tütecek sadece ailemi özlüyom orası var tek yoksa burası çok güzel
- - - Ekleme - - -
mahirle feride evli mi yav söylediğin lafa bak dizilerde bu akdar abartılmasın diyorum gerek yoktu o sahneye
Asmalimescit, nevizade ; bunlarda seni ozlemiz😀d
mahirle feride evli mi yav söylediğin lafa bak dizilerde bu akdar abartılmasın diyorum gerek yoktu o sahneye
Ben nasıl sormuştum sana "en ahlaklı" şekilde sordum...Sana uyarladım soruyu yine cevap yok..Öpüşme yada cinsellik sende alerji yapıyor galiba
kadar yazamıyom ben hep akdar oluyo bi düzletmedim şunu yav bi kez doğru yazdığımı hatırlamıyom
- - - Ekleme - - -
baba özlenir doğru
aklıma bu da geldi yada sms ile halk geri döndürebilir. sanırım seneye acun bu ikisinden birini deneyecek
karadayı muhteşem gitmiş
tüm anlıklarda macunu çivilemiş tüm rakiplerinden iki kat fazla almış tebrikler helal olsun