xBUGRAx
Süper Emekli
20:15 - 20:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 4.89 , 2) FOX: 4.47 , 3) SHOW: 4.02 , 4) KANALD: 3.48 , 5) STAR: 2.86
Show Tv İç Yapımlarla çalışıyor galibaMali'nin programı vardı Fox'da, 50 sarışın orada yarışmacıydı.
Daha sonra Show'da Yemekteyiz'e katılmıştı.![]()
Mali'nin programı vardı Fox'da, 50 sarışın orada yarışmacıydı.
Daha sonra Show'da Yemekteyiz'e katılmıştı.![]()
Çok oldu, unutmuşsundur.
50 Sarışın'ı izlemiştim ama hatırlamadım Berna'yı Yemekteyiz'de görmüşümdür.![]()
Show Tv İç Yapımlar genelde aynı yarışmacılarla çalışıyor zaten.
Show Tv İç Yapımlarla çalışıyor galiba
20:15 - 20:30 ortalama <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>sbt<s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 181, 210);">#</s>reyting 'leri; 1) ATV: 4.89 , 2) FOX: 4.47 , 3) SHOW: 4.02 , 4) KANALD: 3.48 , 5) STAR: 2.86
Arka Sokakların reklamında da Show yapmayacaksa,hiç yapmasınvay vay vay hs geri dönüşü iyi oldu show napıyo öyle kendini aştı![]()
Çok oldu, unutmuşsundur.
Ya da pek izlemedin demek ki, Pazarcı Belma programın en çok öne çıkan isimlerinden biriydi.![]()
Çoğu kişiyi hatırlıyorum Melis vardı kedi gibi konuşanAvşa vardı ve favorim Zahide
![]()
tayyipi izlerken uyku bastı
şimdi dila yeni bölüm başlayacak hala esniyorum![]()
tayyipi izlerken uyku bastı
şimdi dila yeni bölüm başlayacak hala esniyorum![]()
Evet, Zahide iyiydi
Çoğu kişiyi hatırlıyorum Melis vardı kedi gibi konuşanAvşa vardı ve favorim Zahide
![]()
Gönül Tunç'u hatırlamıyormusun.Daha sonra Çarkıfelek'te de sunuculuk yapmıştı.
Zahideyi ben de hatırlıyorum
![]()