ab grubu başlattı benim suçum yok....:gitar:valla kardeş cok alemsın
ab grubu başlattı benim suçum yok....:gitar:valla kardeş cok alemsın
bu aralar tahminlerim müthiş ne desem çıkıyo yav
saallama 16 RT bekliyodun asıl benimkiler bayağı tutumuş
sabah akşam orçunun reklamlarını izleye izleye doğal olarak polattan da böyle sahneler bekliyoz....orçun kanal d falan yazdım şimdi revan da girer konuya....Allah Allah aga takmışsın öpüşmeye ab ye yav ab de 1.olsak nolur 50.olsak nolur totalde 1.olamadıktan sonra ki ben asla öpüşme falan istemiyorum zaten polat evlendi
herkese hayıtlı cumalar
vadi düşmanları korkudan giriş yapamıyolar ziyaretçi olarak takip edenlere selamlar
xD
- - - Ekleme - - -
Ne öpüşmesi lan Vadi sizin bildiğiniz dizilerden değil!!
Reyting muhabbeti bitti şimdi de onla bunla Elini kaldır danset
fazla reyting adamı kudurtur diyolar doğru....reyting var konu var...Reyting muhabbeti bitti şimdi de onla bunla Elini kaldır danset
türkiyenin en çok izlenen dizisini konuşuyoz sonuçta yani doğal olarak boru değil ....bu vadi sonuçta...yav he he aga ondan bizde muhabbet bitmez seni de bekleriz bi vadici olarak
Ben vadici değilim ki sadece izliyorum Çünkü forumdan anladığım şey vadici olmak vadiyi en üstte tutmak demek ben öyle bişey yapmam ,Ben sadece 2-3 takılıp gidiyom ne işim olryav he he aga ondan bizde muhabbet bitmez seni de bekleriz bi vadici olarak
HAdi kapışında izleyelim . xliemre takası yer gibi amavadinin rakibi esra erol olmuş
kayıp şehir ve uek özellikle iyi gitmiş
vadi aynı zirvede oranalrda geçen haftaya göre fark yok
sbt ile tns arasında farklar tekrar oluşmaya başladı sbt gene ayarlamalara başklamış
@takas ben yokken hakkımda yorum yapmazsan sevinirim---------------------------