24 Aralık 2012 Pazartesi Reyting Sonuçları

Mesela yeni sezonda, jüri üyelerin düelloda seçmedigi kisi, baska bir jüri üye tarafindan seçilebiliyor..

aklıma bu da geldi yada sms ile halk geri döndürebilir. sanırım seneye acun bu ikisinden birini deneyecek

Kenan Acun'a Osmanlı Tokadı atmış.

Ama asıl Osmanlı Tokadı
bu değil. Osmanlı Tokadı Ocak'ta Polat'tan Beren'e gelecek.

bilmiyodum sasirdim.. Simdi sen ist birakip malatyayami gittin :d

evet nolmuş memleketim ne güzel işte :D bizim ev istanbulda zaten neyi var istanbulu yemişim istanbulu :d sanki malatyada yok o dediklerinden :d ünide 30 bin öğrenci var her haltı görürsün :D

evet nolmuş memleketim ne güzel işte :D bizim ev istanbulda zaten neyi var istanbulu yemişim istanbulu :d sanki malatyada yok o dediklerinden :d ünide 30 bin öğrenci var her haltı görürsün :D

Univ'i sayma , sosyal gruplar ist nazaran orda daha az bahsettigim ortamlar :) simdi ırk sevgisi yapipda memleketim yapma, 😀d ist gozunde tutuyo :d :d

Univ'i sayma , sosyal gruplar ist nazaran orda daha az bahsettigim ortamlar :) simdi ırk sevgisi yapipda memleketim yapma, 😀d ist gozunde tutuyo :d :d

ne gözümde tütecek sadece ailemi özlüyom orası var tek yoksa burası çok güzel

- - - Ekleme - - -

En ahlaklı şekilde soruyorum..Evlendin(dikkat) evlendin karini hiç mi dudaktan öpmezsin? :F:F

- - - Ekleme - - -

Ne o baskı altında mı yazıyordun :F:F

mahirle feride evli mi :d yav söylediğin lafa bak dizilerde bu akdar abartılmasın diyorum gerek yoktu o sahneye

TRT 1, Bir Zamanlar Osmanlı'yı bitirerek doğru olanı yaptı. Tetikçi filmi çok daha iyi gitmiş ve 4 reyting üstü almış. :)

Yaparım Bilirsin çok kötü gitmiş. Show TV en geç 2 haftaya fişini çeker.

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) FOX: 6.44 , 2) ATV: 4.73 , 3) STAR: 4.13 , 4) KANALD: 3.34 , 5) STV: 1.57

yer gök aşk çok iyi gidiyo sabah ezanı vaktine kadar biter heralde :d

mahirle feride evli mi :d yav söylediğin lafa bak dizilerde bu akdar abartılmasın diyorum gerek yoktu o sahneye

Ben nasıl sormuştum sana "en ahlaklı" şekilde sordum...Sana uyarladım soruyu yine cevap yok..Öpüşme yada cinsellik sende alerji yapıyor galiba:F:F

karadayı muhteşem gitmiş

tüm anlıklarda macunu çivilemiş tüm rakiplerinden iki kat fazla almış tebrikler helal olsun :)

kadar yazamıyom ben hep akdar oluyo bi düzletmedim şunu yav bi kez doğru yazdığımı hatırlamıyom :D

- - - Ekleme - - -

baba özlenir doğru :D

Bu ortamlarin babasimisin sen simdi 😀d opusmeyi gerekdiz duyan takas, bu kisimlarin babasi sayarak kendini ; super bi zitlik yaratmis oluyo beyinlerde :d