Armağan Çaglayan'dan Reyting Şifreleri

new york tımes ın kurtlar vadisi filistin filmi hakkında bahadır özdener le yaptığı röportajı youtube de googleden izleyebilirsin xemre.....der spıegelin haberini....ayrıca alman kanalının bizzat ana haberde filistin filmi yapılacağı haberini falanda bulabilirsin...dahada yazardım ama senin youtube açmaya cesaretin olmadığından yazmak istemiyom....:hihi:

- - - Ekleme - - -

new york tımes ın kurtlar vadisi filistin filmi hakkında bahadır özdener le yaptığı röportajı youtube de googleden izleyebilirsin xemre.....der spıegelin haberini....ayrıca alman kanalının bizzat ana haberde filistin filmi yapılacağı haberini falanda bulabilirsin...dahada yazardım ama senin youtube açmaya cesaretin olmadığından yazmak istemiyom....:hihi:
bunuda yazın güzel laf ettim..:hihi:

Vizyona girmesi demek orada izleyici olduğu anlamına gelir. Bunu kestiremedin mi şu yorumdan?

iyi de ne kadar izleyici var 82 ülkede 10 milyon izlenmiş mi topalm yok :d

- - - Ekleme - - -

laf laf laf değil de
kanıt kanıt kanıt var bende :D
https://fav10.net/f498/azerbaycan-reytingleri-nisan-2012-a-128259/
https://fav10.net/f498/azerbaycan-reytingleri-124027/

revanın mesajı:burada hem en çok izlenen Kurtlar Vadisi hem de en çok satılan cd de Kurtlar Vadisi`ne ait.

adam azeri orda yaşıyo

işte anlamadığın nokta sadece isim var rakayok :D ben de internette bir haber hazırım paylaşırım 10 site ona doğru der

vizzyona girmesi önemli değil kaç milyon insan izlemi şfilmi 82 ülked etoplam :d
yani senin m.yüzyıl haberleri gerçek...bizimkinler saçma....nalıncı keseri derler atalar...bilirsin hani...hep bu keser gibi olayları m.yüzyıla yontacağına vadi tarafına da yontsanda kardeş kardeş geçinsek.... güzel laf ettim bunuda yazın..😛

- - - Ekleme - - -

bunuda yazın güzel laf ettim..:hihi:
e e napak 2 haber sadece sen dieğr dizlerin habeine bak :) aşk ı memnu için milletvekilleri birbirine giriyordu fdaha by hafta
koy youtubeden videosuynu da görelim hgangi yurtsdşı kanalı napmış vadiyle ilgili

iyi de ne kadar izleyici var 82 ülkede 10 milyon izlenmiş mi topalm yok :d

- - - Ekleme - - -

işte anlamadığın nokta sadece isim var rakayok :D ben de internette bir haber hazırım paylaşırım 10 site ona doğru der

Orda my 1 olsa rakam makam aramzdın ama.

Nerede objektiflik :bağır:

yani senin m.yüzyıl haberleri gerçek...bizimkinler saçma....nalıncı keseri derler atalar...bilirsin hani...hep bu keser gibi olayları m.yüzyıla yontacağına vadi tarafına da yontsanda kardeş kardeş geçinsek.... güzel laf ettim bunuda yazın..😛

ben my rakamımı koydum dhaa gerçekçi dedim :) my hakında her hafta 3-4 haber var dünyadan bizimö paylaştığımız forum u takip ediyosan

- - - Ekleme - - -

Orda my 1 olsa rakam makam aramzdın ama.

Nerede onjektiflik :bağır:

bn vadici değilim inanma merak etme

ooo arkadaş hiçbişeye inanmıyo vadi üdşmanı revan açtı o konuyu tv de açıklanmış sen inanmak istemiyosan benim yapabileceğim bişey yok arkadaş

Ya yatacam da şimdi XanTier'i pes ettirdim diye emre övünecek sizin başınızı ağrıtacak. :D

laf laf laf değil de
kanıt kanıt kanıt var bende :D
https://fav10.net/f498/azerbaycan-reytingleri-nisan-2012-a-128259/
https://fav10.net/f498/azerbaycan-reytingleri-124027/

revanın mesajı:burada hem en çok izlenen Kurtlar Vadisi hem de en çok satılan cd de Kurtlar Vadisi`ne ait.

adam azeri orda yaşıyo

takas sen hangi konuyu açcaksan aç kaynaklar bulunur....zaten koskoca wıkıpedia yazıyor haberleri...inanmayanlara delil falan sunma...zaten inanmadıktan sonra kimse kendisinide çıkarıp koysan fark etmez...

tamam revan geldiğin de tv haberini ya da reyting tablosunu koysun inanrım senn gibi reyting tablosu görüp de yalan demem takas:)

- - - Ekleme - - -

takas sen hangi konuyu açcaksan aç kaynaklar bulunur....zaten koskoca wıkıpedia yazıyor haberleri...inanmayanlara delil falan sunma...zaten inanmadıktan sonra kimse kendisinide çıkarıp koysan fark etmez...

koskoca vikipedia mı sen ünide hoca olsan direkt atılırısn vikiyi kaynak gösterip :d

ben daha napim adamın gözüne sokuyom bilgi belge birikim arşivleri ama adam inanmam diyo :d inanma kankaleyta napim :d

tamam revan geldiğin de tv haberini ya da reyting tablosunu koysun inanrım senn gibi reyting tablosu görüp de yalan demem takas:) biz sana daha gerçekçiolsun inan diye delil gösteriyoz...vadinin başarısı böyle tarih kayıtlarına geçmiştir bak görürsün diyoz yinede dedeğini diyon arkadaş...ben oynamıyom artık senle küstüm kim oynarsa oynasın...biz senle ayrı dil konuşuyoz...güzel konuştum bunuda yazın....:J

- - - Ekleme - -

kanıt da buldum kapak ta yaptım gazoz kapağı hemde bunu daha unutamazsın xemre acı bi hatıran olur bu konu baba yatar hadi eyvallah :d

çıkın haklısn hızlı kanıt bulmadan gelmeyin tekrar ediyorum lkanıt yorum değil :D

Yuh ama artık burdaki saçmalamadan daha büyük saçmalama da gördük ya. :F :F :F :F

- - - Ekleme - - -

Nese hadi bye bye.

Emre videoyu sonuna kadar izle ha :D

Moderatörün son düzenlenenleri:
herşeyi anladım takas bu xemre kasıtlı yapıyor...ben gidiyorum kim uğraşırsa uğraşsın x emre ile ....ömrümün geri kalan güzel yıllarını bakırköyde ruh hastaları arasında geçiremem.... tarihe geçen laf ettim bunu da yazın bi zahmet...:hihi:

tamam revan geldiğin de tv haberini ya da reyting tablosunu koysun inanrım senn gibi reyting tablosu görüp de yalan demem takas:) biz sana daha gerçekçiolsun inan diye delil gösteriyoz...vadinin başarısı böyle tarih kayıtlarına geçmiştir bak görürsün diyoz yinede dedeğini diyon arkadaş...ben oynamıyom artık senle küstüm kim oynarsa oynasın...biz senle ayrı dil konuşuyoz...güzel konuştum bunuda yazın....:J

- - - Ekleme - -

arkadaşım bak örnek önceki forum konularından hırvatistan tv verileri :1.fgsn 6.muhteşem yüzyı
Rejtinzi.jpg

bu da makedonya 1. aşk ve ceza 2.ve 5. yaprak dökümü 4. hanımın çifliği
2011R.jpg

kanıt da buldum kapak ta yaptım gazoz kapağı hemde bunu daha unutamazsın xemre acı bi hatıran olur bu konu baba yatar hadi eyvallah :d
en büyük kapak vadinin önlenemeyenbaşarısı ve sürekli yükselen reytingleridir panpa.....reyting tarihine geçen laf ettim bunu da yazın hemen...