yazık etti kendine halbikim iyi oyuncuydu)))))
yoruma bak
beyazsoy bu yorum bir çok arkadaşa yakışırda sana yakıştıramadım
hem çok kısa olmuş
hemde anlamsız
sendeki değişim hayra alamet değil?
yazık etti kendine halbikim iyi oyuncuydu)))))
yoruma bak)
beyazsoy bu yorum bir çok arkadaşa yakışırda sana yakıştıramadım
hem çok kısa olmuş
hemde anlamsız
sendeki değişim hayra alamet değil?![]()
niye yaw diziye sonradan giren kadınlar 5-10 bölüm oynayıp çıkıyor. onun yerine başrollü bir dizide rahat oynardı. şimdi düşük bir rolde ne yacak. işte girenlerin durmu ortada dizileri tutmuyor. muhteşem bir ugursuluk çöküyor))))
diğer diziler ufak diziler muhteşemde yan rolü kapmak bile bir sorun ne starlar geçti dizide cansu yan rol oyuncusumuydu o da oynadı yakın zamanda muhteşem bir okul gibi starıda gelir karakter oyuncusuda oynamak bile büyük bir ödüldür![]()
diğer diziler ufak diziler muhteşemde yan rolü kapmak bile bir sorun ne starlar geçti dizide cansu yan rol oyuncusumuydu o da oynadı yakın zamanda muhteşem bir okul gibi starıda gelir karakter oyuncusuda oynamak bile büyük bir ödüldür![]()
ah biri beni yine ciddiye aldı)))
cansuya iyi bir dizi teklifi gelmediği için bu rolü oynadı. kız 1.5 yıldır boşta para lazım)))
. diğerleride aynı yeni iş gelmeyince timsde bunları topluyor. mesela tuba büyüküstünü bile alamadı kız bebeklerinden dolayı pek çalışmamamk istememesine ragmen
muhteşem bir okuldur , bak bu okulda mezun olan çaylakları emre bir üstteki mesajda saymış
seni ciddiye niye almayalım forumun en ciddi insanı sensin)
ilk 3 dedir mahoni reyiz dimitürkiyenin en iyi oyuncularından birisidir
mesaj olarak ciddi konu olarak sendne bile aşağıda ciddiyeti![]()
yürü be 1 meryem mi tuba mıaçık ara ilk 2 de![]()
yoo rekoruma kimseyi ortak etmem)
yürü be 1 meryem mi tuba mı
- - - Ekleme - - -
niye la baksırın mmi ki ub ortak kullanmıyon![]()
- - - Ekleme - - -
niye la baksırın mmi ki ub ortak kullanmıyon![]()
niy e la baksırın mı ki bu ortak kulanmıyon beyazsoyla demek istedimne?
şu mesajlarındaki esrarengiz anlaşılamamazlık insanı çileden çıkarır ne dedin burda)
İlginç olacak cazibeyi Muhteşem'de görmek.