- Reaksiyon puanı
- 31,942
- Puanı
- 859
şunu anlamakta gercekten zorlanıyorum gerek kanal d olsun gerekse star kafayı perşembeye takmışlar .ya kardeşim size o kapıda ekmek yok anlamadınız mı daha
uek yı depoya mı kaldırır o zaman kanal d bir işe yaramaz ki orda paslanır dizi..
- - - Ekleme - - -
bu hem vadinin hem 20 dakikanın işine gelir....20 dakika daha fazla zorlardı vadiyi....sopranos falan iş yapmaz perşembe....
anlamaları için daha çok dizilerini yemesi lazım vadinin... ama anlayacaklar yakında....en önemli kozlarını sürsünler satranca en büyük taşlarını yesin polat o zaman görürler....şunu anlamakta gercekten zorlanıyorum gerek kanal d olsun gerekse star kafayı perşembeye takmışlar .ya kardeşim size o kapıda ekmek yok anlamadınız mı daha
k.şehirin ilk anlıklarının gazına geldi herkes...reyting sonuçları gelince dondu kaldı millet...vadi yine süper oranlar alarak vızıldayanların sesini kesmiş uek ve kaybolmuş şehir daha vadinin özetini geçememiş bide adamlara çok başarılı bunlar diyolar
anlamaları için daha çok dizilerini yemesi lazım vadinin... ama anlayacaklar yakında....en önemli kozlarını sürsünler satranca en büyük taşlarını yesin polat o zaman görürler....
- - - Ekleme - - -
k.şehirin ilk anlıklarının gazına geldi herkes...reyting sonuçları gelince dondu kaldı millet...
okey..yok kardeş uğur yücel mafya babasını oynayacakmış o acıdan dedım yoksa vadıyı alt eder anlamında deıl yanı
ab grubu vadiyi artırarak hazirana kadar başta kal mesajı verdi.....
artı özetlerinin tüm gruplarda ikinciliği alması...vadı ıcın bu haftakı en onemlı gosterge ab de reytıngını arttırmış olması