18 Aralık 2012 Salı Reyting Sonuçları

fetih in bölünmesi beklenen bir oalydı :D belli bir saatten sonra düşmeye başlıcaktı 2 part halinde prime ytimede yayınlamak daha mantıklı fox un daha iyi reyting alacak işi yok nasılsa

Aynen, ama o aycanin yengesimidir nedir.. O cok sinirlerimi bozdu , sinirden basmaya gidicektim seti :) o derece sinir oldum o kiza..... :)

o müstakbel yengeye bende kıl oldum tam içimden geçiyordu ayça şunun kafasını patlat diye :))

kız sanki duydu beni koydu zopayı karpuz kafalı yengeye :))

bu yorumları saçma buluyorum her ço kizlenen yapım fazla fazla reklam verir fox da kırk yıylın bAaşı alıklarda 10 u görebilecek yapıma sahip bir hafta da niye tüketsin :D imdat hesabımı haluk ele geçird :D

23:00 - 23:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 7.37 , 2) FOX: 6.61 , 3) KANALD: 4.12 , 4) STAR: 2.87 , 5) STV: 2.06

- - - Ekleme - - -

bu yorumları saçma buluyorum her ço kizlenen yapım fazla fazla reklam verir fox da kırk yıylın bAaşı alıklarda 10 u görebilecek yapıma sahip bir hafta da niye tüketsin :D imdat hesabımı haluk ele geçird :D

Haluk???Banlayin sunu 😀d:d

emre my çok daha iyi bu diziden harbi reklam reytingi my 9 ab 12 lerde :d :d harbi my film yapsa ezer geçer