kanıt yok işte iddaa var adam 500 milyon demiş nerde belgesi var mı yok
en çok izlenen türk dizisi dmeiş vadiden daha fazla ülkeye satılan türk dizileri var
koyduğu videolarda arapalr yrum yapmış 600 bin en fazla izlenme sayısı ezel-fgsn-gümüş gibi dizler onu katlıtyor
yorumla değil kanıtla gelin yoks aben de derim aksya durağı 1 milyar izleniyor dünyada
adı makedonca değil orası zaten makedonya
ayrıca makedonya malatya kadar bi yer zaten herkes oraya gitmiş![]()
Bu belgeyi ortaya atan Hürriyet gazetesi.
Hürriyet gazetesi'nin sahibi Doğan Grubu.
Doğan Grubu ile Vadi'nin arası ne kadar iyi? Zamanında Vadi illüminatiye girdiği için erken final yaptıran Doğan grubuydu.
Bu gayet büyük bi kanıt zaten Hürriyet'te olması.
m.yüzyıldan dış basında 3-5haber duymuşlar..önemli haber diye paylaşıyolar...hey allahım ya...ben ömrüm boyunca vadi hakkında dış basında çıkan haberleri paylaşsam burda f.forumun 350 milyon cilt dosyaya ihtiyaca olur klasörlemek için...hey canım😛 hey...hey gine hey..
paylaş da görelim lafla peynir gemisi yürümez![]()
ben fanatik vadi izleyicisiyim 4 sinema filmine de gitmedim babamlarında hiç biri gitmedi çünkü sinemaya falan gitmeyiz hiç bizim gibi milyonlarca insan olduğuna da adım gibi eminim ona rağmen rekor kırdık ama bi film daha gelirse kesin gidecem kesin
- - - Ekleme - - -
konuları açıldı zaten biraz araştırma yaparsan görürsün
k.vadisinin başarısını çekemediğini kabul et artık xemre....k.vadisi birşeyleri başardıysa eğer sen kabul etmesende başarmış demektir...aynı şey m.yüzyıl içinde geçerlidir....napak filminihem sonuca gel o kadart 500 milyon haranı varsa 200 milyonu avrupada diyor nerde filmin izlenme rekoru o kadar insa içinden en az 50 milyonu sinemada izler avrupada adamalr fakir de sanki 5 milyon bile çıkmamış avrupada izleyern
- - - Ekleme - - -
tkas sana belge örneği shake prodüksiyon adlı arkadaşımız makedonya tv verilerini paylaştı vadi ilk 30 da yoıktu
ha adama inanmıyorsun ama vadinin makedonca adının olduğu videoyu paylaşıyon kanıt diye nasıl tezat bu
-
k.vadisinin başarısını çekemediğini kabul et artık xemre....k.vadisi birşeyleri başardıysa eğer sen kabul etmesende başarmış demektir...aynı şey m.yüzyıl içinde geçerlidir....
dolina bilmem biş ivadnin makedonyadaki adı nasıl bilemezsin![]()
taş çatlasın 10 bin insan var orada kalabalığın sonu gözüküyor
- - - Ekleme - - -
500 milyon demesin reyting verilerini koysun ya d asatış rakamı falan koysun yok sadece 500 milyon lafı
m.yüzyıl gibi bir dizi için değmez....10 yıl sürsün 4 film çeksin...vadinin başardıklarını başarsın ...o zaman belki muhatap olarak alırım diziyi...paylaş da görelim lafla peynir gemisi yürümez![]()
Sizin Muhteşem 150 milyon derken reytingleri koyduğunuzu hatırlayamadım.![]()
m.yüzyıl gibi bir dizi için değmez....10 yıl sürsün 4 film çeksin...vadinin başardıklarını başarsın ...o zaman belki muhatap olarak alırım diziyi...
azeriler vadiyle yatıp kalkıyo adeta azeri reytinglerinde vadi 80 senedri eziyoazeriler ölüyo vadiye kosova araplar balkanlar orta doğu
![]()
dünyada başardı xemre dünyada....k.amerika-güney amerika-avrupa-afrika-okyanusya-asya....sadece k.vadisi filistin filminin 6 kıtada 81 ülkede vizyona girdiğini hatırlatayım....güzel laf ettim bunuda yazın paylaşırsınız...türkiyede baaşrmış arap dünyasında ilk yılarda baaşrmış ama sonrası yok![]()
zaten ben de 150 milyonu ölçtüm dmedim 500 milyondansa 150 milyon daha gerçekçi dedim
kanıt olarak da dünyadan gelen my haberlerini sundum türklerin dünyadan yaptığı haberleri değil yabancların bizzat yasptığı haberleri
reyting verisi olarka balkanalrdaki listeyi paylaştılar my var vadi yoktu
dünyada başardı xemre dünyada....k.amerika-güney amerika-avrupa-afrika-okyanusya-asya....sadece k.vadisi filistin filminin 6 kıtada 81 ülkede vizyona girdiğini hatırlatayım....güzel laf ettim bunuda yazın paylaşırsınız...
vizzyona girmesi önemli değil kaç milyon insan izlemi şfilmi 82 ülked etoplam![]()