Hatice Şendil'in Sinema Şanssızlığı

Fks14

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
2,354
Puanı
809
Star TV'nin ilgiyle izlenen "Dila Hanım" dizisinde rol alan güzel ve başarılı oyuncu Hatice Şendil sinema hakkında samimi açııklamalarda bulundu: "Dizi çekimleri çok vaktimi aldığı için şimdilik sinemayı ertelemek zorundayım. Sinema benim için apayrı bir şey. İlk filmimin de çok ayrı olması gerekiyor. O benim, dünyaya getireceğim ilk bebeğim gibi olacak"

Content-300x225-634917645022264393.jpg

Dizilerde rol aldigi için sinemeya zaman ayiramiyor ve bu bir sanssizliktir kendi adina.

Şanssızlık değil seçimdir bence bu. Sinema şanssızlığı denilince sanki sinemada yer aldığı filmlerde hep başarısızlık, talihsizlik yaşamış gibi anlaşılıyor. :)

Dizilerde rol aldigi için seçim kalmiyor ki. Sanssizlik her zaman insanin basarisiz oldugu anlamina gelmiyor ki.

Şanssızlık değil seçimdir bence bu. Sinema şanssızlığı denilince sanki sinemada yer aldığı filmlerde hep başarısızlık, talihsizlik yaşamış gibi anlaşılıyor. :)

o manayada gelir ama şansızdır kız kaliteli sinema projesi gelmiyordur yada anlaşma imzalıyordur film olmuyordur. 10 yıldır piyasada olup hala bir sineması olmaması büyük tahlihsizlik

bende hiç işi tutmadı sandım hiç oynamamış zaten :d