14 Aralık 2012 Cuma Reyting Sonuçları

geçen hafta da yazdım dıla faruk turgut konuştu ondan yükseldi diye :))))) hatta konu açtım onaylanmadı. onaylansa bile ben görmedim :))))) tns de kim konusasa yükseliyor. tns de tam güvenli sistem dedi oturmadı hala
esrayı bılem gecememis. :)))))

atv huzur sokağıni erken baslatsın kim milyoner huzur sokagından kat kat iyi program reytınglerıde ortada

Adam4 bayağı karışık geldi anlattıkların eminim dikkat çekici bir konusu vardır izlesem.Ama hem saati çoğu zaman uygun düşmüyor zaten :) Teşekkür ederim anlattığın için :)

anlatamadım galiba
Reyting cambazlığı yapanlara tepki gösteren Esra Erol ve Müge Anlı kendi programlarını parçalara böldü, ortalık duman oldu.

14.12.12 21:23

Görkem Yağar / Medyafaresi.com

ATV'nin sevilen <nobr>ekran</nobr> yüzleri Esra Erol ve Müge Anlı'nın reytinglerdeki başarısı malum..
İki isim de programlarını bölmeden saatlerce yayın yapıyor.
Ancak dün Esra Erol ve Müge Anlı, <nobr>kanal</nobr> yönetimin de isteğiyle ilginç bir protestoya imza attı.
Her programın 3'e 5'e, hatta 8'e 9'a bölünmesine tepki gösteren Esra Erol ve Müge Anlı, "Öyle bölünmez böyle bölünür" diyerek kendi programlarını parça parça böldüler..
Ve dün reyting listesi altüst oldu.
Esra Erol ve Müge Anlı'nın da şikayet ettiği program bölünmelerine sonunda RTÜK ve TİAK el koydu. Yarından itibaren <nobr>televizyon</nobr> programları, tv dizileri, ve ana haber bültenleri gibi yayınlar tek parça olarak ölçülecek.
Bana mı dedin?

Ben anladım onu. Yorumumda da zaten "Büyük Risk"e inat yani, bölenlere inat yaptı diye yazdım.

Ama atv daha düne kadar maçları, ana haberi falan bölüyorduş Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu?

bence huzur özetsiz başlasın milyoner 22.00 de dağıtır ortalığı

- - - Ekleme - - -

Bana mı dedin?

Ben anladım onu. Yorumumda da zaten "Büyük Risk"e inat yani, bölenlere inat yaptı diye yazdım.

Ama atv daha düne kadar maçları, ana haberi falan bölüyorduş Bu ne pehriz bu ne lahana turşusu?

haberleri herkes bölüyo zaten onları tam incelemedim maçları da herkes bölüyo star 40 saniyeyi böldü be :d

geçen hafta da yazdım dıla faruk turgut konuştu ondan yükseldi diye :))))) hatta konu açtım onaylanmadı. onaylansa bile ben görmedim :))))) tns de kim konusasa yükseliyor. tns de tam güvenli sistem dedi oturmadı hala

atv huzur sokağıni erken baslatsın kim milyoner huzur sokagından kat kat iyi program reytınglerıde ortada
Sen de hep reytinge uyumlu konuşuyorsun.

Artarsa, senaryo düzeldi, bundan sonra yükselir

Düşerse, geçen hafta söylemiştim, hakkında konuşuluyor diye arttığını, yoksa yükselemez. Senaryosu dağıldı

Bravo, beyazsoy. Reyting uyumuna hayranım. Gelecek hafta artarsa da, "geçen hafta söylemiştim senaryo düzeldi diye" dersin :F

- - - Ekleme - - -

bence huzur özetsiz başlasın milyoner 22.00 de dağıtır ortalığı

- - - Ekleme - - -

haberleri herkes bölüyo zaten onları tam incelemedim maçları da herkes bölüyo star 40 saniyeyi böldü be :d
Kanal D Ana Haber`i bölmüyor. Hatta hiçbir programı bölmüyor

Maç konusunda bir şey söyleyemeyeceğim. Acun zaten hangi kanala geçiyorsa, o kanal üçkağıtçı oluyor. Herşeyi parça pinçik ediyor.

Atv Yazın "Bir Şarkısın Sen" programını 3 parçaya bölüyordu

Moderatörün son düzenlenenleri:
beyazsoy un yorumları mevcut önceden söylemese tamam diyecem dediklerini hepsini önceden söylüyo yorumları var işine gelirse ara bul tabi işine gelirse :d

- - - Ekleme - - -

revan özet varsa bölecek tabi kanal d bbeb e özet mi veriyo yok ee neyi bölcek o zaman

beyazsoy un yorumları mevcut önceden söylemese tamam diyecem dediklerini hepsini önceden söylüyo yorumları var işine gelirse ara bul tabi işine gelirse :d

- - - Ekleme - - -

revan özet varsa bölecek tabi kanal d bbeb e özet mi veriyo yok ee neyi bölcek o zaman
Haberi bölmüyor dedim. BBEB özet vermediği için bölüp bölmeyeceği hakkında bir şey diyemem. Sonuçta hiçbir zaman program böldüğünü görmedim

haber bölünmüyo ama haber öncesi koca kafalar çıkıyo o da bir nevi bölünme

- - - Ekleme - - -

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD="align: center"]ATV ANA HABER
[/TD]
[TD="align: center"]ATV[/TD]
[TD="align: center"]14/12/2012[/TD]
[TD="align: center"]18:59:20[/TD]
[TD="align: center"]19:53:39[/TD]
[TD="align: center"]4,18[/TD]
[TD="align: center"]11,81[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hani bölünme nerde

haber bölünmüyo ama haber öncesi koca kafalar çıkıyo o da bir nevi bölünme

- - - Ekleme - - -

[TR]
[TD="align: center"]11[/TD]
[TD="align: center"]ATV ANA HABER[/TD]
[TD="align: center"]18:59:20[/TD]
[TD="align: center"]19:53:39[/TD]
[TD="align: center"]4,18[/TD]
[TD="align: center"]11,81[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hani bölünme nerde
Yok artık. Ne alaka. Haber 19.00`da normal saatinde başlıyor.

Koca Kafalar`ın Ana Haberle ne alakası var. Komedi o

tamam bak haberler öncesi koca kafaları koyarak haberler başladı sinyali veriyolar anla işte :d
atv haber nerde bölünmüş göremedim ben

Beyazsoy karar ver artık. Hakkında konuşulunca düşüyor mu yükseliyor mu :d Geçen Hafta Dila Hamile Kaldı diye yükseldi yazmışsın. Komedi yav

huzur sokağına huzur gelmiş :))))) senaristler güzelim diziyi harcayıp kenara geçtiler :)))))) yaklaşık 2 aydır dizi gidiyor dedik dedik sonunda dizi dibi görmeye gidiyor. artık dizinin geri dönüşü yok. herkese geçmiş olsun :))))

dila hamile kaldı reytıngler uctu. 11 ay hamile kaldığının farlkında olmaması komik olsada halk inanmış gözüküyor :))))))

yalnız sbt ile tns de tam bir uçurum var. sbt 2. olan kmoi tns de 11 . ilginç sonuçlar var. iki şirket arasında bu kadar oynama hayra alamet değil

burada ki arkDaslar cıdden cem yılmaza rakipler. tayıp huzuru düşürmüş :)))))))) ne desem boş. sanırım 2 ay öncede tayıbe yalakalık olsun diye millet ıikiyordu :)))))))

neyse huzurun düşme nedeni çocukları bilem ikna etmeyen gercerci olmayan hikayesi .. yeni senaristler dızıyi öyle mahvetılerki tayıp de gelse kurtaramaz. huzur her hafta dusuyordu. insan sormaz mi tayıp konusmadan önce niye dusuyordu diye . sanırım. millet tayıbın my ye saglayacagini biliyordu diyecekler :))))))))

Beyazsoy geçen hafta öyle demiştin he he :d

- - - Ekleme - - -

tamam bak haberler öncesi koca kafaları koyarak haberler başladı sinyali veriyolar anla işte :d
atv haber nerde bölünmüş göremedim ben
Atv de Esra Erol ile başladı sinyali veriyor o zaman :d Ne alaka yahu

Atv herzaman bölüyordu, şimdi bölmemiş. Başbakana dürüst görünmek için herhalde :D

hımm dila hanım birden nasıl yükseldiği anlaşılıyor:smile:)) bir ara mehmet ali birandtta tns yi eleştirdi birden reytingleri arttı :smile:))))))))

revan sana gelsin :D

- - - Ekleme - - -

revan geri vites :d :d

- - - Ekleme - - -

esra erol özet veriyo işte :d

- - - Ekleme - - -

kanal d de israile şirin gözükmek için :d

revan sana gelsin :D

- - - Ekleme - - -

revan geri vites :d :d

- - - Ekleme - - -

esra erol özet veriyo işte :d
Benim koyduğum mesajda da Dila hamile kaldı o yüzden yükseldi yazmış. Eeee?

Esra Erol Başlıyor kısmı 2 saatten uzun sürmüş, son kısmı 30 dakika. Ne alaka özetle? Özet 2 saat, yeni bölüm 30 dakika mı sürüyo??

Benim koyduğum mesajda da Dila hamile kaldı o yüzden yükseldi yazmış. Eeee?

Esra Erol Başlıyor kısmı 2 saatten uzun sürmüş, son kısmı 30 dakika. Ne alaka özetle? Özet 2 saat, yeni bölüm 30 dakika mı sürüyo??
lafları çarpıtarak haklı çıkmaya çalışıyon sanırım
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]ESRA EROL'DA EVLEN BENIMLE[/TD]
[TD="align: center"]10.12.2012[/TD]
[TD="align: center"]16:08:19[/TD]
[TD="align: center"]18:52:02[/TD]
[TD="align: center"]4,26[/TD]
[TD="align: center"]15,13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="align: center"]58[/TD]
[TD="align: center"]ESRA EROL'DA EVLEN BENIMLE OZET[/TD]
[TD="align: center"]15:56:55[/TD]
[TD="align: center"]16:00:56[/TD]
[TD="align: center"]1,2[/TD]
[TD="align: center"]5,6
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

esra erol program bölmüyo 4 dk özet veriyo onu ayırıyo tam 3 saatlik yayınıyla 12.olmuş zaten böyle yapıyo hep
ama 3 gündür protesto ettikleri için bölüyo programını bunu 88 kez söyledim hala son 2-3 günden örnek veriyon adamlar protesto ediyo isyan ediyo yani anlatamıyomuyum bende mi sorun sende mi anlamadım gitti arkadaş

lafları çarpıtarak haklı çıkmaya çalışıyon sanırım
[TR]
[TD="align: center"]12[/TD]
[TD="align: center"]16:08:19[/TD]
[TD="align: center"]18:52:02[/TD]
[TD="align: center"]4,26[/TD]
[TD="align: center"]15,13[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="align: center"]58[/TD]
[TD="align: center"]15:56:55[/TD]
[TD="align: center"]16:00:56[/TD]
[TD="align: center"]1,2[/TD]
[TD="align: center"]5,6[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

esra erol program bölmüyo 4 dk özet veriyo onu ayırıyo tam 3 saatlik yayınıyla 12.olmuş zaten böyle yapıyo hep
ama 3 gündür protesto ettikleri için bölüyo programını bunu 88 kez söyledim hala son 2-3 günden örnek veriyon adamlar protesto ediyo isyan ediyo yani anlatamıyomuyum bende mi sorun sende mi anlamadım gitti arkadaş

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]2[/TD]
[TD="align: center"]18:22:50[/TD]
[TD="align: center"]18:52:06[/TD]
[TD="align: center"]6,13[/TD]
[TD="align: center"]18,7[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="align: center"]13[/TD]
[TD="align: center"]ESRA EROL'DA EVLEN BENIMLE BASLIYOR[/TD]
[TD="align: center"]16:08:53[/TD]
[TD="align: center"]18:22:50[/TD]
[TD="align: center"]3,78[/TD]
[TD="align: center"]14,52[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[TR]
[TD="align: center"]69[/TD]
[TD="align: center"]15:56:48[/TD]
[TD="align: center"]16:01:16[/TD]
[TD="align: center"]1,04[/TD]
[TD="align: center"]5,66[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Bugünkü sonuçlar bu. 30 dakika ile 2. olmuş. Ben bugünden bahsediyorum.

- - - Ekleme - - -

Ayrıca Beyazsoy hani hakkında konuşulunca yükseliyordu dizi? O zaman neden geçen hafta Huzur Sokağını Tayyip Erdoğan düşürdü dedin. E o da hakkında konuştu. Yükselseydi ya :d

Reytinge bakıp herşeye kılıf uydurmak kolay tabii

yav revan ciddi ciddi anlamıyon mu sen
DİYORUM Kİ ADAMLAR 2-3 GÜNDÜR PROTESTO EDİYOLAR BUNDAN DOLAYI BÖLÜYOLAR NORMALDE BÖLMÜYO 4 DK ÖZET 3 SAAT NORMAL YAYIN YAPIYO VAY ARKADAŞ YA :d anladın mı

- - - Ekleme - - -

başbakanın reytignlerle ne alakası var :d huzur sokağı senaryosu dip yaptı düştü işte ne başbakanı :d

yav revan ciddi ciddi anlamıyon mu sen
DİYORUM Kİ ADAMLAR 2-3 GÜNDÜR PROTESTO EDİYOLAR BUNDAN DOLAYI BÖLÜYOLAR NORMALDE BÖLMÜYO 4 DK ÖZET 3 SAAT NORMAL YAYIN YAPIYO VAY ARKADAŞ YA :d anladın mı

- - - Ekleme - - -

başbakanın reytignlerle ne alakası var :d huzur sokağı senaryosu dip yaptı düştü işte ne başbakanı :d
Onu anladım yahu. Ben sandım ki, sen bugünden bahsediyorsun. Esra 2 saat ile 2. oldu diyorsun sandım. Onu anladım he he. Esra bölmese normalde 4-5 arası bi şey alıyo

Başbakanı ben demedim Beyazsoy dedi. Hakkında konuşmuş, o yüzden düşmüş dedi. E karar versin artık, hakkında konuşulunca düşüyor mu yükseliyor mu? Reytingi görünce kılıf uydurmak kolay. E bunun sonrası da var