Aslıhan Gürbüz Muhteşem Yüzyıl'da!

yazık etti kendine halbikim iyi oyuncuydu :))))))

yoruma bak :))

beyazsoy bu yorum bir çok arkadaşa yakışırda sana yakıştıramadım :)

hem çok kısa olmuş

hemde anlamsız :)

sendeki değişim hayra alamet değil?:)

yoruma bak :))

beyazsoy bu yorum bir çok arkadaşa yakışırda sana yakıştıramadım :)

hem çok kısa olmuş

hemde anlamsız :)

sendeki değişim hayra alamet değil?:)

niye yaw diziye sonradan giren kadınlar 5-10 bölüm oynayıp çıkıyor. onun yerine başrollü bir dizide rahat oynardı. şimdi düşük bir rolde ne yacak. işte girenlerin durmu ortada dizileri tutmuyor. muhteşem bir ugursuluk çöküyor :)))))

beyazsoya cvp mı veriyonuz my her hafta ona tokat atıyor siz cvp vermeyin artık:)
iyi bir transfer olmuş demek ki hatçeyi göden çıkardılarbunu kocası ibo öldükten sonra sadrazam olucak gibi :)

niye yaw diziye sonradan giren kadınlar 5-10 bölüm oynayıp çıkıyor. onun yerine başrollü bir dizide rahat oynardı. şimdi düşük bir rolde ne yacak. işte girenlerin durmu ortada dizileri tutmuyor. muhteşem bir ugursuluk çöküyor :)))))

diğer diziler ufak diziler muhteşemde yan rolü kapmak bile bir sorun ne starlar geçti dizide cansu yan rol oyuncusumuydu o da oynadı yakın zamanda muhteşem bir okul gibi starıda gelir karakter oyuncusuda oynamak bile büyük bir ödüldür :)

diğer diziler ufak diziler muhteşemde yan rolü kapmak bile bir sorun ne starlar geçti dizide cansu yan rol oyuncusumuydu o da oynadı yakın zamanda muhteşem bir okul gibi starıda gelir karakter oyuncusuda oynamak bile büyük bir ödüldür :)

işte my nin farkı sıska aybige bile başrol oldu dizden sonra :d burak özçivit başrol oalrak devam ediyor o fare suratlı gülşah bile yakında başrol olursa şaşmam :d

ah biri beni yine ciddiye aldı :))))

cansuya iyi bir dizi teklifi gelmediği için bu rolü oynadı. kız 1.5 yıldır boşta para lazım :))))
. diğerleride aynı yeni iş gelmeyince timsde bunları topluyor. mesela tuba büyüküstünü bile alamadı kız bebeklerinden dolayı pek çalışmamamk istememesine ragmen

ah biri beni yine ciddiye aldı :))))

cansuya iyi bir dizi teklifi gelmediği için bu rolü oynadı. kız 1.5 yıldır boşta para lazım :))))
. diğerleride aynı yeni iş gelmeyince timsde bunları topluyor. mesela tuba büyüküstünü bile alamadı kız bebeklerinden dolayı pek çalışmamamk istememesine ragmen

muhteşem bir okuldur , bak bu okulda mezun olan çaylakları emre bir üstteki mesajda saymış :)

seni ciddiye niye almayalım forumun en ciddi insanı sensin :))